Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
asturies.jpg
Durant dos divendres consecutius, demà dia 20 i el següent 27, l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord (AJEN) juntament amb Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional (OSAN) donarem veu a la cara més fosca de la lluita per l'alliberament nacional, social i de gènere d'un poble oprimit; la repressió. Els dos actes tindran lloc a l'Ateneu Popular de l'Eixample (passatge Conradí 3; entre Sicília i Rosselló).

Demà, divendres 20 de novembre passarem el documental “Silenci; Aquí es tortura” a les 20 hores. Aquest documental donà compte de les tortures patides per independentistes catalans en el marc de l'Operació Garzón prèvia als jocs Olímpics de Barcelona 92. El mateix tribunal d'Estrasburg va condemnar simbòlicament l'Estat Espanyol per aquests fets.

Però la tortura i la repressió no es produeix només aquí i a Euskal Herria, també en altres pobles que lluiten per la seva llibertat. Per això el divendres següent, també a les vuit del vespre, en Fer independentista asturià ens explicarà la seva experiència sota la llei “antiterrorista” i els 100 dies de captiveri que va patir.

La repressió té una clara finalitat política ja que allà on hi ha lluita hi ha repressió
i on hi ha repressió hi ha solidaritat!
Mira també:
http://www.joveseixample.cat
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
la repressió és la cara més fosca de la lluita? No serà que és la cara més fosca del poder?
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
Segon acte de la cajei coincidint amb la manifestació de la llibreria europa...
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
I d'Endavant, no te n'oblidis.

No se us ha acudit pensar que aquests altres actes ja estaven programats abans d'assabentar-se de la famosa manifestació? O que potser no se n'havien assabentat? O que com no coneixen el convocant ni se'ls ha donat l'oportunitat de participar en l'organització no en fan cas? O més encara: que simplement no troben que imitar convocatòries d'altres llocs (aquí pel 20N mai s'ha fet res, això és a Madrid; la data de referència de l'antifeixisme aquí és el 12O) amb una manifestació previsiblement estèril els hagi de deixar de fer la seva feina?

Les intencions poden ser bones, la manera de fer de la PAB deixa força que desitjar. Espero que sigui inexperiència i que poc a poc la cosa millori.
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
La manifestació està convocada des de fa més d'un mes, i no crec que sigui tant important ni faci tant de temps que està programat el passi d'un documental. A més, jo no veig aquí la imitació de res, és una mani contra l'europa i cau en 20-N, així que jo justifiquem actituds sectaries amb arguments de tantíssim poc pes...
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
19 nov 2009
Està bé això: si no fas el què jo digui quan jo digui ets un sectari. Encara que els sectaris siguin la resta del món menys jo. Feu-vos-ho mirar...

És clar, cau en 20-N, data històrica de les manifestacions de la Coordinadora Antifeixista de Madrid (potser ara caldria dir-li Coordinadora Estalinista de Madrid, però és un altre tema), casualment. I és una manifestació importantíssima, en depèn el rumb que prengui la societat, quan és un puto ritual perquè no tenim imaginació per fer quelcom de realment efectiu. Per anar a dormir tranquils pensant "bé, ja hem fet la marxa anual fins als Jardinets, ja hem lluitat contra el feixisme". I no dubto que el compromís dels integrants de la PAB sigui diari, però per això mateix.
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
20 nov 2009
Fins i tot li trobeu pegues a una manifa contra la llibreria dels nazis de la nostre ciutat...ANEU A LA MERDA!
menys cirtitcar i més treballar teòrics i liders revolucionaris!
Re: [AJEN-CAJEI] Asturies 1934-2009 la lluita continua
20 nov 2009
"I és una manifestació importantíssima, en depèn el rumb que prengui la societat, quan és un puto ritual perquè no tenim imaginació per fer quelcom de realment efectiu. Per anar a dormir tranquils pensant "bé, ja hem fet la marxa anual fins als Jardinets, ja hem lluitat contra el feixisme"

Podriem dir exactament el mateix del 11 de setembre, que any rere any es fa exactament el mateix i a si fa o no fa exactament la mateixa gent, i tothom que hi va que conec ( que no son pocs) i va " per complir". O sigui que avere si abans de dir burrades mirem una mica lo que tenim a casa nostra.

Que passa? que si a Madrid esclates la revolució nosaltres ens quedariem a casa per no ser espanyols? és un exemple extrem, peró estic convençudissim que més d'un i més de cent ho faria, aconsellat per aquest extranys companys de viatge que teniu, que s'omplen la boca de "socialisme" i van votant Ciu's en nom de "l'alternança democratica" PUAGH
Sindicato Sindicat