Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Dimarts 17-N Ple a l'ajuntament de Santa Coloma. Tothom a exigir la dissolució de l'ajuntament!
14 nov 2009
El dimarts tothom al Ple! Per la dissolució del consistori!
El dimarts no hi podem faltar! - Ells triaran nova alcaldessa però nosaltres seguirem demanant la dissolució del consistori - L’Ajuntament ha fet cas omís a les reiterades peticions de que el Ple es celebri a una sala més ampla - Us demanem que feu difusió de la convocatòria

El proper dimarts, 17 de novembre, es celebraran els dos Plens extraordinaris que són necessaris perquè l’Ajuntament compleixi el tràmit legal per elegir nova alcaldessa. Són dos sessions, una darrera l’altra. La primera, convocada a les 19 hores servirà per donar compte de la renúncia dels dos imputats pel cas Pretòria, Bartomeu Muñoz i Manuel Dobarco. El segon, convocat per tan sols deu minuts després (19.10 h) serà el de l’elecció del la nova alcaldessa Núria Parlón. La veu de la Plataforma i la de s’ha de sentir ben forta: Volem la dissolució del consistori i volem el compliment dels tres punts del Manifest del 5-N. És evident que no podrem ni tan sols entrar. El PSC ja s’encarregarà de que les escasses fileres de la sala de sessions estiguin ben ocupades per autoritats de tota mena ja que s’espera un desembarcament de les màximes autoritats del seu partit. També, com és habitual, la sala estarà plena de càrrecs de confiança política, tècnics, periodistes, membres del PSC, familia... Així doncs compteu que el nostre lloc estarà a la plaça de la Vila! Comentaris al fòrum del cas Pretòria.
Mira també:
http://www.plataforma.cat
http://lskrida.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dimarts 17-N Ple a l'ajuntament de Santa Coloma. Tothom a exigir la dissolució de l'ajuntament!
15 nov 2009
Gramenet se debe independizar de Cataluña. Esto es lo que nos ha traído la autonomía catalana, fuera Cataluña de Gramenet!!

Partido Republicano Socialista de Gramenet
Re: Dimarts 17-N Ple a l'ajuntament de Santa Coloma. Tothom a exigir la dissolució de l'ajuntament!
16 nov 2009
per escriure el que has escrit millor no escriguis res.
Sindicat