Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
>>Judici contra 7 estudiants
11 nov 2009
El divendres 13 de novembre es celebra al Jutjat d’Instrucció número 5 de Cerdanyola del Vallès el judici contra 7 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
La Universitat Autònoma de Barcelona porta a judici a 7 estudiants per defensar la universitat pública. Se'ls acusa de participar en les protestes durant el Consell de govern de la UAB del 18 d'abril de 2008. Vine a mostrar el teu suport!

Concentració aquest divendres 13, a les 09:00 h, als jutjats de Cerdanyola (Passeig Horta, 19).

MÉS DE 100 A JUDICI: BOLONYA S'APLICA AMB REPRESSIÓ!
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>Judici contra 7 estudiants
11 nov 2009
Per lluitar contra Bolonya.No tots defensaven la universitat. Salut i anarquía!
Re: >>Judici contra 7 estudiants
11 nov 2009
Què vols dir amb que no defensaven la universitat, si no defensen la universitat perquè van contra bolonia?
Re: >>Judici contra 7 estudiants
11 nov 2009
jo entenc a que es refereix la universitat pública.
Re: >>Judici contra 7 estudiants
12 nov 2009
Si, m'he deixat el pública xD. En tot cas lluitàven contra l'EEES i per una universitat popular i autogestionada. Però clar, el SEPC sempre ho ha d'intentar hegemonitzar tot.
Re: >>Judici contra 7 estudiants
12 nov 2009
una, no és el SEPC, sinó que les assemblees de facultat (que eren l'expressió majoritària de l'alumnat) tenia en els seus punts mínims de reivindicació la defensa de la universitat pública, perquè no hi ha una altra alternativa sobre la taula (i quan parlo d'alternativa no em refereixo a la paraula, sinó que no hi ha cap proposta seriosa, desenvolupada i consistent que expliqui que vol dir, com funciona, qui l'integra, com s'assoleix això de "popular" i "autogestionada"). I per cert, en la defensa de la Universitat Pública i pots trobar des del SEPC a l'AEP, passant per EnL, CR, i qualsevol altre grup ideològic. Els anarcos al moviment estudiantil són 4 i el cabo, i l'any passat es van moure milers d'estudiants.

Per tant, quan una reivndicació és compartida per una massa social superior al 80-90%, podem dir perfectament que és hegemònica.
Re: >>Judici contra 7 estudiants
12 nov 2009
home aquest és el comunicat del SEPC i en aquest cas tots 7 són militants d'aquest sindicat. Quan els anarquistes fan els seus comunicats els fan a la seva manera... no crec que s'intenti monopolitzar res.
Re: >>Judici contra 7 estudiants
12 nov 2009
i els 100 estudiants també lluitaven per la pública no?? vinga va!
Re: >>Judici contra 7 estudiants
13 nov 2009
Las anarquistas somos 4 y sin cabo, pero tenemos el mismo derecho, no sólo a opinar, sino a proponer. Con las propuestas "hegemónicas", ya sabemos lo que pasa, "a esto le dicen democracia y no lo es". Para los "hege-monicos", las minorías deben desaparecer y no hay que tenerlas en cuenta. Así nos va, que a la primera de cambio, algún "hegemónico" se baja del carro para firmar y dejarnos con una universidad impúdica...
No hay que olvidar la historia, los dogmas y el control de masas
Re: >>Judici contra 7 estudiants
13 nov 2009
doncs jo no crec que siguin 4, i crec que van tenir un paper molt important, tot i ke no s'hagin volgut visualitzar anant amb la bandereta a tot arreu
Sindicato Sindicat