Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Concentració el dia 19 de novembre a les 12:30h davant de la ciutat judicial
El 19 de novembre jutgen La Revoltosa...

Només es preguntaran una cosa: Qui és el propietari?

Malgrat que l'edifici del carrer Rogent 82 ja portava anys abandonat pel seu propietari, -pertanyent a la família rica que també és propietària de la marca de café Marcilla-, amb la intenció de deixar-ho arruïnar dins del joc especulatiu, abans de que hi vam okupar...

Malgrat totes les activitats que vam muntar durant els nostres dos anys d'okupació d'aquest edifici, activitats com intercanvis d'idioma, millorant la convivència internacional del barri; com festes, cabarets i concerts per crear una cultura lliure de comercialisme i donar lloc als joves artistes de la ciutat; com una biblioteca social, satisfent una demanda popular del barri des de fa anys a la qual el districte va ser sord com sempre; com classes gratis de dansa; com una tarda per a dones i lesbianes per crear un lloc segur i avançar la lluita contra el sexisme; com presentacions de temes polítics i socials, en solidaritat amb les preses i els presos i totes les lluites socials com la vaga dels autobuserxs, el moviment dels i les estudiants contra la privatizació o l'associació contra la violència immobiliària...

Malgrat que l'especulació es il·legal però mai castigaran als propietaris, malgrat que les lleis les van escriure els rics i que en primer lloc la propietat es va fundar en l'expropiació per uns pocs, que tenien l'ajut d'un estat, de la riquesa comuna que pertanyia i segueix pertanyent a totes i tots nosaltres!

Malgrat tot això, l'únic fet que els interessa en el judici és, "Qui és el propietari?" Queda ben clar: qualsevol altra pregunta qüestionaria el seu sistema sencer.

Per això, hem de trobar altres eines per construir unes estructures de defensa contra l'avarícia dels propietaris. Perquè volem i necessitem un centre social autogestionat al Clot!
Ells tenen els jutjats, nosaltres la solidaritat!

LA REVOLTOSA ES QUEDA AL BARRI
Mira també:
http://revoltosa.squat.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Jo vull anar-hi, però si van les noies de la cafeta del dijous potser ja no puc anar-hi, perquè es suposa que no podía anar-hi els dijous ara per les concentracins ja tinc el meu dubte moral (ara voldran que vaig?) (els hi fará mal que hi vagi?) aviam si puc anar-hi!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Què tenen a veure les cafetes dels dijous amb les concentracions? La concentració és per a dones només? A mi em sembla que no.

Això de "si van les noies de la cafeta del dijous potser ja no puc anar-hi" no té cap ni peus... Segur que t´han exp`licat quin sentit té crear espais segurs per a les dones, si no ho has entès tu mateix, però no ho barregis amb donar suport al centre social.

Endavant la Revoltosa!!!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
mmm,como se nota que poco escuchas a las chavalas cuando hablan...si esque mira que eres borrico, si te molesta que las mujeres tengan espacios libres donde sentirse libres de dominantes y no as llegado aentender nada de los motivos que nos impulsan a tener espacios propios, vete con tu rollo a otra parte australopitecus!moral...me rio yo en tu cara , quedate con tus dudas morales que nosotras seguiremos con lo nuestro! solidaridad con la revoltosa!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
que si que si... però si a la concentració furto la llibertat d'alguna dona amb el meu indestriable gènere masculí espero no hi hagin represàlies. Jo no he escollit portar una cosa penjant entre les cames, vosaltres si escolliu negar-me l'accés a un espai "alliberat" perquè la meva presència (o la cosa entre les cames) us resulta incòmode.
Ja em sap greu però sovint roseu l'absurd. Tot i això tota la solidaritat amb un espai alliberat, encara que com a tot arreu s'hi projectin conductes absurdes de tant en tant. No passa res.
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Quizas ya sea dificil explicarte que es lo que te cuelga entre las piernas que seguramente no lo hayas elegido tu, pero ten por seguro que aceptar el rol de hombre si lo as elegido tu, y en todo caso (ya que no te conozco) conocelas porque yo no se si tu te estas cuestionando tus actitudes como hombre (que por lo que has escrito lo dudo) pero lo que si que me consta es que ellas si se estan currando espacios seguros y libres de verdad, y que se cuestionan internamente continuamente, y pongo la mano en el fuego de que cuando se dan cuenta de sus propios fallos los cambian y en seguida los reconocen, eso es trabajo personal, y te aseguro de que hace mucha falta en esta maldita sociedad...

siento las faltas de ortografia, pero es que la real academia de la lengua me cae mal!

viva la alianza trans-feminista!!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
El problema és el prejudici del que parteix la vostra reflexió i en conseqüència la vostra pràctica quotidiana: jo quarto la llibertat de les dones perquè reprodueixo el rol dels homes. Aquest és el punt de partida i tan és si em coneixes o no. Tu ets home i en conseqüència reprodueixes els rols de gènere patriarcals. Si jo hagués nascut home i m'hagués tallat el membre i us expliqués que em sento dona potser us faria reflexionar i variar els punts de vista. En canvi, si pretenc pensar exactament el mateix però no m'he tallat el membre no hi ha cap mena de possibilitat de cabre dins els vostres esquemes (ni dins dels vostres espais "lliures").

Jo trobo perfecte que un espai ocupat es tanqui per la reproducció d'activitats concretes, així ha de ser. Un espai okupat és un espai alliberat dels rols que l'assemblea que l'okupa decideix. Passa de ser un espai en desús a un espai en ús segons el criteri d'un grup de persones. No ens confonguem, no és, mai, un espai on tothom entra i surt sense més ni més, no és un lloc on tothom pot fer el que vulgui, no és casa de tots ni lloc per totes. És l'espai de la gent que el gestiona. I no per això és menys lliure.

És per això que trobo genial que el tanquis per una activitat concreta, la que a tu et passi per l'entrecames, però el que us dic és que no ho feu tirant-vos al rotllo de "l'espai de llibertat" per les dones. Al meu entendre partiu d'una premissa estigmatitzada que us indueix a l'error perquè parteix del mateix. Us penseu que jo que sóc home estic més lluny que vosaltres que una altra dona? Us penseu que alguna de vosaltres no estàm olt més a prop meu que algun dels homes que escriuen per aquí? us penseu que el gènere ens diferencia mes que d'altres aspectes molt mes significatius? No perseguiu una societat sense gèneres, per l'abolició d'aquests? o una societat sense homes?

Difícilment canviareu alguna cosa partint d'un supòsit fonamentat en l'estigma i la marginació.

Potser us acostareu a la llibertat (individiual vs col·lectiva) quan obriu la ment i veieu més diferències entre persones que una polla o un forat.
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Allà hi serem! Endavant Revoltosa!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
09 nov 2009
Adelante La Revoltosa. Por los espacios libres de hombres, que no de personas.
"Que si que sá", tienes muy presente lo que tienes entre las piernas, como si eso fuese lo fundamental. Es probable que sea por eso por lo que todavía no estás tan cerca como te crees. Cuando se entra a un local okupado que realiza alguna actividad, no se hace con el sentimiento de ser un sexo u otro (pene o vagina), somos mucho más. Aquí no hay supuestos, ni estigmas. No existe tal estigma masculino, como quieres hacer creer, ni se parte de supuestos, sino de verdades contrastadas y cotidianas. Que tú no obedezcas a esos perfiles o patrones, no te da motivos ni derechos a cuestionar lo que decidimos las mujeres. Es lo que habéis hecho siempre y eso debería de hacerte reflexionar en que probablemente no eres lo que piensas que eres. Con tu comentario, has supeditado tu apoyo a lo que llevas entre las piernas y eso lo dice todo. Si te lo cortas, no nos estás haciendo ningún favor a nosotras, a lo sumo, y ya que no tienes capacidad para reconocerte y reconocernos, el favor te lo harías a ti mismo. No eres nuestra víctima y no te va el papel de llorón, ni el de licenciado que nos da lecciones. Aplícatelas primero tú y luego nos hablas sin tantos humos, que estás que ardes.
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
10 nov 2009
que te cortes la polla o te dejes la polla es lo de menos, la cuestion no es esa, la realidad esta en el dia a dia, en el porque los colectivos feministas existen y avanzan, y en cambio los colectibos masculinos practicamente ni existen, y porsupuesto es por eso que no avanzan, pareze ser que cuando se esta en una posicion comoda no se quieren perder privilegios y desde esa misma posicion se comentan cosas como las que tu dices (que si que si)pero la verdad es que es muy facil ir por la calle y que todo el mundo te reconozca como hombre, pero la cosa cambia cuando te ven como a una mujer, aunque te invito a que te la cortes y vallas por las calles enseñando tu cuerpo desnudo, ponte dos tetas y sal a las calles hay es donde se nota, hay es donde te trataran como la transexual presuntamente puta, porque ya se da por hecho que es lo que somos, que no es que me importe ser puta, sino que no se de por hecho que trabajo en una pizzeria o otras cosas, la facilidad con la que la sociedad macho a estigmatizado a las trans y a las mujeres, dando por hecho que eyas no trabajaran en la obra, claro, esto no tiene nada que ver con el trabajo, es otra cosa, el trabajo ha sido el ejemplo, es todo mucho mas profundo, tu no vives en otro mundo, vives en el mismo que nosotras, la diferencia es a que altura, tu construlles o deconstrulles tu masculinidad, te invito a que lo hagas, y entonces entraremos juntos en esos espacios realmente liberados..

MariKarmen Free (David)

chicas animo!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
10 nov 2009
"tienes muy presente lo que tienes entre las piernas, como si eso fuese lo fundamental. Es probable que sea por eso por lo que todavía no estás tan cerca como te crees. Cuando se entra a un local okupado que realiza alguna actividad, no se hace con el sentimiento de ser un sexo u otro (pene o vagina), somos mucho más. Aquí no hay supuestos, ni estigmas. No existe tal estigma masculino, como quieres hacer creer, ni se parte de supuestos, sino de verdades contrastadas y cotidianas". Gràcies, a mi també m'agradaria que així fos. Resulta, però, que jo no puc entrar (tampoc vull) a determinats espais perquè el meu gènere m'ho impedeix, o aquesta és l'explicació que se'm dona.

Jo, t'ho repeteixo, trobo genial que tanquis casa teva per realitzar-hi una activitat concreta. Tan si és exclusiva per dones com si és exclusiva per taxistes, m'és igual, ho respecto i ho trobo lícit. Ara, no em vulguis vendre la cançoneta de que l'espai està tancat per poder-hi tenir un debat lliure d'interferències patriarcals, tu no et valores com et valoren algunes persones de gènere masculí i de fet, ni tan sols et veus amb els seus ulls. A tu no et veu més pròxima a ella l'executiva que cada dia agafa el pont aeri per fer negocis a Madrid sinó el treballador de la Seat que s'ha quedat sense feina i ha d'ocupar per poder mantenir un projecte compartit amb la seva família (segur que reproductora de rols patriarcals, i tot i així molt més propera a tu).

La reflexió que jo et vull plantejar és la següent: no ens allunyem tant els uns dels altres pel que portem entre les cames sinó pel que hem viscut, segons les experiències personals i col·lectives que hem acumulat, segons el materialisme històric que ens aporta la nostra pròpia experiència.

És evident que comparteixes trets identificadors amb totes les dones del món, deixam ser simple: vosaltres podeu parir, jo no. No obstant, si t'empenys a veure aquestes diferències com a fonamentals, t'emportaràs una sotragada quan t'asseguis a debatre a una taula amb una dona que no comparteixi o convisqui al teu hermètic món.
Hi ha homes, que com a persones, comparteixen amb tu un món mes que la majoria de dones que et trobes pel carrer, i hi ha dones que comparteixen amb tu una vagina entre les cames i res mes. Al final a mes de dona (potser abans) resulta que ets persona i jo també. I resulta que com a persones hem viscut experiències que ens acosten mes que el gènere indestriable que ens ha tocat reproduir.

Al final només és una opinió, jo entenc que el vostre discurs no pretén revolucionar, ni tan sols transformar, com a molt busca l'escàndol dins d'un món irreal i minúscul on es fa sentir. No crec que obrint aquest espai als homes aporteu quelcom millor a la societat així que tampoc us pretenc convèncer.

En fi, que vagi bé el judici i si la Revoltosa dura millor que millor.
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
11 nov 2009
El problema es que la deconstrucción del género se tiene que hacer conjunta, hacer terapia está muy bien pero no soluciona nada. Biológicamente solo nos separa un cromosomas, así que la cuestión es cultural y social para volver a construir una cultura libre de la dominación de generos se tiene que hacer des de una perspectiva colectiva donde todos los agentes implicados reformulen la cuestion del género. La perspectiva feminista ultimamente se decanta por excluir a una parte de las personas que generan el conflicto y se cierran en forma de guetto aislado, cosa que no está nada mal para sentir-se mejor, auto-reafirmarse y hacer terapia, pero nada mas lejos de la realidad. Si el feminismo pasa por hacer una guerra entre sexos, mejor que se pongan la televisión que es más divertido. Me parece genial que se hagan actividades solo para mujeres, pero establecer criterios en base a la exclusión de un género me parece absurdo, ingenuo y bastante infantil. La clasificacion mujer = buena y hombre = malo es típica de espinete y el barrio sesamo. Además de pedir operaciones gratis al estado (¿mendigar al estado, desde cuando?)ya que valen una pasta gansa (capricho burgués) porque antes de solucionar que cada uno esté agusto con su cuerpo se sienta mujer o hombre, lo que se procura es ir haciendo operaciones para adaptar el físico al sentimiento. Bueno en tal caso una movida que sólo se la podran pagar unxs pocxs afortunadxs o en el peor de los casos subvencionadas por el estado.
ah! y a llorar y a excluir a la iglesia. A luchar mediante los dos frentes, trabajando personalmente el tema y construyendo colectivamente un enfoque nuevo.
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
12 nov 2009
A (Problema)
Me da la sensacion de que tendriamos que hablar empatizando, te puedo asegurar que yo soy la primera que opino que lo de las operaciones es una pasta gansa, pero la realidad de las trans no es la tuya al parecer, si las trans nos operamos o no es un problema social, pero una opcion personal, aunque no siempre, pero creo que tu y yo tenriamos que hablar, mi mesenger es akratasdelmundo ARROBA hotmail.com , mas que nada porque me e sentido ofendida y agredida, esto es algo que pienso personalmente, y lo personal es politiko, sin ningun animo de criminalizar, estoy seguro de que no as querido hacerlo, salud1!!
Re: [Clot-Camp de l'Arpa] La Revoltosa a Judici
21 nov 2009
Endavant Revoltosa ! .. que me gustaria visitarte de nuevo cuando vuelvo a Barcelona..
Colera camping CNT