Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Escola de Tardor de la COS, a Barcelona
09 nov 2009
La Coordinadora Obrera Sindical organitza l'Escola de Tardor anual.

Aquesta jornada de formació sindical es farà a Barcelona el dissabte 14 de novembre a la "Universitat Lliure La Rimaia".
ESCOLA_TARDOR_NOV.gif
El programa previst és el següent:

* 12-14H - L'Actual Reforma de la Llei d'Estrangeria i les lluites contra la discriminació. A càrrec de Norma Falconi, Portaveu de Papers i Drets per Tothom.

* 14-16H - Dinar.

* 16:30-18H - Proposta de Lluita Social cap a la Vaga General, a càrrec de Gonçal Bravo, Coordinador General de la COS, i Jordi Aldeguer.

* 20-21:30H - Presentació del Breu Decàleg d'Insurgència Laboral, el sindicalisme pirata, a càrrec de Jordi Juan advocat de la COS.

...i despres... Cafeta fins a mitjanit

El preu de les jornades serà de 9€. Per a les inscripcions / confirmacions d'assistència, cal que envieu un mail a:

cos.barcelones(at)gmail.com

(així mateix, si necessiteu lloc on dormir, o voleu compartir mitjà de transport, cal fer-ho saber igualment)

Localització: Universitat lliure La Rimaia (c. Casanova 17 - L1-L2 Universitat, L1-Urgell, Barcelona)
Mira també:
http://www.sindicatcos.cat/
http://www.endavant.org/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=489&year=2009&month=11&day=14&Itemid=50

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Escola de Tardor de la COS, a Barcelona
09 nov 2009
Programa sencer:

El proper dissabte 14 de novembre, la COS -Coordinadora Obrera Sindical, sindicat d'alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans-, organitzem la VIIa edició de l'Escola de Tardor, jornades de formació sindical i sociopolítica, obertes, tant per l'afiliació del sindicat, com per a totes aquelles persones que vulguin participar-hi.

Enguany per primer cop en molt de temps aquestes jornades es tornaran a fer a Barcelona el dissabte 14 de *novembre a la Universitat Lliure La Rimaia (C/Casanova 17 - <M> L1-L2 Universitat, L1-Urgell).

El programa de les jornades serà el següent:

12-14H - L'actual Reforma de la Llei d'Estrangeria i les lluites contra la discriminació. A càrrec de Norma Falconi, portantveu de Papers i Drets per Tothom.
El Congres espanyol dels diputats acaba d'aprovar la Reforma de la Llei d'Estrangeria, mentre un Grup de Persones Migrants han fet la Marxa per la Igualtat, a peu des de Barcelona fins a Madrid reclamant l'abolició de la llei i que no es faci la reforma que suposarà un enduriment d'aquesta. La Norma, una de les persones més actives i la cara més coneguda de la lluita contra la Llei d'Estrangeria ens explicarà les reformes previstes en aquesta llei, i ens resumirà aquesta històrica lluita contra el racisme institucionalitzat.
14-16 H - Dinar

16:30-18H - Proposta de Lluita Social cap a la Vaga General, a càrrec dels companys Gonçal Bravo, coordinador general de la COS, i Jordi Aldeguer de la COS del Barcelonès.

Es presentarà i debatrà una proposta de mobilització que conjuntament, i de forma unitària, amb altres organitzacions sindicals i socials, i el conjunt de l'esquerra independentista ens han de permetre augmentar la conflictivitat i combativitat social, l'organització d'espais i respostes de base per paliar els efectes de la crisi, i bastir bases reals per una futura vaga general arreu dels Països Catalans.

20-21:30H - Presentació del Breu Decàleg d'Insurgència Laboral, el sindicalisme pirata, a càrrec del company Jordi Juan,* *advocat de la COS.

Quan parlem de formació rarament ho relacionem amb el "lleure". En aquest cas, estem davant d'un document de formació irònic i farcit d'exemples que el fan molt entretingut i interessant. A més a més aprendreu tots aquells truquets que us han de permetre preparar-vos des del primer dia per tal d'aconseguir que qualsevol situació negativa al vostre treball, com un acomiadament, esdevingui un problema pel patró i una oportunitat per al treballador.

...i despres, i fins les 24h... Cafeta per comentar amb els "companys de classe" el que haguem aprés en les jornades, i compartir una estona de lleure.

El preu de les jornades serà de 9€.
Per les inscripcions / confirmacions d'assistència, cal que envieu un mail a: cos.barcelones ARROBA gmail.com
(així mateix, si necessiteu lloc on dormir, o voleu compartir mitjà de transport, feu-nos-ho saber igualment)


Així mateix, des de la COS volem aprofitar aquesta convocatòria per denunciar la detenció, per part de la policia nacional espanyola i dels mossos d'esquadra, el passat 5 de novembre a la tarda, del company Nordin, membre de l'Associació Espai Democràtic Intercultural - AEDI, i participant a la Marxa per la Igualtat, a Terrassa.

Aquesta detenció no és res més que una mostra de la política repressiva estatal i regional "catalana", contra els moviments socials en general, i contra les persones treballadores migrants en particular, reflectit en la recent aprovació de la nova Reforma de la Llei d'Estrangeria pel congrès espanyol dels diputats.

Si toquen a un, ens toquen a totes!!
Prou de repressió contra les persones treballadores i contra els moviments socials!!
Autòctona o estrangera, som la mateixa classe obrera!!
Re: Escola de Tardor de la COS, a Barcelona
09 nov 2009
Bone feina, a veure si m'ho puc manegar per venir.
Sindicato Sindicat