Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Primera setmana de la consulta popular sobre l’ús del solar del teatre Princesa
07 nov 2009
Aquest dissabte s’ha complert la primera setmana des de l’inici de la consulta popular que se celebra a Ciutat Vella sobre l’ús del solar del Teatre Princesa.
CIMG0794.JPG
logo_campanya_princesa_muntat (2).jpg
A les urnes que hi ha instal·lades de manera permanent al barri: a Ca Revolta (C/ Santa Teresa 10), a L’Associació de Veïns El Palleter (C/ Roger de Flor 10) i a la Llibreria Associativa Sahiri (C/ Danses 5), s’han sumat les urnes mòbils desplaçades aquesta setmana en diferents punts neuràlgics de Ciutat Vella. Aquest dissabte “l’urna mòbil” s’ha desplaçat al Mercat Central on, entre les 12 i les 14h quasibé un centenar de persones de totes les edats han pogut participar de la consulta popular sobre l’ús del solar del Princesa i expressar la seua opinió sobre si desitgen que els equipament siguen o no de caràcter públic; si el veïnat ha de participar en la gestió d’aquests equipaments; i sobre quin tipus d’equipament considera que necessita el barri (cultural, esportiu, educatiu, sanitari, centre social,...).

També nombroses persones han col·laborat amb la campanya omplint enquestes sobre l’estat del barri que serviran als arquitectes que participaran en la Taula sobre Urbanisme Participatiu que se celebrarà a Ca Revolta el cap de setmana vinent per tal d’anar fent-se una idea sobre les inquietuds de la gent que viu, treballa o gaudeix de Ciutat Vella. Aquestes jornades d’urbanisme participatiu, obertes a tot el veïnat, seran el moment en el qual es faran públics els resultats de la consulta i els veïns i les veïnes podran anar concretant amb els arquitectes quines són les seues expectatives.

Des de la campanya Recuperem el Princesa Reviscolem el Barri, s’ha fet una crida al veïnat a la participació i s’ha anunciat que durant la setmana vinent les urnes tornaran a eixir al carrer per tal de facilitar a tots i a totes l’expressió lliure de les necessitats del barri. Una vegada es concreten els resultats la campanya veïnal (on participen veïns i col·lectius del barri com ara l’Associació de Veïns El Palleter, Endavant (OSAN), Ca Revolta o l’agrupació d’arquitectes Sostre) els presentarà a l’Ajuntament i demanarà una reunió amb el regidor per tal de fer arribar les inquietuds manifestades pel veïnat.
Mira també:
http://www.barriodelcarmen.net/buenaventura/actualitat/campanyes/944-teatro-princesa.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat