Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Boicot a Noa a Sant Cugat
07 nov 2009
Boicot a Israel, boicot a Noa

La cantant Noa té previst actuar a Sant Cugat el proper 26 de novembre. Els col·lectius sotasignants cridem al seu boicot perquè:

- L’artista va recolzar l’exèrcit israelià en la darrera massacre de Gaza. Mentre les bombes israelianes de fòsfor blanc plovien sobre la Franja de Gaza, la cantant va escriure: “Només puc desitjar‐vos que Israel faci la feina que tots sabem que s’ha de fer i per fi US ALLIBERI d’aquest càncer, d’aquest virus, d’aquest monstre anomenat fanatisme, que avui es diu Hamas.”
Més endavant i en ocasió del concert de Noa al Palau de la Música de Barcelona la Plataforma Aturem la Guerra li va enviar una Carta Oberta , proposant‐li que condemnés la matança israeliana. No ho va fer. En una resposta del 22 de febrer Noa es va referir als militars israelians que duien a terme l’atac a Gaza com “els nostres nois” i va titllar els més de 1.300 palestins morts (la
majoria civils) de “terroristes”.

- Ens sembla un cruel sarcasme que aquest concert s'emmarqui dins les activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, quan al bombardeig sobre Gaza, que va recolzar la cantant, la meitat de les víctimes van ser dones i nens.

- I perquè a Sant Cugat no tots som com el nostre alcalde, simpatitzant declarat del sionisme i defensor del lobby sionista català.

Per tot això convoquem a una CONCENTRACIÓ de rebuig el dijous 26 a les 20 hores a les portes de l'Auditori de Sant Cugat.

Convoquen:

ASECOP
www.asecop.org

Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC)
www.nodo50.org/casc

Donen suport:

Xarxa d'enllaç amb Palestina
www.xarxapalestina.org

Boicot Preventiu
www.boicotpreventiu.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot a Noa a Sant Cugat
07 nov 2009
Recoder, sionista català........no totes som com tuj. Totes amb Gaza!! BOICOT preventiu!!
Contra el islamofeixisme
08 nov 2009
Ara resulta que una persona que es dedica a cantar haura de cedir al xantatge i signar el que volgueu, a sobre vosaltres que volieu que aquesta cantant parlés contra Israel, sou els primers que no condeneu els atemptats terroristes de Hamas contra civils.

Boicot al islamofeixisme i els seus amics!
Re: Boicot a Noa a Sant Cugat
16 nov 2009
Hasta que las bombas no revienten aqui (y Dios quiera que no lo hagan) no se os ocurrirá pensar que haríais vosotros y que haría nuestro gobierno por cuidarnos. Que fácil es juzgar y apuntar con el dedo cuando uno está sentado en la comodidad de su casa! NO al boicot de una buena cantante, que además es amiga de la paz con los palestinos y del puyeblo de Catalunya!
Sindicato Sindicat