Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[CAJEI] Estudiants a judici per llutar contra Bolonya
02 nov 2009
Estudiants a judici per lluitar contra Bolonya

La repressió contra els estudiants per una universitat pública i de qualitat no s’atura. Ran de les nombroses mobilitzacions que la comunitat estudiantil dels Països Catalans va portar a terme durant el curs anterior, i que es van saldar amb força detencions i una gran indignació per la brutalitat policial posada en escena, més d’un centenar d’estudiants estan encausats en diferents judicis que aniran esdevenint-se al llarg d’aquests mesos. Demà se celebra el primer d’ells contra nou estudiants que el 28 d’abril passat van desenvolupar una acció a la seu d’Esquerra a Barcelona.

Des de la CAJEI, volem denunciar la nova onada repressiva engegada per l’Estat espanyol. La cita als tribunals de tants estudiants no és més que la mostra de la por que l’Estat espanyol té davant la lluita organitzada del moviment estudiantil, que va traure milers de persones al carrer en contra de la imposició del procés de Bolonya. Una vegada més, l’Estat espanyol s’equivoca d’estratègia: creu que imposant càstigs mitjançant mesures judicials, els estudiants s’afebliran i s’apartaran de la lluita. Però res més lluny de la realitat, ja que aquests judicis només poden portar a una major solidaritat entre tots els estudiants i, per tant, a una major resposta i contundència en la lluita.

Així doncs, empentem el jovent i la societat en general a participar en totes les mostres de rebuig a la justícia espanyola i de suport als estudiants encausats. De moment, demà a les 11 hores ja hi ha convocada una concentració de suport a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat. És, sens dubte, una primera oportunitat per deixar-los palès que la lluita contra Bolonya és ben viva.

Coordinadora d’assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)

www.cajei.cat
Mira també:
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Estudiants a judici per llutar contra Bolonya
03 nov 2009
Que bé coneixeu les tecniques de publicitat trotskistes eh?, qui vos ha dit que aquestes persones lluitaben per una educació pública i de qualitat? cada cop demostreu que continueu sent els mateixos miserables i manipuladors en pro d'aconseguir protagonisme. Quan deixareu de recuperar lluites que no son vostres?
Re: [CAJEI] Estudiants a judici per llutar contra Bolonya
03 nov 2009
Aprèn a llegir company, on diu que hagin lluitat per una educació pública i de qualitat?
Diu que han lluitat contra Bolonya.
Menys tonteries i més lluita!
Re: [CAJEI] Estudiants a judici per llutar contra Bolonya
03 nov 2009
Aquí: La repressió contra els estudiants per una universitat pública i de qualitat no s’atura.

Els anarquistes no lluitàvem per la Universitat Pública i ens hem de menjar a totes les manifestacions, cartells,etc que la lluita contra l'EEES és per defensar la Universitat Pública.

Ni empreses, ni estat a la universitat! Per una universitat popular i autogestionada!
Colera camping CNT