Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Concentració davant del judici contra 9 estudiants per a l'ocupació de la seu d'ERC
02 nov 2009
Per aturar la repressió i per a la continuitat de la nostra lluita us convoquem el proper dimarts 3 de novembre del 2009 a les 11h davant de la nova Ciutat de la Justícia (L'Hospitalet, metro L1 - Santa Eulàlia).
Durant la mobilització unitària organitzada des de la CAE en motiu de la cel·lebració de la Cimera Europea de Ministres de l'Educació a Louvaine el passat mes d'abril, concretament el dia 28 d'abril, es van organitzar diverses ocupacions de les seus dels partits polítics, PSC i ERC, del Banc Santander i del Comissionat d'Universitats, responsables de la privatització de la Universitat Pública. Aquestes ocupacions van finalitzar amb una manifestació i el desallotjament de la Seu Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya on hi havien 5 estudiants encadenats. Aquestes estudiants i el seu grup de suport, 4 estudiants més, van ser identificades pels Mossos d'Esquadra i alliberades en el mateix moment, després de desallotjar l'entrada principal de la seu on hi havia la resta d'estudiants que bloquejaven l'entrada amb una sentada.
Després de la realització de l'acció, l'únic en moure fils per tal de denunciar a les estudiants que lluitaven en contra de la privatització de la Universitat Pública i n'assenyalaven els responsables així com el responsable directe de la repressió que s'ha derivat d'aquesta dura lluita ha estat ERC a través del seu advocat, Jordi Lapiedra, i de la delegada de la Seu Nacional, Núria Cid.
Aquest judici és el primer de tots els que vindran en els propers 2 mesos, que enceta la temporada repressiva d'aquest any cap al moviment estudiantil i la seva lluita contra la privatització de la Universitat Pública, i de la resta de serveis públics; per exemple, durant aquesta acció els conductors d'autobusos organitzats de TMB van ocupar la Seu del PSC.

Per aquests motius i per a la continuitat de la nostra lluita us convoquem el proper dimarts 3 de novembre del 2009 a les 11h davant de la nova Ciutat de la Justícia (L'Hospitalet, metro L1 - Santa Eulàlia).

Esperem tot el vostre suport! La lluita continua!

#file_1#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració davant del judici contra 9 estudiants per a l'ocupació de la seu d'ERC
02 nov 2009
<a href="http://img5.imageshack.us/i/stopjudicis3novembremod.jpg/"; target="_blank"><img src="http://img5.imageshack.us/img5/5448/stopjudicis3novembremod.th.jpg"; border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us"; /></a><br /><br /><a href="http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img5/5448/st; title="QuickPost"><img src="http://imageshack.us/img/butansn.png"; alt="QuickPost" border="0"></a> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Sindicato Sindicat