Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Aniversari d'Acció Autònoma Activitats i Concert CSO Laforsa Kornellà
02 nov 2009
12 Anys Combatent el feixisme i el capital
concert.jpg
12 anys

combatent el feixisme i el capital

Aquesta tardor del 2009 el col·lectiu Acció Autònoma celebrem que portem 12 anys, a Terrassa, organitzant-nos i apostant per l'autogestió, l'assemblearisme i l'acció directa per tal de combatre el sistema capitalista que ens oprimeix dia a dia.


En aquests 12 anys Acció Autònoma ha passat per vàries etapes i ha patit diversos cops repressius com la detenció i empresonament de varis companys i companyes, o els diversos desallotjaments i judicis que hem viscut. Però alhora també hem lluitat fort i no ens hem arronsat, fent nombroses campanyes, sortint al carrer amb manis, concentracions, o practicant l'acció directa amb okupacions, accions,....


En aquest temps, com des del primer dia, no ens hem cansat mai de creure en l'autogestió i l'okupació com a eina de lluita, i per molts desallotjaments que hi hagin hagut sempre hem continuat alliberant espais fins a l'actualitat(KORK(Kasal Okupat Revolucionari i Kombatiu) I-II-III-IV, Centre Social Okupat “els Fanalets”, “el Kasalet”(Kasal Okupat i Autogestionat “Joan Berney” ).


Durant aquests anys han passat moltes persones i hem treballat amb nombrosos col·lectius i volem agrair a tothom que hi hagi participat, ja que també és gràcies a ells, que Acció Autònoma pugui arribar a 12 anys, de moment. Sense oblidar tampoc les persones que conformen l'assemblea actualment i que fan que el projecte continuï endavant gràcies a la seva empenta i compromís amb la lluita anticapitalista.


Per tal de celebrar aquest 12 anys de lluita d'Acció Autònoma hem organitzat un acte el proper dissabte 7 de novembre al Centre Social “la F.O.R.S.A” a la vila de Cornellà, al Baix Llobregat, que consistirà en:

14h. : -paellada popular

17h. : Xerrada + Vídeo sobre memòria històrica i les fosses de la guerra civil

21h. : CONCERT(3,50eurus*) :

- RED BANNER – GAZAPOS – KILL – KRÀTER - TACHITA DE COLLBLANC -

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aniversari d'Acció Autònoma Activitats i Concert CSO Laforsa Kornellà
02 nov 2009
menys concerts i més Acció
Re: Aniversari d'Acció Autònoma Activitats i Concert CSO Laforsa Kornellà
03 nov 2009
menos madera, madero. k dius opi, k vas drogat o k? m'agradaria veure el k fas tu. jo no sóc d'acció autònoma xo crec k no es passen pas el dia d braços plegats. això dls concerts ho podem aplicar a moltes organitzacions. són maneres d finançament al cap i a la fi. molts parlen molt i segur k són els primers d sortir cada dia a privar de dijous a dissabte. lúnic k tens mitja raó, és xl k respecta a Tachita, que no em desagrada pas gens el q fa i em mereix respecte, però sincerament té alguna cançó k no parli d'spit o pirules? xDDD potser ho fa rollo irònic, x ridiculitzar els kostres. sigui com sigui, per molts anys i endavant! fer actes és important x consolidar els moviments. acció directa, ni un pas enrere!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more