Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Fora polítics corruptes! Ara, el poble!
02 nov 2009
Manifest de la manifestació contra la corrupció!
mani_corrupcio500.jpg
Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

L’assemblea realitzada per la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam a Can Sisteré el passat dijous 29 d’octubre va tenir per objecte facilitar informació actualitzada sobre els conflictes i reivindicacions que van motivar la manifestació del dia 18 de juny de 2009 o­n es demanava la dimissió de Bartomeu Muñoz.

En aquesta assemblea també es va tractar el Pla de treball de l’any i, a la vista dels greus fets esdevinguts a l’Ajuntament, es va acordar per unanimitat redactar el present escrit i traslladar-ho a la resta d’entitats de Santa Coloma i a la ciutadania en general.

Fa pocs dies s’ha conegut l’empresonament incondicional del fins ara alcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, i del fins ara tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Manuel Dobarco, imputats per diversos delictes de corrupció. Les entitats sotasignats hem decidit convocar a tota la ciutadania a participar en la manifestació pel dijous 5 de novembre de 2009 que sortirà a les 19 hores de la plaça de la Vila i recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema: Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

Alhora també ens adherim a les següents propostes:

• Dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d’una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.

• Aturament immediat i establiment d’una moratòria de totes les obres i projectes en execució i en fase de planejament, especialment dels que estan sota sospita.

• Publicació de les declaracions de patrimoni que per Llei van fer els membres d’aquest consistori quan van accedir al seu càrrec i comparació d’aquestes amb la seva situació patrimonial actual.



Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam
www.plataforma.cat
lskrida.wordpress.com
Mira també:
http://www.plataforma.cat
http://www.lskrida.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora polítics corruptes! Ara, el poble!
02 nov 2009
una abraçada ben forta a la gent del krida! a veure si les lluites a gramenet són l'inici de l'aixecament general!
Sindicato Sindicat