Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
ajuntament de santa coloma dissolució
30 oct 2009
la plataforma per a la defensa de la serra de marina resol exigir la moratòria de les obres i la dissolució de l'ajuntament.
reunits en assemblea d'unes 200 persones, ahir la plataforma per a la defensa de la serra de marina va resoldre EXIGIR la renúncia als càrrecs de tot el govern municipal i tamnbé dels regidors de l'actual oposició (que en un primer moment van votar a favor de la col·locació de bartomeu muñoz a l'alcaldia i que van votar afirmativament o es van abstenir a totes les iniciatives especuladores de l'ajuntament. Per altra banda l'assemblea, on es van repassar gairebé tots els conflictes de la ciutat pel que fa a l'especulació del territori i altres polítiques (ARE del barri de safaretjos, pistes d'atletisme, Cúbics, parc de can zam, ARE de la Bastida, Antenes de telefonia mòbil, normatives de "neteja" i llibertat d'expressió, ARE Singuerlin Nord, etc) en gairebé tots els casos es va ressoldre EXIGIR la moratòria a totes les obres, estuguin a la fase en que estiguin (qualificació, planificació, construcció etc) especialment el projecte CUBICS que actualment està en construcció, tot i l'oposició veïnal des de la seva projecció. Si fos el cas que l'obra es declarés il·legal, s'EXIGEIX també el seu enderrocament en part.

Per tot això es convoca a una gran manifestació que serà el proper dijous 5 de novembre a la tarda a la plaça de la vila de Santa Coloma, així com la presència massiva al ple de l'ajuntament si es convoca de forma extraordinària abans d'aquest dia. Més endavant concretarem l'hora i les possibles properes accions.
Mira també:
http://www.ara-santacoloma.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ajuntament de santra coloma dissolució
30 oct 2009
in
inde
indepènci
a!
Re: ajuntament de santa coloma dissolució
01 nov 2009
www.plataforma.cat

Dijous ens veiem al carrer!
Sindicat