Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme : ecologia : educació i societat : especulació i okupació
repensar bonpastor: presentació concurs
28 oct 2009
En el marc de les Jornades Mundials Zero Desallotjaments 2009, l’Aliança Internacional d’Habitants convoca un concurs d’idees per a la remodelació participativa i amb zero desallotjaments del barri popular de Bon Pastor a Barcelona. “Repensar Bonpastor” es proposa al mateix temps experimentar noves propostes per a la transformació d’un barri, i generar un debat sobre la possible transformació de la ciutat, en la qual els seus habitants no siguin simples clients o usuaris, sinó els veritables motors de les arquitectures del futur.
cartel_bonpastor_cat_02.png
dijous 29 d’octubre 2009 a les 20.00 hores
al Centre Cívic de Bon Pastor.
Pg. Enric Sanchis,12 – Sant Andreu
autobuses: 11_73_B22_B23 ·metro: Verneda_L2
http://repensarbonpastor.wordpress.com/

Un col.lectiu d'arquitectes, d’urbanistes i d’antropòlegs que conjuntament amb l'Aliança Internacional d'Habitants ( http://esp.habitants.org/ ) estem organitzant un Concurs d'Idees pel Barri de Bon Pastor.

El Concurs d’Idees “Repensar Bonpastor” s’enmarca dins de les Jornades Mundials Zero Desallotjaments 09, convocades per l'Aliança Internacional d'Habitants, i com a principal objectiu té la remodelació participativa i amb zero desallotjaments d’aquest barri popular de Barcelona. Es proposa al mateix temps, experimentar noves propostes per a la transformació d’un barri, i generar un debat sobre la possible transformació de la ciutat, en la qual els seus habitants no siguin simples clients o usuaris, sinó els veritables motors de les arquitectures del futur.

Us convidem a l’acte de presentació de “Repensar Bonpastor”, que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre a les 20.00 hores al Centre Cívic de Bon Pastor. L'acte es desenvoluparà en el context d'una xerrada / debat que comptarà amb la presència de Roser Veciana, Ada Llorens, el col·lectiu 50/50 i Sitesize; i amb la projecció d'uns vídeos.

programa:
_video presentació de l'Aliança Internacional d'Habitants
_video presentació del concurs Repensar Bonpastor
_exposició de las bases del concurs
_xerrada / debat que comptarà amb la presència de Roser Veciana, Ada Llorens, el col·lectiu 50/50
_col·lectiu Sitesize com moderador
Mira també:
http://repensarbonpastor.wordpress.com/
http://esp.habitants.org/

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat