Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : indymedia : laboral : xarxa i llibertat
Crisis y resistencia obrera. Conferencia en Palafrugell
27 oct 2009
El proper diumenge 1 de novembre l'Institut de Ciències Econòmiques i de l'Autogestió (ICEA), oferirà una conferencia titulada Crisi i resistència obrera, dins les activitats organitzades per l' Ateneu de Palafrugell
El proper diumenge 1 de novembre l'Institut de Ciències Econòmiques i de l'Autogestió (ICEA), oferirà una conferencia titulada Crisi i resistència obrera, dins les activitats organitzades per l' Ateneu de Palafrugell (C/Ample 1). Les activitats començaran a les 18h. amb la projecció de la pel.licula Tiempos Modernos de Charles Chaplin, pel.licula que mostra les condicions desesperades de treball que la classe obrera va tenir que suportar en l'època de la gran depressió posterior al crack de 1929. Posteriorment, Lluís Rodríguez de ICEA Barcelona, tractarà la crisi actual analitzant les causes mitjançant els paral.lelismes històrics i les especificitats actuals. A continuació es tractaran les conseqüències d'aquesta crisi que ha impactat contra la classe treballadora en forma d'atur massiu i increment de la pobresa, i per últim es debatran les possibles sortides a la crisi des d'una perspectiva de classe i anarquista.
---

El próximo domingo 1 de noviembre el Instituto de Ciencias Económicas y de la Autogestión (ICEA) ofrecerá una conferencia titulada “Crisi i resistència obrera", dentro de las actividades organizadas por el Ateneu de Palafrugell (C/Ample 1). Las actividades empezarán a las 18h. con la proyección de la pelicula Tiempos Modernos de Charles Chaplin, pelicula que retrata las condiciones desesperadas de empleo que la clase obrera tuvo que soportar en la época de la gran depresión posterior al crack de 1929. Posteriormente, Lluís Rodríguez de ICEA Barcelona, tratará la crisis actual analizando las causas mediante los paralelismos históricos y las especificidades actuales. A continuación se tratarán las consecuencias de esta crisis que ha impactado contra la clase trabajadora en forma de paro masivo e incremento de pobreza, y por ultimo se debatiran las posibles salidas a la crisis desde una perspectiva de clase y anarquista.
Mira també:
http://iceautogestion.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat