Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Hereu i el P$C estan acabats a BCN. La prova: Les declaracions de l´Hereu del Clo$
26 oct 2009
Si no visqués a Barna em pixaria de riure de les últimes declaracions de l´Hereu. No sé si qualificar-les com a bajanades desesperades d´uns que veuen que tot el que han fet en aquests 30 anys se´ls hi comença a caure al damunt i per més milions (diner públic) que es gastin en publicitat la majoria de gent de Barna està fins als nassos d´aquests pallassos lladres que ens han convertit a la ciutat en un puticlub on tot es compra i tot es ven.

Un exemple: ja ni tan sols els comentaris del Periòdic de propaganda del P$C: el Periòdico de Catalunya els salven:

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idn

Estan acabats i ho saben. I si tornen a formar govern a BCN en les properes eleccions jo no sé el que pot passar.
26/10/2009 Edición Impresa L’ESTAT DE CIUTAT VELLA | L’ALCALDIA
Hereu denuncia una campanya de desprestigi contra BCN

1. • L’alcalde veu segura la victòria el 2011 perquè «tota la ciutat fa costat al PSC»
2. • Afirma que s’estan «llançant bombes de desil·lusió massiva» contra la ciutat

XABIER BARRENA
BARCELONA

Jordi Hereu va denunciar ahir que Barcelona està sent sotmesa a una campanya de desprestigi. Sense identificar qui dirigeix el suposat atac, l’alcalde va afirmar que «es llancen bombes de desil·lusió massiva contra la ciutat», i va animar els seus coreligionaris –les paraules de l’alcalde van clausurar l’escola de tardor del PSC– a persistir en la política de proximitat als barris per «sentir els seus habitants i explicar-los» què fa el partit per ells.
Hereu, que no té gaire tirada a les efusions electorals, es va permetre, fins i tot, una referència a les municipals del 2011. Així, després de recordar que el PSC sempre ha guanyat els comicis locals a la ciutat des del 1979, es va mostrar convençut que el seu partit es tornarà a imposar d’aquí 19 mesos. «Quan el PSC comença a caminar, tota la ciutat ens fa costat», va afirmar.
La dosi d’optimisme no es va acabar aquí. En plena tasca de reforçar la moral de la tropa, Hereu va assegurar que Barcelona serà «la punta de llança» en la lluita contra la crisi a Espanya i que «quan molts tinguin el seu motor parat» – llegiu de manera implícita l’Ajuntament de Madrid, absolutament intimidat pel deute– «el de Barcelona estarà més fort que mai».

MÉS RECURSOS / Per a això, el govern de la capital catalana, segons va assenyalar Hereu, serà el que més recursos invertirà a Europa el 2010 per començar un procés de «renovació i prosperitat», i va posar com a exemple d’inversió les guarderies públiques de la ciutat, el nou campus del Besòs, que es construirà al costat del que va ser el recinte del Fòrum, i, de manera especial, les actuacions de l’ajuntament al Raval: «Que vinguin a Ciutat Vella, i comprovaran el combat que hi entaulem per salvar-la i posar-la com un exemple europeu de barri antic rehabilitat», va afirmar.
Precisament, el Raval va ser el fil que va conduir Hereu cap a les crítiques a l’oposició municipal, sobretot a CiU. Per Hereu, existeix una Barcelona conservadora que «tem el futur i que no respecta el passat. És una Barcelona que no hauria construït mai l’estació de la Sagrera, que hauria deixat abandonat a la seva sort Ciutat Vella i que sempre que ha pogut ha instrumentalitzat el patrimoni cultural i sentimental de la ciutat».
Posteriorment, en una xerrada amb els periodistes, l’alcalde va abordar la polèmica que envolta les obres del túnel de l’AVE al seu pas pel temple expiatori de la Sagrada Família. Hereu va afirmar que les de la galeria són «una obra pública més», i va demanar als veïns i a les entitats ciutadanes que tinguin plena confiança en l’ajuntament.
Mira també:
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=656247

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more