Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Pancarta per l´Amadeu
22 oct 2009
amadeu.jpg
Llibertat Amadeu!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pancarta per l´Amadeu
22 oct 2009
Hauria de fer reflexionar a algú (i per algú vull dir a la gent que vol extreure profit de la campanya) el tema aquest de la campanya, explicar quins objectius específics té, etc.

Perquè si ara toca traspassar-ho a la societat (tragant-se allò de no voler utilitzar els mitjans oficials) cal pensar, pensar i tornar a pensar en COM fer-ho. Ja sabem que els mitjans estan al servei de qui estan i que intentaran ocultar-ho (fins i tot pot haver-hi que ni s'enterin realment de la moguda).

El que no es pot fer és penjar notícies cutres cada 2 per tres a un portal que el debem seguir 500-1000 persones, que ja sabem qui és l'Amadeu i pensar que per cada pancarta que es penja, per cada acció que demana una "prova de fe" (aquelles notícies de dos línies n algú anuncia que ha trencat els vidres d'algun lloc i els altres hem de tenir una fe cristiana en la seva crònica),... no s'està avançant realment en la difusió a la gran massa. En altre sparaules, no ens creguem que l'univers paral·lel anomenat indymedia coincideix amb el món real, el "d'allà fora".
Re: Pancarta per l´Amadeu
22 oct 2009
Llibertat Amadeu i a tots.els reos del sistema, al 4ar(grau) o al 1er 2ºo 3er.

Pau entre pobles, guerra al imperi i a les imperialistes així com al falsejadors.as al servei dl mateix, d l,Estat.
Amb nomina,o sense esta.

La lluita no ens fa mes forts,
ens fa mes febles.

(aquí no en la cara<*)
Re: Pancarta per l´Amadeu
23 oct 2009
encara que estic d'acord en que no s'avança de cara a la difusió respecte les grans masses si que és cert que es crea un clima d'activitat que d'altra manera es desconeix, crec que moltes accions i les ganes que té la gent per fer coses també ve donada per el fet de que en pàgines com aquesta veiem que la gent s'està movent i que la solidaritat s'estèn...

salut i lluita!
Sindicato Sindicat