Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
No al judici al CSO Laforsa de Korneyà
22 oct 2009
Després de gairebé un any des de l'okupació, el CSO Laforsa ha estat denunciat per la immobiliària propietària amb el resultat d'una citació als okupants del centre social per presentar-se a un judici verbal el proper 27 d'octubre a les 12.00h.
NO AL JUDICI AL CSO LAFORSA
El passat 20 de desembre de 2008 es va okupar una fàbrica que estaba en desús des de feia almenys 2 anys, al barri de la Almeda de Korneyà. Després de gairebé un any després l’espai ha donat lloc a diverses activitats, tallers i concerts destinats a la difusió i autogestió de nombrosos col.lectius i lluites antirrepressives, pro-presxs, etc. Per tal de seguir fent front al permanent estat de repressió aplicat per ajuntaments, tripartit, govern espanyol i cossos policials.
DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS S.L que és el titular registral de Laforsa ha interposat una denuncia contra els ocupants i pretén que se celebri un judici el proper dia 27 d’octubre a les 12.00h , un judici per via civil als jutjats de Korneyà. Judici pel qual es demanen 25.000 euros de caució .
Un cop més la justícia posarà a l’abast d’immobiliàries tota la maquinària repressiva contra iniciatives que pretenen acabar amb el seus privilegis. Nosaltres seguirem tirant endavant activitats, xerrades, concerts, i per tant, organitzant una resposta al seu sistema.
Estigueu atent@s a properes convocatòries.
Sense justicia no hi haurà pau !!
Si ens feu fora de les kases okuparem més fabriques !!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa