Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[UCPC] Nou curs, nova imatge, noves idees!
21 oct 2009
Aquest curs comencem l’estructuració del projecte amb dos anys a les esquenes, molts mals de caps, molta feina però també molta il·lusió. Enguany podem comptar amb el primer curs d’introducció al marxisme amb la consolidació de dos anys de docència i l’inici a partir del 28 de novembre del segon curs que versarà sobre economia política i constarà de 6 sessions amb especialistes de gran qualitat com poden ser els membres del seminari d’economia crítica Taifa.
Què és la UCPC?

La Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC) pretén ser una eina al servei de l’Esquerra Independentista i del conjunt de la societat catalana per a la formació política. L’UCPC es concep com un projecte de llarg abast en formació teòrica marxista i en clau de Països Catalans amb l’objectiu de contribuir a superar mancances i dèficits en aquest àmbit, contribuïnt a donar a les dones i homes que lluitem pel Socialisme i la Independència dels Països Catalans elements per a l’anàlisi i la transformació de la realitat.

La Universitat impulsa una carrera de quatre anys, amb continguts progressius en quant a complexitat i profunditat teòrica. El primer curs és un curs introductori i d’homogenització dels coneixements dels estudiants. En aquest i posteriors cursos s’estudiaran, debatran i exposaran casos actuals en la lluita de classes, lluita antipatriarcal, defensa dels drets nacionals, lluites ecologistes i pageses…

La Universitat té el privilegi, alhora, de comptar amb un equip de professorat nacional i internacional, persones de rellevància en l’àmbit acadèmic i militant, que supervisen i dirigeixen els continguts de les classes.

Cursos:

* Introducció al marxisme
* Economia política
Mira també:
http://www.universitat.cat

This work licensed under a
Creative Commons license
Colera camping CNT