Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La solidaritat amb el jove lleidatà detingut a la Diada s’estén pel país amb tres actes a Barcelona i Sabadell
21 oct 2009
El conflicte de l’edifici del Roser de Lleida i la repressió que ha rebut el jove detingut mentre protestava pacíficament per la conversió del Roser en un Parador Nacional seran presents en tres actes organitzats per col·lectius de Barcelona i Sabadell
bannergradabsolucio.gif


El primer acte es realitzarà aquest divendres 23 d’octubre a l’Ateneu Popular del barri barceloní de l’Eixample. La campanya solidària amb el Gerard participarà d’una xerrada organitzada per l’assemblea local de l’organització Endavant que també comptarà amb la presència de la sociòloga Anna Colau (que exposarà la rellevància i necessitat de la defensa dels espais públics) i del cas del Jona, jove de l’Eixample a qui la fiscalia demana 8 anys de presó per participar en una manifestació contra l’especulació al barri de Ciutat Vella. Finalment, desprès de la xerrada es realitzarà una cafeta solidària. Els beneficis de la barra ajudaran a sufragar les despeses de la campanya solidària amb el Gerard.

El dijous 5 de novembre, la campanya serà present a la Universitat de Barcelona, concretament a les facultats del Raval, on el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans organitza una xerrada solidària que comptarà novament amb els casos d’en Gerard i d’en Jona i també d’en Karim, jove que haurà d’ingressar 50 dies a la presó per negar-se a pagar una pena multa d’un delicte de desobediència durant una manifestació contra la cris que no ha comès.

Finalment, el divendres 27 de novembre es celebrarà una xerrada i una cafeta solidària a l’Ateneu Popular l’Escletxa de Sabadell organitzades per l’Assemblea de Joves de la ciutat i on una vegada més la campanya solidària posarà de manifest el conflicte originat arran del projecte de la Paeria i l’Estat de convertir l’edifici del Roser en un hotel de luxe i la repressió que ha comportat la lluita en defensa d’aquest símbol de la ciutat, com fou la detenció i agressió del Gerard mentre protestava pacíficament i la posterior criminalització de la campanya de suport amb l’acusació d’injúries a sis joves solidaris amb el cas.

Paral·lelament, la campanya segueix recollint mostres de suport arreu de Ponent a través de l’elaboració d’un manifest en que que desenes d’entitats s’estan adherint i que properament es presentarà o a través de la castanyada solidària que se celebrarà al CSA La Maranya de Lleida el dia 31 de la que en breu s’informarà.Lleida, 21 d'octubre de 2009

Salvem el Roser, Gerard Absolució!

Campanya “Salvem el Roser, Gerard Absolució”
gerardabsolucio ARROBA gmail.com
+ info del cas: www.gerardabsolucio.cat

salvemelrosergerardabsolucio2p.jpg


Dades dels propers actes solidaris:

Divendres 23 d’octubre. Eixample de Barcelona: Xerrada ‘Espai públic, especulació i les seves conseqüències’ i cafeta solidària.
A les 20h. Ateneu Popular de l’Eixample (Passatge Conradí nº 3, entre Sicília i Rosselló. Barcelona). Després de la xerrada s’obrirà barra i els beneficis aniran destinats a la campanya solidària.
Organitza: Assemblea d’Endavant Eixample.

Dijous 5 de novembre. Universitat de Barcelona: Xerrada solidària juntament amb els casos d’en Karim de Vilanova i d’en Jona de l’Eixample.
A les 11h. Facultat de Geografia i Història de la UB. Campus del Raval. Barcelona.
Organitza: Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

Divendres 27 de novembre. Sabadell: Xerrada solidària amb el cas del Gerard i els 6 de Lleida. I cafeta solidària.
A les 21h. Ateneu Popular l'Escletxa (C. Pare Sallarés nº104. Sabadell)
Organitza: Assemblea de Joves de Sabadell


Darreres notícies del cas del Gerard i dels 6 joves solidaris:

El periòdic l’Accent entrevista al Gerard
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=203

El Mosso que va agredir un jove a l’anterior Diada, Juan de Dios, va agredir ahir un pagès mentre es manifestava pacíficament
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=201

La solidaritat amb el Gerard s’enlaira al pregó de les Festes de Tardor de Lleida
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=195

El cas és present als actes de la Diada a Lleida. Dos solidàris irrompen a l’ofrena del PSC
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=191

El vídeo dels fets del Roser rep 3.000 visites en tres dies [ara 15.000]
http://gerardabsolucio1.0fees.net/wordpress/?p=187
Mira també:
http://www.gerardabsolucio.cat
http://www.salvemelroser.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La solidaritat amb el jove lleidatà detingut a la Diada s’estén pel país amb tres actes a Barcelona i Sabadell
21 oct 2009
a mi particularment, m'interessa sobretot la lluita contra l'especulació, per la defensa del territori i pel socialisme. és una bona manera de defensar-ho! estaré atenta a les vostres convocatòries i tmb ho estaré a les dels altres casos, com ara dijous al KOP-Alta tensió i les diverses per Amadeu Casellas!
La repressió no ens atura! lluita social!!
Sindicato Sindicat