Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Llibertat Amadeu Casellas ( concentració a Vilanova )
21 oct 2009
Aquest divendres 23 d'octubre, s'ha convocat una concentració en suport amb l'Amadeu Casellas, pres anarquista en vaga de fam indefinida per reclamar el tercer grau penitenciari. Recordem, que fa mes de 22 anys que romana segrestat per l'estat espanyol per atracar sucursals bancàries per finançar lluites obreres.
GetAttachment[1].jpg
LLIBERTAT AMADEU CASELLAS

més de 90 dies en vaga de fam.

Amadeu Casellas, pres anarquista osonenc, porta a la presó més de 22 anys per diferents robatoris a entitats bancàries durant els anys 70.
S'ha caracteritzat per ser un pres molt combatiu reivindicnt la dignitat de les persones preses i ha denunciat al sistema penitencari i els seus abusos. A conseqüència d'això l'Estat l'està retenint utilitzat qualsevol pretext. Cal recordar que el passat 5 de setembre, l'Amadeu dona per acabada una extenuant
vaga de fam que mantingué drant 76 dies i que finalitza a canvi d'uns compromisos concrets.

L'estat, per no complir amb el que s'ha compromés ha orquestrat un nou muntatge.El company s'enfronta a una petició fiscal de 8 anys de presó, sota la falsa acusació d'intentar entrar droga a la presó.

Altres cops ja han intentat acusar-lo per csoes semblants i totes elles, han caigut pe el seu propi pes. Per això l'Amadeu va començar el dia 20 d'abril un nova vaga de fam, que va interrompre durant 5 dies i la va reprendre el passat 24 de maig per a exigir la seva llibertat. Degut a les accions que hi han hagut contra el CIRE, i una manifestació pel centre de Barcelona se l'ha incomunicat i té el correu intervingut, acusant-lo de ser l'instigador d'aquestes accions, en resposta ha estat 6 dies en vaga de sed.

Que continuï la solidaritat, no podem permetre que els nostres companys morin en vida a la presó.

LLIBERTAT AMADEU CASELLAS !

www.llibertatamadeu.bogspot.com

Divendres 23 d'octubre a les 20:00 hores, Concentració a la plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú.

Dissabte 24 d'octubre a les 18:00 hores, Manifestació a la Rambla del Raval de Barcelona.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat