Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
esborrem els símbols feixistes!
11 oct 2009
accions contra la simbologia feixista
antifa 003.jpg
antifa 004.jpg
antifa 005.jpg
la nit del 9 al 10 d'octubre, una placa en homenatge a Franco va ser destrossada del Castell del Remei, a Ivars d'Urgell (l'Urgell).

la nit del 10 a l'11 d'octubre, un monolit en honor a un aviador nazi abatut durant la guerra del 36 va ser malmesa a cops de mall i s'hi va fer una pintada. el monolit es troba a Garriguella (l'Alt Empordà).

és insultant i humilitant que, 34 anys després de la mort del dictador, i 70 després de la finalització de la guerra del 36-39, encara hi hagi nombrosos monolits, plaques, carrers, etc, que recordin els feixistes.
és per això que, veient la passivitat de les autoritats sobre aquest tema, instem a tothom a eliminar aquests símbols per pròpia iniciativa.

visca la terra!

This work is in the public domain

Comentaris

la 4a foto
11 oct 2009
antifa 006.jpg
.
Re: esborrem els símbols feixistes!
11 oct 2009
Hay que elimiarlos todos!!
Y después a los fascistas...o antes da igual:)
Re: esborrem els símbols feixistes!
12 oct 2009
crec que és necessari que en quedi algun record però en les pedres, per a que no pugui tornar en les persones i que s'expliqui als més petits allò que va ser i va significar en aquest curt passat. Lo de la tomba... perdoneu, però és una marranada. No siguem curts de gambals que per això ja tenim els polítics.
Re: esborrem els símbols feixistes!
12 oct 2009
crios de 14 años, no tiene otra explicacion
Re: esborrem els símbols feixistes!
12 oct 2009
TALIBANES
Re: esborrem els símbols feixistes!
12 oct 2009
democrata=fascista
Re: esborrem els símbols feixistes!
13 oct 2009
Em seblamolt bé i nece4ssari amb tanta desememòria que flota enel ambient o és fossilitzada a traves de Memorials institucionalitzats atacar la simbologia feixista...
Ara: no les tumbes. Nosltres no som com ells. No torturem, no oprimim, no humillem. Ni tan sols els enemics. I respectem els morts. Deixem-los a ells la profanació de llocs sagrats per a la sensibilitat de tanta gent. La crueltat de la venjança contra qui no es pot defensar, de l'insult als familiars.
proposo als companys que agin fet això que facin un acte de desgreuge, que corregeixin un error. Rectificar no només és de savis sinó que també ajuda a preservar la nostra ètica.
Re: esborrem els símbols feixistes!
13 oct 2009
Perdona, qui eren els qui profanaven tombes i cemintiris a la guerra civil??
Qui eren els que desenterraven monges i les exposaven amb el gust mes pessim i macabre del món a la via publica?
Si algu no ha respectat mai els morts i avui ho heu tornat a demostrar sóu i sereu sempre vosaltres, perquè sentir-se orgullosos de destrossar una lapida nomès pot ser ocurrència de dements.
Com l´altre dia un tio vanagloriant-se del que varen fer amb el cadaver de Mussolini i els seus acòlits. Potser per a vosaltres maltractar i humiliar un cadaver es algo extraordinari, per a mi nomès simbolitza cruament el que sóu i el que signifiqueu.No se de quina etica podeu parlar quan mai heu evolucionat i encara seguieu en les vostres coves de analfabetisme i ingnorància atroç.
Per cert, vosaltres no tortureu, ni oprimiu, ni humilieu. Si no arriba a ser que els regims marxistes s´han carregat dintre de les seves fronteres a 140 milions de civils indefensos fins i tot se´n podria parlar. Teniu massa sang i crims que amagar. Si alguna cosa hem de explicar als mes petits es que les ideologies d´esquerres son sinònim de genocidi i es a aquestes a les que hem de combatre i intentar que mai més tornin.
Sindicat