Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Aire Arbres Aigua Animals: Nou bloc de pensament verd radical en català
10 oct 2009
Comunicació de la creació d'un nou bloc per a la difusió d'idees i accions orientades a la defensa de la natura enfront de la civilització.
LLop Ull4.jpg
http://airearbresaiguaanimals.blogspot.com/

Apareix un nou bloc en català que pretén ser una plataforma per a la difusió d'idees, projectes, reflexions i accions orientades a la defensa d'una Terra viva enfront de la destrucció provocada per l'ésser humà.

L'orientació ideològica del bloc és "deep ecologist", eco-anarquista i anti-capitalista, però està oberta a totes les formes de pensament i d'acció que volen acabar amb una civilització que pol·lueix l'aire, enverina l'aigua, extermina plantes i animals salvatges, i ho continuarà fent fins que no s'esfondri.

En nom dels no-humans i de tots aquells humans que no tenen força o veu per oposar-se a la maquinària de destrucció, l'autor del bloc intentarà disseminar textos, articles i intervencions que esperonin el debat i l'acció al nostre territori.

Totes les contribucions i comentaris són més que benvinguts.

Acabar amb la civilització. Defensar la Terra. Defensar la vida.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aire Arbres Aigua Animals: Nou bloc de pensament verd radical en català
12 oct 2009
acabar con la civilizacion es tambien acabar con xenofobia, sexismo, colonialismo y mas aspectos de la injusticia que sufre el planeta, seres humanos incluidos. no se puede hablar de liberacion de la tierra sin pensar tambien a la liberacion del ser humano. libres del monstruo tecnoogico, de la cultura patriarcal, libres de los goviernos y del capitalismo esclavizador. primitivismo y justicia social.
Sindicat Terrassa