Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
El diumenge 11 d'octubre, llonganissada contra la hispanitat a Valls.
Llonganissada.jpg
L’Assemblea de Joves de Valls (AJV-CAJEI) ha volgut fer palès el rebuig a la celebració del Dia de la Hispanidad amb tota una sèrie d’actes que es faran aquest diumenge 11 d’octubre a la plaça de l’Oli de Valls a partir de les 9 del vespre. Tot començarà amb una Llonganissada contra la Hispanitat, un sopar obert a tothom a base de llonganissa i pa amb tomàquet. Tot seguit, es realitzaran una sèrie de parlaments sobre el significat del Dia de la Hispanidad, abans conegut com a Dia de la Raza, i la seva exaltació del militarisme i de la conquesta per part de la corona castellana d’Amèrica del Sud, un dels genocidis més importants de la història, amb desenes de milions de morts.

La vetllada continuarà amb un homenatge a Manuel Gonzàlez Alba, independentista i revolucionari vallenc mort en combat durant els fets d’octubre del 1934, quan defensava la proclamació de la República Catalana. Tot seguit, a partir de dos quarts d'11, l’Antoni oferirà un concert de cançons populars catalanes i rumba catalana.
Mira també:
http://ajvalls.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
tot aquest festival carnivor antifeixista amb cants revolucionaris i combatius, anira acompanyat de algun pasi de diapositives de com va morir el porc que ens menjarem,pot ser? i amb molts de primers plans de les ganivetades i la sang regalimant per els braços del botxi? ballarem al voltant del animal mentre agonitza, o disimularem mentres ens el cruspim, fent veure que ens ha donat la seva carn voluntariament.
Menjar carn potser es una opcio personal com matar o violar, pero fer una festa reivindicativa d'aixo, es una falta de respecte, en primer lloc per al animal masacrat, i despres per els militants del l'EI que estem cansats de que s'ens menysprei, i es ridiculitzi la nostra lluita.
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
Realment crec que ja va sent hora que l'EI es replanteji aquest tema d'una vegada. La cultura catalana de l'especisme s'ha de criticar i atacar, de la mateixa manera que es combaten les expressions sexistes, racistes, homòfobes que duu implicitament la nostra tan estimada i intocable cultura. Per coherència i si us considereu revolucionàries haurieu de tenir-ho en compte.Encara que només sigui pel desgast ecològic i el negoci capitalista que hi ha redera de la indústria càrnica, lletera...
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
I la llibertat dels porcs que? curiosament treieu al cartell un torero, curiosament pel fet de la semblança que compartiu. Ell mata a un bou, vosaltres a un porc. Reflexioneu
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
I el tio que surt a la foto del cartell en primer pla, conec la foto de on lheu tret, i es un bulgar. Que teniu en contra dels bulgars?? O es que penseu que els espanyols es diferencien per el seu aspecte fisic? Aquest bulgar, podria perfectament ser un catala. Penseu que a Catalunya no hi ha horteres? No sereu una mica racistes?
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
estar en contra de les curses de braus i menjar carn és una contradicció.
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
vaia frikis que esteu fets, debeu ser dels tipics que mengeu seità fet de soja (una planta depredadora que porta milions de persones a la miseria i la mort de fam) o neu jipis amb pasta que us podeu comprar el menjar vegetaria. Menjar carn es una cosa normal de l'home, explotar els animals es una salvatjada, pero vosaltres viviu al mon de iupis
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
Fugint de reaccions simnples, us diria que la humanitat al llarg de la seva història ha menjat animals, n´ha fet servir les seves pells i tot allò que li ha proporcionat aventatges. Ara, vivim en temps neoliberals i la producció carnica i dels seus derivats s'ha transformat en una mercaderia més, i n´ha deshumanitzat la seva utilitat.
Això vol dir que hem de deixar de menjar carn? jo crec que no, sinó que hem de ser consumidors responsbles, menjant quantitats de carn, necessàries i no cada dia ni en cada àpat, i que a poder ser ho hem de fer d'explotacions ecològiques i on l'animal pateixi el mínim possible. És això possible, no ho sé. L'únic que sé és que al tercer món, on realment es passa gana, hi ha grans revolucionaris que segueixen menjant carn (pollastre, bàsicament), i no tenen problemes de consciència.
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
A veure jeje, el seità està fet de blat de moro, no de soja! si siguesis una mica més obert de cervell... ho sabries! ah! i normal també es la nació d'espanya...
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
Nosaltres som frikis i tu un representant del jovent revolucionari, molt bé, ara explicans com es menja carn sense explotar animals que segons tu "es una salvatjada". Jonathan, suposo que no cal que el faci una llista de tot allò que ha fet el home al llarg de la seva història i implica explotació, violencia, imposició, brutalitat, autoritarisme i oscurantisme...i això no és motiu per defensar-lo. Jeje, els vegans no menjan soja ni cap altre vegetal de producció industrial, si no no fem res. El menjar vegetaria, o sigui, verdures,cereals,fruites, llavors, etc, es mès car que la carn, el peix, el fromatge...? És veu que no fas la compra... En fí al vostre acte no se si fareu retrocedir l'espanyolisme però segur que esteu fen militancia activa pel especisme, vosaltres mateixos. Salut i reflexió.
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
Menjeu carn fins a rebentar, si voleu, pero no barrejeu la lluita per la llibertat amb els vostres putrefactes akelarres carnivors!
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
07 oct 2009
Si no sabeu com fan la llangonissa de valls no us queixeu, es fa a la manera tradicional. I mengeu el que us doni la gana, però no ratlleu a la resta!
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
08 oct 2009
Ratllarem a: represors, torturadors, explotadors, maltractadors, violadors, carcellers, botxins, esbudelladors, especuladors, i demes agresors, els seus complices i col.laboradors quan ens doni la gana... t'agradi o no formeu part d'aquesta llista perque moltes de les coses en ella surten, se les feu al porc, encara que se les feu de la manera tradicional. Les curses de braus o el garrote vil son molt tradicionals, i els defensors tambe parlen de la economia de patiment que les caracteritza o de les bones condicions de vida que els hi fan gaudir abans. Be, doncs si tan agradable es tot aixo, estimats carnisers, esbudelladors, esquarteradors, i cavernicoles de tota mena: Proveu a fer-vos-ho entre vosaltres, i aquests ous que tens tan plens, prova a fertels en pepitoria sucant pa, a veure si t'aprofiten.
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
09 oct 2009
són pocs però com arriben a donar pel sac, eh....
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
09 oct 2009
aquests anarcos que es fiquen amb les botifarrades ho fan perquè no tenen res més a fer. De fet, el no menjar carn és el que els hi provoca aquesta cara de pocs amics i mala llet. Si no ets com ells,ets un intolerant... quina gentussa
Re: [Valls] Llonganissada contra la hispanitat!
09 oct 2009
Estic d'acord, amic porcsi.
Jo tambe trobo que son uns intolerants.
Igual que els que es porten les mans al cap si s'enteren de que has atonyinat una mica a la dona, en un moment de discussio.Ui!
Resulta que ja no ets un bon militant independentista, per una tonteria com aquesta, que es fa en un moment donat, sense pensar-hi massa, amb el cap calent.
Aquests que ens critiquen, son uns puristes de merda, i m'agradaria sapiguer si ells son sempre supercoherents, i la seva vida es sempre super ortodoxa.
Qui no hagi, per exemple, anat alguna vegada, com hem fet qui mes qui menys a caçar rumanesos,que tiri la primera pedra. I aixo no vol dir que siguem xenofobs o de dretes, oi?
Vinga, no ens pasem d'intolerants, que la militancia esta be, pero despres s'ha de gaudir de la vida.
Sindicato Sindicat