Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: un altre món és aquí
Somriure per a Palestina
07 oct 2009
L’entitat pinedenca GONG, amb llarga experiència en l’organització d’activitats per a la recaptació de fons per a projectes solidaris i d’actes de sensibilització a favor de la pau, serà puntual en la seva cita anual amb la societat civil pinedenca. Durant onze anys ininterromputs aquesta organització integrada per persones voluntàries ha organitzat una extensa programació d’activitats artístiques amb la solidaritat i la pau com a eixos centrals. L’edició de 2009, centrada en el conflicte de Palestina, serà la dotzena edició d’un cicle d’activitats que gairebé ja es pot qualificar de tradicional a Pineda de Mar. Malgrat el llarg recorregut d’aquest cicle d’activitats, enguany no comptarà amb el suport econòmic de l’ajuntament, tal com havia estat habitual fins al moment.
Somriure_per_a_palestina_cartell2.pdf
Somriure per a palestina cartell2.pdf (230,01 KiB)
Per aquesta raó l’organització fa una crida especial als pinedencs per tal que col·laborin amb aportacions voluntàries. Es tracta de garantir que les despeses organitzatives quedin completament cobertes per assegurar que tota la recaptació dels actes solidaris es pugui destinar als projectes en què està implicada l’entitat. Malgrat tot, la celebració del cicle no està en risc gràcies a la col·laboració de més d’una cinquantena de comerços i entitats de la població, així com la participació desinteressada de bona part dels artistes i espectacles que integren la programació.

Els interessats poden fer una aportació voluntària al número de compte 0081 0136 82 0001034304 del Banc Sabadell, poden adquirir entrades per a la Gala Solidària que tindrà lloc el 31 d’octubre a les 22,30 al Centre Cultural i Recreatiu (10 euros cadascuna), el tiquet del vermut i botifarrada que tindrà lloc el 25 d’octubre a la Plaça de les Mèlies, de 10 a 14 hores, números per al sorteig dels lots solidaris, o poden dipositar la quantitat que vulguin en els barrets que hi haurà en les diferents activitats.

En l’extensa programació destaca la performance de participació ciutadana “Aturem els murs”, que tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, el 24 d’octubre a les 12 hores. Es convoca tots els pinedencs a participar en una acció artística no violenta per expressar rebuig a la construcció de murs que atempten contra la llibertat i la dignitat humanes com el de Palestina o el de la frontera entre Mèxic i els EUA. L’acció no perdrà de vista, però, que també existeixen murs emocionals, comunicacionals o econòmics, que poden arribar a ser tant o més greus que els físics.

El dia 25 d’octubre, a més, es realitzarà una fira d’intercanvi, de 10 a 14 hores, a la plaça de les Mèlies. Llibres, roba, mobles, música, joguines, sabates, i qualsevol producte o objecte transportable podran ser objecte de relació, diàleg i acord entre dues o més persones.

El 29 d’octubre es projectarà el documental “Masi trashi q trashi”, basat en el viatge de la Caravana de Pallassos a Palestina. L’acte el conduirà Ivan Prado, un dels membres de l’expedició. Un viatge de nassos vermells al cor del poble palestí, esperança i dignitat de la mà de l’entitat Pallassos en rebel·lia.

Comentaris

Re: Somriure per a Palestina
07 oct 2009
Tingueu en compte que aquest mur el van fer a proposit i les va colstar molt de temps esforços y cale$. Per fer.ho mes solid, van comptar amb la ajuda interesada d,un "amic"...
Aixó es de pel.licula de ciencia ficció. Es molt i molt rellarg nois.
Algun dia parlarem si vulgueu si te que servir per algo...si volem s,clá:) Oi¿?
Vinga.
Salut
Una forta abrazada.
pkb...¿?:)
Re: Somriure per a Palestina
07 oct 2009
Abajo los muros k te kieren encerrar!!
No al islamofeixisme
07 oct 2009
El dia que els talibans islamofeixistes de Hamas reconeguin el dret d'Israel a la seva existència llavors potser la pau serà possible.
Sindicat Terrassa