Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
06 oct 2009
Tras dos años sin convocar actos en Nafarroa, anuncian la organización de un acto político en la capital Navarra."

10Hrs. Plza Castillo.11.1O.HrsPlzaCas(.)*
fuckfascism.jpg
La última vez que Falange se manifestó en Iruñea fueron bastantes pocos los que acudieron a la cita. De las 200 personas aproximadamente que acudieron a la manifestación la mayoría provenían de fuera de Navarra en autobuses fletados por la organización fascista.
En aquella ocasión las provocaciones falangistas y los insultos hacia la ciudadanía navarra provocaron graves incidentes. Anteriormente a estos y a convocatoria de decenas de colectivos agrupados en la iniciativa "Faxismoaren aurrean mila kolore", se desarrollaron numerosas actividades en Alde Zaharra como respuesta a la "provocación fascista". Por el momento, la Coordinadora Antifascista de Iruñerria ha realizado un llamamiento a movilizarse ese día contra el acto de Falange.


Aunque no especifican el lugar exacto de la cita, Falange Española ha anunciado su intención de acudir a Iruñea el próximo 11 de Octubre para realizar un "acto político" bajo el lema "Por la Unidad Nacional, Navarra por España". Falange indica que el objetivo del acto es "que no se vea amenazada la Unidad de España, en uno de los sitios donde a base de miedo y violencia, más amenazada se ha visto."
Desde Falange se da por segura la respuesta antifascista y hacen un llamamiento a acudir a la cita "a todos los falangistas y españoles".


(O..............K*¿?:)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
06 oct 2009
Mientras que la txakurrada española, con la ayuda alemana, cierra otro medio de comunicación nacional vasco.
Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
06 oct 2009
El comentari de dalt es una puta mentida, i ho es perquè jo el 12 d´octubre del 2007 vaig ser a Pamplona amb La Falange. En vam anar moltissims més que 200 ja que la plaça on varem anar la vam omplir de gom a gom, d´insults contra la ciutadanía navarresa no en va haver ni un (moltissima gent ens aplaudía anant pel carrer, no perque fos falangista la penya sinò perque n´estàn farts de la escoria estalinista que des de fa 30 anys els tenen extorsionats).A qui es va insultar i va haver alguna picabaralla va ser amb algun abertzale que feia el ruc. Els guarros es varen dedicar a destrossar tot el que trobaven tres carrers mes amunt, pero el de sempre, tirar una botella i correr cap enrrera, en podien ser molts mes pero aquell dia si hi hagues hagut un enfrontament directe, sense policia ni trucs de kale borroka, cara a cara, ens els pixem a la cara. De fet varem dinar a Pamplona mateix i alli no es presentà ningú. I de tornada a una area de servei que era notòria la nostra parada tampoc. Mirades i caps abaixats quan no estàn en superioritat.
De navarresos casi no en van haver-hi? Mes mentides, en van haver uns quants, de Pamplona, de Cizur, de Tafalla, de Orcoien, els que jo vaig coneixer. Fins i tot un que els seus pares eren de Batasuna, a vegades de fusta podrida pot sortir una branca fèrtil.
I l´any seguent a Sant Sebastià on no ens ho van deixar fer i de tornada varem ocupar com a protesta una gasolinera a Lasarte(Guipuscoa) i es tallà el transit de l´autovía. I un any després a Guernica.
El que menys tenien i tenim tant en aquella epoca com ara es por, això us la reservem a vosaltres, perquè ja sabeu com les gastem.
Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
07 oct 2009
No cal que aneu a euskal herria, allà el sistema no us necessita ja que la policia ja fa la feina de la falange bastant millor que vosaltres, potser només us demanràn ajuda per accions de guerra bruta.
No t´enganyis noi, la falange no té cap suport a euskal herria per part de la població tret de quatre nostalgics i segurament si per tu dinar a pamplona després d´un acte falangista i que no passi res és un èxit demostra dues coses: una és que dubto que creguis que teniu algun suport per part de la població, i dos que el que estava cagat erets tu.
EL FEIXISME NOMÉS REPRESENTA ELS GOSSOS DE LA BURGESIA, QUAN US NECESSITEN ALLÀ I SOU, EVIDENTMENT PER AIXÒ L´ANY 36 VEU LLUITAR AL COSTAT DE LA BURGESIA( COMENÇANT PERQUE JOSE ANTONIO ERA UN BURGÉS, UN MARQUÉS).
Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
07 oct 2009
Segur que el primer que aniría al Gulag series tu, perque els teus amiguets soviets (a diferencia dels feixistes que enviaven als camps a l´enemic) amb els primers que va fer purgues fóu amb vosaltres mateixos i amb el seu propi poble, cosa que demostra que apart de ser uns genocides, sempre sereu uns tarats mentals sense cap noció de realitat ni de politica constructiva.
Jo no sóc falangista, ni m´hi sento tampoc, jo soc nacional revolucionari, jo hi vaig anar per voluntat pròpia primer (per iniciativa pròpia) i desprès perquè hem varen invitar uns bons camarades de Barna.A nosaltres no ens va necessitar ni ens necessita ningú, sempre hem lluitat contra el Sistema, per això la nostra gent ha patit mort, presó i exili, i en els temps actuals, més mort i persecució ideològica al mes pur estil inquisitorial (llibreria Europa,llibreria kalki, Ediciones Barbarroja, Ediciones Garcia Hispan, Ediciones Nova Republica, etc. i això nomès a Espanya.) No crec que el Sistema ni la burgesia ens puguin convèncer per a fer-los la feina bruta quan: per un cantó es a vosaltres als que us donen plena llibertat politica, llibertat de distribuïr material, llibertat de editar discos, llibertat de contramanifestacions, mentres que a nosaltres ens persegueixen, ens censuren, ens difamen, ens empresonen, ens condemnen i segresten milers de llibres a les nostres editorials i distribuïdores condemnant-nos al silenci i a la ruïna. Ni per tots els diners del món em vendría, tenim dignitat, una cosa de la que mai heu ostentat propietat.
Que la Falange no te cap suport social de masses ni a Euskal Herria ni a la resta d´Espanya es evident, no em dius cap secret, com si vosaltres tinguessiu la simpatia de ningú: fa 40 anys que feu el subnormal amb els vostres partis politics i el vostre terrorisme i mai heu sortit de la marginalitat i el rebuig massiu de la població.
El que he dit es que la gent allí ens donar suport no per ser la Falange, sinò per ser els unics que vam plantar cara a les rates al carrer, i els vam desafiar als seus feus fent actes publics i amb tota la parafernàlia. El Sistema t´asseguro que no li interessava gens tot allò, per aixpo no varen faltar els cacheos humiliants i repetitius, la incautació de tota bandera, pancarta i propaganda que portavem, la il.legalització de l´acte un cop declarat legal, les retencions de hores i hores i el millor de tot que ara et contarè. Per a evitar que marxessim pel lloc marcat per l´organització o per llocs alternatius que varen negociar amb els antidisturbis, agents de la Ertzaintza de paisà, es dedicaven a anar a barris on no hi havia incidents i ells mateixos encenien amb gasolina els containers, això ho veiren els veïns i sentiren les converses de un cop amargats als portals feien amb les emissores. I saps on sortí publicat tot això?? Precissament al Diari Gara corresponent al 13-10-08. Consulta la hemeroteca i veuràs qui té la raó.
Ets una mica curtet si et penses que tenia por dels abertzales, simplement esperavem la seva visita, si haguès tingut por m´haguès quedat a casa, però vaig preferir anar allà dalt a passejar-me amb la cèltica.
El feixisme ha sigut es i serà un moviment purament revolucionari,nascut de la classe obrera i en defensa de tota la nació, i la història es la història i si llegeixes una mica sabràs que tant a Alemanya, com a Itàlia, com a Croàcia, com a Argentina (epoca peronista) com a Romanía, i en alguns sentits Espanya(a pesar que aqui la Falange mai tinguè el poder, perque ja no existia com a tal desprès del decret d´unificació del 1937)han sigut els països on la classe treballadora ha disposat de els cuadres de mando que l´han portat cap a les mes altes cotes de llibertat personal i sindical, benestar, ventatges ficals i prosperitat. Cosa que mai ha passat en els vostres paraisos de la Dictadura del Proletariat de gana, misèria i ignorància.
L´any 1936 la Falange es va unir amb la dreta perquè sent una minoría no tenía força opertiva i militar com per lluitar a soles, i perque amb la dreta compartía punts essencials com la defensa de la unitat d´Espanya, de la propietat privada i de l´antimarxisme. De fet tant els anarquistes, com els comunistes també s´aliaren amb la burgesia del front Popular, dels Azañas i companyia, dels mateixos que us liquidaren a Casas Viejas, que us aplastaren a Asturies i que us liquidaren la Revolució Social i acabaren amb el POUM. Qui utilitzà a qui?? De fet els anti-politica, anti-goberns, i "antisistema" de la Fderica Montseny i del Garcia Oliver ben bé que van acceptar posar-se al front de Ministeris controlats per un govern radical-burgès.
Si, José Antonio era de casa bona, però abandonà la vida facil i comoda i es posà al front d´un partit feixista i revolucionari, que preconitzava i defensà la redistribució de la riquesa, la reforma agrària i el control i propietat dels mitjans de producció per part dels treballadors. Podía haver sigut un politic monàrquic republicà i disfrutar de la comoditat de la poltrona però abandonà la comoditat per un lloc de combat al carrer, per defensar al treballador i enfrontar-se a tothom. I si tant burgessos eren no entenc el perquè de les adhesions massives (si, massives sobretot de milers de persones a Madrid, saragossa i Valladolid) per part de cuadres importants i militància tant de CNT-FAI, com del PCE.
Per altra banda, ja que acuses a Primo de Rivera de burgès, potser oblides l´origen de molts dels vostres: Karl Marx era fill d´un prestamista, Ferdinand Lassalle era un adinerat advocat de prestigi,Heinrich Heine era fill d´un poderós mercader intim de la familia banquera Rothschild, Boerne un ricatxó emparentat familiarment també amb els Rotschild, Friedrich Engels fill d´un acaudalat fabricant tèxtil, Moses Hess fill d´un prestamista i agent bursàtil,Lenin d´origen petit burgès, Leon Trotsky casat amb la filla del banquer Givotovsky. Com deia Traian Romanescu: «Después de la muerte de Stalin, y probablemente para fijar sus posiciones en el cuadro de la nueva sociedad burguesa capitalista que maneja el comunismo, los "socialistas" moscovitas completaron en 1954 una estadística de la situación material de los primeros 1.670 "hombres del trabajo" en la Unión Soviética. Como es natural, esa estadística no ha sido publicada, pero se ha conocido por la indiscreción de algunos miembros del Partido... En la Unión Soviética... 730 jerarcas son multimillonarios, otros 940 son millonarios, es decir, capitalistas» (1).
(1) Traian Romanescu: Amos y Esclavos del Siglo XX. Editorial JHS, México, página 70.

I si ja parlem dels anarquistes podriem mencionar el princep Leon Tolstoi, sa eminencia el princep Piotr Kropotkin, etc etc.
POR LA BOCA MUERE EL PEZ.
Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
07 oct 2009
"Que la Falange no te cap suport social de masses ni a Euskal Herria ni a la resta d´Espanya es evident, no em dius cap secret, com si vosaltres tinguessiu la simpatia de ningú: fa 40 anys que feu el subnormal amb els vostres partis politics i el vostre terrorisme i mai heu sortit de la marginalitat i el rebuig massiu de la població."

jajajaja, com es pot ser tan cínic.

Parlem dels milers de vots que en aquestes dècades ha aconseguit Batasuna i els comparem amb el de les vostres púrries de partits? parlem de perque a ells els han il·legalitzat i perque amb vosaltres ni cal perque sou uns pallassos? El rebuig majoritari de la població és a la teva estimable espanya, a EH ja saps que no és així de majoritari, ni ha sigut així, ni ho serà, i això és el que us fot, 50 anys de lluita armada no la fan quatre pelacanyes com vosaltres que al màxim que aspireu és juntar dos autocars de neandertals per provocar patèticament. Això, això, que us deixin sense cordó policial i ja veurieu qui surt perdent.
Re: Fascismo: Falange lleva la provocación fascista a Iruña L Prox. dia 11 O.
07 oct 2009
Jajajaj, me feu gracia guarros, el vostre nivel baixa en picat, haurieu de sortir una miqueta de la cova, com voleu que la vostra estimada Indymedia aixequi el cap amb gent tant curteta??
Quan hem diguis feixista, digueu amb la bocassa grossa, diguem FEIXISTA, doncs es un orgull per mi ser feixista, i ho serè fins a la mort, ben orgullós i sempre concienciat per acabar amb els meus enemics.
Euskadi es un cas apart, perque no hem parles de catalunya?? Crida a la solidaritat, catalunya Lliure, el PSAN, el PSAN-p, MDT, les Cup, on estan els centenars de milers de vots?? Quina repercussió tinguè la guerrilla patosa de Terra Lliure?? On estan les manis de milers de persones donant-vos suport, on està el poble del que us declareu defensors i que sempre us ha girat l´esquena?? I això es aplicable a castella, a Andalusía i fins i tot a la molt pepera valencia i Galicia.
Les nostres púrries de partits tenen més qualitat que quantitat, mes militància formada que vosaltres que sou uns desgraciats incults i sense rumb. Si pocs vots, nuls exits. I que? Que heu aconseguit vosaltres a Catalunya des de la mort de Franco?? Treure plaques als carrers?? Treure estatues de franco i banderetes espanyoles?? Fer una vegada a l´any el gilipolles a la Diada?? Muntar un referendum no vinculant sense cap trascendència??
Us refugieu a l´insult quan d´arguments no arribeu ni per a formular dos frases ben escrites, sóu tant infinitament inferiors que us hauria de caure la cara de vergonya de atrevir-vos a entablar un debat ideològic quan no sabeu ni lligar-vos les sabates de l´inoperants i estupids que sóu. Ni arguments, ni dades,ni fonts, res, quatre eslogans mal escrits, algun exabrupte sense sentit, la vomitada ingènua de sempre i res més. Ho tenim molt be amb enemics com vosaltres, es impossible no notar la supremacia intelectual amb borregos tant extraordinaris. Dediqueu-vos a cremar caixers i containers, doncs així demostrareu que encara sabeu fer alguna cosa apart de alguna palla, perquè del demès rien de rien.
Per cert, la ETA ha aguantat 50 anys perquè mai ha atacat a dos estaments que son els que la han sustentat sempre: la Banca i l´esglesia. Busca aviam quants banqueres i quants capellans ha matat ETA (aixo que es tan m-l)i trobaràs la resposta d´on s´amaga la seva força.ETA no es fundà en una barricada, sinò en un seminari, jejeje.
Sense cordó, i sense tecniques de guerrilla urbana, cara a cara, haguessim tornat a casa amb cabelleres abertzales amb els cueros cabelludos ben lluents.Que per cert, també m´agradaria tallar la teva (de cabellera, de collons dubto que en tinguis).
Sindicat Terrassa