Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
05 oct 2009
El proper divendres 9 d’octubre tindrà lloc a València la tradicional manifestació que recorda l’entrada de Jaume I a la ciutat de València i que simbolitza la creació del Regne de València i la nostra incorporació als futurs Països Catalans.
9octubreshi.jpg
Enguany dues organitzacions de l’esquerra independentisa Maulets, el jovent independentista i revolucionari, Endavant (OSAN) convoquem a la manifestació sota el lema “ Unitat Popular cap a la independència i el socialisme “.

Amb motiu de la diada del 9 d’octubre des de l’esquerra independentista reivindiquem la nostra catalanitat, ja que creguem necessàri destacar que existeix un sector creixent de les classes populars del País Valencià que a través de múltiples expressions polítiques, sindicals, artístiques, associatives, musicals, de cultura popular,… manifesta la seua catalanitat i que cada vegada som mes les persones que lluitem per una nació que va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Així mateix, volem assenyalar la necessitat de combatre la crisi capitalista per defensar els drets laborals i socials de la classe treballadora i les classes populars,
però amb la necessitat d’anar més enllà i construir una nova societat basada en noves regles i on l’explotació de les persones desaparga per sempre més.

Per altra banda volem denunciar els efectes devastadors que sobre la nostra societat té el capitalisme globalitzat (l’atur, l’excliusió social. de destruccií del medi ambient…); sense oblidar la reivindicació de la necessitat de construir uns Països Catalans lliures en una societat socialista, sense rics ni pobres, basada en la justícia i la igualtat social, on el respecte al medi ambient siga una prioritat indefugible.

Els actes previstos per al 9 d’octubre són:

18h A LA PLAÇA SANT AGUSTÍ: MANIFESTACIÓ, en acabar tindrà lloc l’acte polítc amb la lectura del parlament a càrrec de David un exmilitant de Maulets que actualment milita d’Endavant (OSAN).

A l’acte polític també contarem amb la intervenció del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

A continuació podeu llegir el manifest:

9 D’OCTUBRE:
UNITAT POPULAR
CAP A LA INDEPENDÈNCIA I EL SOCIALISME

Un 9 d’Octubre més tornem a ser als carrers de València per reivindicar la nostra catalanitat. No ens mou la nostàlgia de regnes i reis conqueridors. No ens mou un desig d’idealitzar la nostra història. Estem ací, com cada any, per dir ben alt i ben fort que el nostre és un projecte de futur. Mal que els pese a uns i a altres. Per molt ens intenten ofegar els seus jutges o la seua policia. Mal que els estats espanyols i francés augmenten la seua pressió, la construcció nacional dels Països Catalans avança.

Avança, s’enforteix i cada vegada perd més la por a manifestar-se sense embuts a tots els indrets de la nació catalana. Malgrat l’espanyolisme decadent, malgrat els tontos útils de l’Estat que tots coneixem, malgrat la profunda incompetència d’uns polítics professionals que massa sovint trobem intentant fer-se un lloc a la capçalera d’algunes manifestacions, malgrat les seues renúncies incomprensibles,… cada vegada hi ha més i més persones que lluiten per una nació que va de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó i que la volen lliure. Una voluntat que s’eleva per damunt de tanta excrecència, per damunt de la corrupció de Camps, Fabra i tota la colla de sangoneres que els han covat; per damunt de l’especulació immobiliària que uns i altres han afavorit i que ens ha conduit a aquest carreró sense exida d’atur, misèria i destrucció del territori; per damunt d’eixa concepció dels nostres municipis com la via més ràpida per forrar-se i de la qual Benidorm o la Vila Joiosa han sigut exemples recents. Cada vegada hi ha més gent en aquesta terra que sap quin és el camí de la llibertat i ha decidit avançar per ell amb pas decidit.

Des de les organitzacions de l’Esquerra Independentista que convoquem aquesta Diada del 9 d’Octubre a València, Maulets i Endavant, volem incidir en aquest aspecte. Existeix un sector creixent de les classes populars del País Valencià que a través de múltiples expressions polítiques, sindicals, artístiques, associatives, musicals, de cultura popular,… manifesta la seua catalanitat. Unes expressions cada vegada més diverses i més nombroses que parteixen des de la base i que s’expandeixen arreu del territori. Alguna cosa estem coent entre tots i totes i s’està fent no gràcies sinó malgrat l’adversitat i la manca d’alternatives dins la política oficial i mediàtica.

L’Esquerra Independentista té un paper essencial en aquest context. Perquè si Espanya és la malaltia, les seues institucions autonòmiques són el narcòtic que alguns s’entesten en provar per tal d’alleugerir el dolor. Són el narcòtic però no l’antídot. L’Esquerra Independentista lluita per la independència de la nació sencera. No existeix alliberament nacional sense una nació completa que siga objecte d’ell. Som la garantia que tot moviment cap a la llibertat no partirà de renúncies ni entrarà al joc que Espanya, França o la Unió Europea ens vulga fer jugar. La nostra fortalesa és precisament la nostra fermesa i el temps ens dóna la raó. I no cal mirar massa lluny, ho trobem als nostres carrers, fa temps que advertim que el capitalisme ens conduiria al caos i a la pauperació de les nostres condicions de vida. I ara què trobem? Més d’un milió d’aturats als Països Catalans i una crisi de conseqüències imprevisibles. Teníem raó i cal doncs organitzar-se i lluitar, en primer lloc per defensar els nostres drets laborals, la sanitat pública, l’educació pública, i en segon lloc per posar-hi remei d’una vegada per totes. Això no passa per a reformar el capitalisme, o per parxes de 420 euros per als aturats de llarga durada, sinó per finiquitar d’una vegada aquest sistema econòmic assassí i construir-ne un món nou.

Endavant i Maulets doncs no ens conformem amb la independència, no volem escapar de les mans d’uns capitalistes espanyols per caure en les mans d’explotadors catalans, lluitem fermament per l’emancipació integral de les persones, i tots els nostres esforços van destinats a aconseguir uns Països Catalans socialistes.

Des de les organitzacions que convoquem a aquesta Diada del 9 d’Octubre de 2009, Maulets i Endavant, ens comprometem a treballar per l’enfortiment de l’Esquerra Independentista. Venen temps difícils i l’enemic ens colpejarà amb colps repressius com els viscuts pels 13 de Gandia, el del jove Karim o el cas del company d’Alacant que està acusat d’injúries a la corona espanyola, ens criminalitzarà i ens tractarà d’intimidar amb identificacions i coaccions. N’hem d’estar preparades i preparats, hem d’estar a l’altura de les circumstàncies i resistir i per a això la maduresa, el compromís militant i la unitat d’acció és necessària i imprescindible.

Vos animem doncs a totes i tots a afegir-vos a la lluita pel socialisme, la reunificació dels Països Catalans i la independència nacional. Vos fem una crida explícita a reforçar l’Esquerra Independentista i militar en els seus fronts: polític, sindical, juvenil, estudiantil, feminista, ecologista, municipalista. Tots i totes sou necessàries. Per això, us convoquem a totes a participar del bloc independentista a la manfifestació del proper divendres 9 d’octubre a les 18 hores des de la Plaça Sant Agustí de la Ciutat de València.

Constuïm la unitat popular!
Visca la classe treballadora!
Visca els Països Catalans!
Visca la terra!

ENDAVANT (Organització Socialista d’Alliberament Nacional)
MAULETS (el jovent independentista revolucionari)
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
05 oct 2009
Aquest cartell esta plagiat d'un que va fer MDT als anys 90.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
05 oct 2009
Aixi que celebrar la conquesta de terres als musulmans, amb lo que comporta de matançes i violacions, no es nostalgia patriotera, oi?
Pero si ho feia el Cid en canvi, celebrar-ho es feixisme?
Sort, doncs que els catalans no varen anar a conquerir i "evangelitzar" els indigenes americans, perque si no encara estariem celebrant els 500 anys de genocidi!
Coherencia, companys!
No trobeu que no es gaire coherent cridar visques a la classe treballadora i a l'unitat popular, a una commemoracio d'un genocidi imperialista?
Hi han mes dies, per celebrar la catalanitat dels valencians(gest heroic, s'ha de dir, donat el clima espanyolista que us envolta), sense haver de recorrer a continuar enaltint al gran tira (com tots els reis, si mes no) que va ser un rei, que li deien el conqueridor.
Volem uns Països catalans sense reis, ni subdits!
Salut!
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
05 oct 2009
Salut companyes i comapanys,

Molta sort i segur que serà tot un èxit!!

Amunt l'esquerra independentista!
Avancem cap a la unitat Popular!
Per uns Països Catalans lliures i socialistes
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
05 oct 2009
«(...) Així mateix, volem assenyalar la necessitat de combatre la crisi capitalista per defensar els drets laborals i socials de la classe treballadora i les classes populars (...)»

O sigui, primer de tot, la "incorporació als futurs Països Catalans", com si no estéssim ja incorporats al Planeta Terra i no hi havés prou afinitat entre TOTS els explotats ni altres maneres de reorganitzar-nos territorialment que atenent a fronteres producte de GENOCIDIS... (aquest ordre, és l'ordre de prioritats?). I, després, (solament després?) combatre la "crisi capitalista", no "EL" capitalisme per se, com si la crisi (i el xantage, i el crim organitzat) no fóssin inherents a ell.

«(...) Per altra banda volem denunciar els efectes devastadors que sobre la nostra societat té el capitalisme globalitzat (...)»... i ara, sant tornme-hi, l'enemic a abatre, és el capitalisme "globalitzat, NO EL capitalisme en sí... quina "radicalitat", que es veu pur afegitó per que no es vegi el llautó excessivament (i exclusivament) nacionalista!

Em cago en el nacionalisme i, encara més, en el nacionalsime disfressat de "revolucionari"

... "de Fraga a Maó"!... i per què no, de Marinaleda a Espluga de Serra, p.e.?
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
Pots no estar d'acord amb molt del que es diu, és respectable i opinable, el que a mi no em sembla tan normal és que alguns us passeu el dia matxacant als que creuen que per avançar cap un ordre solcial més just ens cal entre d'altres coses assegurar la pervivència de la nostra cultura.

Molts del que critiqueu l'intent d'assegurar la pervivència de la cultura catalana sota un malentés internacionalisme excloent, us solidaritzeu amb lluites similars a d'altres parts del planeta de la forma més irreflexiva.

Un poble que perd la seva cultura per no defensar-la és més fàcilment explotable i epr això tots els colonilismes es valen del mateix. Si bé és cert que hi ha independentisme patrotero, també és cert que no són els que tant us entossudiu a assenyalar.

Jo no us dic espanyolistes als que no creieu en el mateix que jo, perquè haig d'aguantar que sempre se'ns acusi per part de gent que despres no fa res per aturar l'únic imperialisme que existeix a l'estat espanyol de ser patriotero, pel fet de combatre el feixisme de la manera que jo crec que és més correcte?
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
Tambe, home/dona, tambe fem coses per aturar-lo.
Com pots estar segur/a de que la gent que critica el patrioterisme catala, no ho fa tambe amb l'espanyol?
El que pasa es que per IMC BCN no entren tants comentaris que defensin la patria ecspanyola.
Pero quan entra algun, el matxaquem fins que es esborrat.
T'aseguro que la majoria de gent que es considera anti-nazionanista, ho es de veritat.
Els que entenem el nacionalisme com una mena de opi del poble, amb un molt perillos efecte placebo, que el que fa es distreure el personal, ballugant sentiments i baixes pasions per fer politica, en lloc de intentar acabar amb el capitalisme com a prioritat principal, pensem que a Catalunya, ara per ara el patroitisme que es veu, el que ho omple tot, el que penja banderetes per tot arreu, el que fa desfilades i homenatges a reis i politics estafadors, el que celebra simbols religiosos, i batalles triunfals o derrotes heroiques, es el nacionalisme catala, no el ecspanyol, que per sort brilla per la seva absencia i nomes el representen quatre frikis i uns quants partits que no tenen cap posibilitat d'arribar a governar. Un altre tema seria allende les (desitjades per alguns) fronteres catalanes, que ens trobem amb molts nazionalistes espanyols, que evidentment son mereixedors de les mateixes critiques, pero seran mes efectives si se les fan els seus conciutadans, els quals segur que tambe seran considerats traidors), que si les fa algu desde catalunya que no fara mes que retroalimentar les seves conviccions.
Mentres tinguem bisbes ultracatolics a casa, no te gaire sentit dedicar les energies a combatre el integrisme religios a pakista, per exemple.
Fem primer neteja a casa! I despres ja parlarem de donar lliçons.
Ps: El cas valencia es un tema apart perque els nacionalistes catalans son minoria, devant els espanyolistes, el que passa, es que afegir-se a una conmemoracio d'una matança es una mica de mal gust.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
I els de la Cajei, que ja no su amiguets?
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
El fill d'una mare violada també té dret a celebrar el seu aniversari.

L'independentisme de l'EI, a banda d'ésser molt més significatiu que vosaltres anarcastizos, tant per nombre de militància com per pragmatisme, actua amb total coherència amb els MM.SS i els seus postulats anticapitalistes, i fa una constant denúncia de l'imperialisme arreu.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
Se't veu el llautó infatilista. En el text s'esmenta la necessitat de construïr una nova societat i la destrucció d'espanya és la millor via.
El teu projecte està tan allunyat de la realitat que intentes deslegitimar-nos de forma mesquina.

Es tracta, també, d'arribar la gent, i el discurs nacional és la millor via
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
06 oct 2009
per el poeta de poble:
El que ho celebren sons els que porten les banderes del violador, el fill de la violada son els expulsats.
Posats a parlar de significacio, basada en xifres, el PSC te mes que vosaltres, i el imperialisme catala no veig que el questioneu gaire, cel.lebrant aquestes barbaritats.

per el que replica al picot negre:
La destruccio d'Espanya,(que personalment no em sembla ni be ni malament, en principi), no te automaticament,per que portar una nova societat fora del capitalisme.
I si nomes es tracta d'arribar a la gent, aleshores penso, que la millor via es el Barça, o la prensa del cor, que ja ha quedat demostrat que arriben mes.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Els fills són els descendents d'aquella situació, els que viuen a aquell terreny. L'estelada roja no era portada pels cristians del regne d'aragó.
Saps què passa? Que per bé o per mal valència va ser poblada per catalans i, avui en dia, l'estat capitalista espanyol nega aquesta realitat, no només això, nega la possibilitat de plantejar-se una continuïtat cultural entre les comunitats autònomes del llevant peninsular. I els motius d'aquesta negació són estrictament polítics. Així que aquest dia serveix a l'EI com a recordatori de la nostra condició. Ah, perdona, que li hem faltat a l'imperi islàmic, ho sento, és que entre bomba i bomba blavera, en connivència amb l'estat, no hem tingut temps de prestar atenció als quatre gats anarquistes (gats molt eriçats, sí, però quatre al cap i a la fi).
Si et sembla una barbaritat reivindicar la legitimitat del catalanisme al PV és q no saps massa de què va el tema.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
No es tracta NOMÉS d'arribar a la gent, es tracta de transformar la societat SABENT arribar a la gent. Aneu fent el pena amb el vostre maximalisme...
Sabeu perquè no podeu muntar una acampada nacional, regional o territorial? perquè seria can pixa i esnifa, així de clar t'ho dic.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Marededeusantisima!!
NO PODEM MUNTAR UNA ACAMPADA NACIONAL,REGIONAL O TERRITORIAL!!!!
Amb lo necesari que es per fer la revolucio!!!
Haurem de renunciar a tot el que pensavem fins ara i reconeixer que estavem equivocats!
Si no som capaços de organitzar acampades nacionals, regionals o territorials, i enfortir el sentiment de germanor cumbaia, i continuar amb la Formacio del Esperit Nacional, potser no ens deixareu entrar a formar part dels nens escoltes de la santisima independencia.
Millor ens posem les piles aviat, perque tant vosaltres, com els del festival de Benicassim ens esteu passant pel devant.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Clar que si, intentar para el feixisme a Valènca, on un 9 d'octubre és bastant més xungo que el 12 d'octubre a madrid és antirevolucionari i patriotero.

I es clar si no es fa la revolució social a les nostres contrades és per culpa dels indepes, eprque si fos pels 3 que escriviu criticant (ja sé qui deveu ser aquells 3 que venen a la mani del 12 d'octubre i que er un dia us evolteu d'indepes...).
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
A aquests suposats anarcos el primer que deurien fer es llegir ni que sigui la 1a linea del comunicat:

"...No ens mou la nostàlgia de regnes i reis conqueridors. No ens mou un desig d’idealitzar la nostra història. Estem ací, com cada any, per dir ben alt i ben fort que el nostre és un projecte de futur. Mal que els pese a uns i a altres. Per molt ens intenten ofegar els seus jutges o la seua policia. Mal que els estats espanyols i francés augmenten la seua pressió, la construcció nacional dels Països Catalans avança..."


Però es clar criticar desconeixent és fàcil, sobretot desconeixent a qui critiques i la realitat social de València!
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Per a "per al picot nere",

Dius:

«Se't veu el llautó infatilista. En el text s'esmenta la necessitat de construïr una nova societat i la destrucció d'espanya és la millor via.
El teu projecte està tan allunyat de la realitat que intentes deslegitimar-nos de forma mesquina.

Es tracta, també, d'arribar la gent, i el discurs nacional és la millor via»

1r) - Si no et sap greu, és "picot neGre" (Drycopus martius), un respecte a l'avifauna autòctona (i a tota la bio i geo-diversitat)

2n) - L'autèntica "mesquindat" és la mesquindat col·lectiva que representa QUALSEVOL discurs i actitut NACIONALISTA. "El meu projecte" (l'estic acabant de retocar amb la última versió de Solid Words 11.3, imprimint alçats, plantes i perspectives còniques), no és altra que un simple desig (compaginat amb la feina diària) de veure la humanitat TOTA alliberada de prejudicis burgesos, incloent els prejudicis "culturals", l'assoliment d'un grau de maduresa que ens situi anys llum pel damunt d'invents caducs com l'estat-nació, la "comunitat cultural" basada en quelcom contingent com la llengua comuna (i per què no, una comunitat dels que col·leccionen segells?)..., en definitiva, l'assoliment d'una societat lliure d'individus lliures lliurement associats en una tupida xarxa horitzontal pel que fa a manca de jerarquia i horitzontal també pel que fa a lo estrictament territorial, el continuum geogràfic del qual parla algú tan "infantil" com Castoriadis.

A anys llum per sota de la maduresa i la profunditat de la lletra de "fe és donar la mà, fe no és esperar..." dels vostres campaments kaus-jerkis-rebrot-hers & sisters.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Estem parlant de CUL-TU-RA. I per això necesitem unitat i un estat lliure que la defensi Encara que escriguis en català el teu nom detata els teus origens i el teu sentiment de pertanyença. Pot ser és per això que mai entendràs del que estem parlant.Tu et trobes ben agustet al estat espanyol. Per qué canviar-hi res.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
per "per el antonio jobim" (t'has deixat el "carlos"):

Escolta, tant que parles de "cultura" (escridassant, amb majúscules), Antonio Carlos jobim és un nick inventat, de gran Jobim, pare de la samba brasilera i que he usat en sintonia amb el company que havia signat Baden Powell (unaltre gran de la samba).

Com pots apreciar, valgui la redundància, aprecio LA CULTURA, tota la cultura, la que no s'usa com a rma per blandir-la contra cap altra cultura, siguin arts plàstiques o escèniques o musicals; sigui poesia o narrativa o bestiari popular. El que em nego és a empresonar la cultura com el biòleg o l'entomòleg que dibuixa un mapa de la distribució del Papilio Machaon o del margalló (aspectes TAMBÉ contingents i variables al llarg del temps).

però, bé, què haig de discutir amb qui dona per sentat que qui això escriu "es troba bé a l'estat espanyol" (jo no em vull un estat propi alliberador, jo em vull alliberar de l'estat, a veure si ets capaç d'entendreu!!).

I què haig de discutr amb qui no en té ni p.i. de qui va ser Jobim i que dona per descomptat que aquest és el meu cognom, i per tant, "soc un mal catlà" o un "no - català" (Tarragona és a Transilvània Catalunya i el pallars Jussà, d'on són els meus ancestres està a Sierra Leona). Si tu vols que el fet de ser català et condicioni i et determini allà tu. Respecta la llibertat dels altres per considerar que els condicionants són punts de partida, fets a superar i no pas metes o quelcom per a blandir contra res ni ningú, ni res per usar com a matèria primera per a construir res autènticament nou, radicalment alliberador.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Perdona, le joventuts llibertàries d'arreu del món monten acampades, ho feien les JJ.LL als anys trenta, i de fet es fa avui a la resta de la península. L'important del cas, però, no és qe es faci o que no es faci, sinó el motiu pel qual no us atreviu a fer-la. El mateix motiu que us impedeix passar de ser quatre gats, eriçats, sí, però quatre. No se us afilia ningú, heu perdut el contacte amb la realitat. Tanta obssessió per la coherència us ha dut a la inacció.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Escolta picot negre, nosaltres també volem veure tota la humanitat lliure i amb cultures convivint. també volem una societat hortizontal, el màxim possible. Però som conscients que cada territori té el seu ritme revolucionari i, gràcies a qüestions com la generalitzada sensació d'opressió nacional a catalunya, els MM.SS catalans estan per davant dels de, per exemple, fachadoliz.
Els teus arguments són que som nacionalistes i per tant dolents (hauríem de redefinir nacionalisme), que vole enfrontar cultures i que no coneixem un salsero o no sé quin collons de músic...
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Que no coneixeu un músic de latin jazz (concretament de samba), és un "argument" o bé és una resposta a un incult que vol alliçonar culturalment els altres confonent "Jobim" amb el "MEU" nom real...???!!!

A Valladolid, hi ha més ateneus llibertaris que, p.e. a Girona o Tarragona i la FIJL és molt més activa que a llocs de l'estat més poblats.

Jo la única opressió que conec és al del caputalisme, exercida per espanyolistes i per catalanistes per igual sobre els desposseïts.

Els territoris, finalment, no tenen ni ritmes ni cultures ni llengües... En tenen les persones concretes i al nacionalsime no li calen (com al caputalisme al qual serveix) ni redefinicions ni refundacions, sinó una bona càrrega de dinamita i, per fi, poder construir quelcom lliures de la putrefacció de tanta merda burgesa.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
No coneixia al music Picot negre. Jo, he firmat com Baden-Powell, pero em referia a Sir Robert Baden-Powell, Aquell altre gran nacionalista, que va ser un militaritzador de nens, i a qui tant deuen els aficionats al camping identitari.
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
No, company, em referia a Antonio Carlos Jobim! (pseudònim que he usat pensant-me que tu havies signat com a baden powell "sambero", :-))

(Picot negre és el nick que uso normalment; vaja lio).

Caram, quina cultura, no coneixia l'existència del tal Sir Baden. El Baden-Powell que "conec" jo, la seva samba més famosa és "Carinhoso" i és un gran guitarrista acústic.

Salut!
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Precisament perquè a Valladolid hi ha més casals anarques i a catalunya més indepes dic que els MM.SS catalans estan més avançats
Re: Convocatòria independentista del 9 d’Octubre als carrers de València
07 oct 2009
Doncs al País Valencià, cony - cretament a la província de València, hi ha més feixistes (dels de debó, del de "España, grande y una!") que a tota la resta de l'estat. Si fem cas als arguments "quantitatius", quines cony - clusions (o quin cony de conclusions) treiem?

A banda, jo no he parlat de "Catalunya" sinó de Girona i Tarragona (ja estem confonent - impossant el tot per la part, com a bons naci-onanistes)
Sindicat Terrassa