Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : altres temes
crisi de paraules seminari d'espai en blanc amb daniel blanchard
05 oct 2009
L'Animal a l'esquena
Avui disposem dels canals de comunicació, però no pas de les paraules. Allò que se'n va dir la fi de les ideologies és una crisi de paraules a la qual tots fem servir els mateixos mots per a problemes antagònics: creativitat, cooperació, experimentació, llibertat, etc serveixen tant al poder com a les resistències. En aquest seminari proposem abordar aquest problema en companyia de Daniel Blanchard, antic membre de Socialisme ou Barbarie, qui ha fet de l'expressió “crisi de paraules” la clau per mirar d'entendre la relació entre el discurs crític i la realitat. Blanchard no creu que sigui possible defugir d'aquesta crisi de paraules, sinó que cal mantenir-la oberta com a condició per a refer-se com a llenguatge. La política és avui un camp de batalla semiòtic on hem de conquerir les paraules per a transformar el món. Espai en Blanc fa anys que situa les seves propostes practico-teòriques en el cor d'aquesta crisi, cercant mots que afectin les maneres en que podem encarnar avui un pensament crític. En aquest seminari volem revisitar tots aquests fronts oberts amb la presència de Daniel Blanchard i invitar-hi diferents veus amigues a realitzar amb nosaltres aquest recorregut.


El seminari durarà tres dies: els dos primers, seran de treball intern. El tercer, el dissabte 21, serà una trobada oberta a L'Animal a l'esquena (prèvia inscripció), on proposem compartir la crisi de paraules per tal de fer-la implosionar.



Participants invitats:

Daniel Blanchard, Helen Arnold, S.López Petit, Marina Garcés, Wencesalo Galán, Amador Fdz-Savater, Concha Fdz Martorell, Toni Serra, Toni Cots, David Gràcia, Ester Jordana, Ekhi Lopetegi, Laia Manonelles…
Mira també:
http://www.lanimal.org
http://www.fundaciotapies.org/site/spip.php?article5694

This work is in the public domain

Comentaris

Re: crisi de paraules seminari d'espai en blanc amb daniel blanchard
06 oct 2009
Terror els del bioespacio ataquen de nou !!!!!

Però quants xiringuitos tenen aquesta penya?

Han pillat també del Millet?
Re: crisi de paraules seminari d'espai en blanc amb daniel blanchard
07 oct 2009
tenen poques paraules i gastades.
Sembla que ara el xiringuito es explicar aixó.
Sindicato Sindicat