Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
El Punt d'Informació Laboral de Gràcia inicia la seva activitat el mes d'octubre.
03 oct 2009
Els dissabtes a la tarda dos advocats laboralistes oferiran assessorament laboral gratuït a les persones que pateixen casos de discriminació, abús o sobre-explotació laboral a la feina.
El Comitè Gràcia en Crisi, impulsat per diverses entitats i col·lectius com la COS, Endavant (OSAN) de Gràcia, l’Assemblea de Joves, En Lluita, l’Ateneu Republicà gracienc, Revolta Global i veïns del barri, a més de persones a títol individual veïns del barri de Gràcia, ha posat en marxa un Punt d’Informació Laboral que tots els dissabtes des de les 17:00 hores fins les 19:30 escoltarà i oferirà assessorament legal gratuït a totes les persones que s’hi apropin i sol·licitin el servei.

El Punt d'Informació Laboral el formen dos advocats laboralistes i amb experiència en aquest camp. També hi està vinculat un orientador socio-laboral per ajudar les persones que ho demanin en els tràmits de la recerca d'una nova feina o en els tràmits per a sol·licitar les prestacions corresponents.

A més el Punt d'Informació Laboral servirà per oferir formació sobre temes sindicals, convenis col·lectius, conflictes, serveis de mediació, etc. I centralitzar la informació sobre els abusos que es donen en el món del treball a la ciutat. Per això el Punt d'Informació Laboral pretén ser un lloc que acabi amb l'isolament dels treballadors i les treballadores en la seva lluita contra la precarietat laboral i l'atur.
L'assessorament es durà a terme des del despatx del Punt d’Informació Laboral que està situat al C. Tordera, 34 baixos (La Barraqueta), on també hi ha a disposició dels usuaris ordinadors connectats a internet.

El Comitè Gràcia en Crisi, vol destacar que el Punt d’Informació Laboral no és un servei assistencial sinó que és una eina per promoure la solidaritat i l'efectivitat en les lluites sindicals o socials contra l'exclusió i la precarietat. Per això serà un centre de denúncia de les injustícies laborals i de pressió veïnal per a resoldre en favor dels treballadors i les persones més vulnerable les situacions d’abús que està generant l’actual crisi econòmica.
Per aquest motiu el Comitè Gràcia en Crisi està vinculat a altres punts d'assessorament laboral que han sorgit arreu de la ciutat, com el Punt d'Assessorament Laboral de Sants o el de Nou Barris, així com als col·lectius socio-polítics més actius de la vila.

Per obtenir més informació i col·laborar amb el Comitè Gràcia en Cris podeu venir els dilluns a les 19:00 hores a la Barraqueta (c. Tordera, 34 baixos), o bé adreçar-vos directament els dissabtes per les tardes al Punt d'Informació Laboral de Gràcia.

Telèfon de contacte: 93 213 90 71 (dissabtes 17:00 a 19:00 hores)
correu electrònic: graciaencrisi ARROBA gmail.com
Mira també:
http://www.graciaviva.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Punt d'Informació Laboral de Gràcia inicia la seva activitat el mes d'octubre.
03 oct 2009
És una iniciativa estupenda. El que calen són més iniciatives com aquesta, on es deixen de banda assumptes partidistes. Espero que funcioni bé.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more