Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Terrassa: Nova programació: curs de jurídica laboral; la CNT en les empreses; visita a les mines de Cercs
01 oct 2009
Proposem una programació centrada en les relacions laborals. La situació actual que patim fa més necessari que mai conèixer els nostres drets per tal de poder-los fer respectar.
mapa.png
Aquesta vegada proposem una programació centrada en les relacions laborals i per tant en els treballadors/es. La situació actual que patim els treballadors/ es fa més necessari que mai conèixer els nostres drets per tal de poder-los fer respectar i assessorar als demés companys. És el tercer curs de jurídica laboral que imparteix el CELLFS, i cal dir que cada vegada amb més assistència.
Per complementar la informació, veurem casos pràctics de companys del sindicat que portem temps fent activitat sindical a les seves empreses. Serà una bona ocasió per conèixer la manera de posar en pràctica les nostres reivindicacions. Tot i el predomini de l’àmbit laboral, no hem volgut descuidar alguna activitat lúdica. Així doncs hem programat una visita guiada a les Mines de Cercs per
passar un dia de cultura a l’aire lliure.

Para esta ocasión, proponemos una programación centrada en las relaciones laborales, por lo tanto, en los trabajadores/as. La situación actual que padecemos os trabajadores/as hace más necesario que nunca el conocer nuestros erechos para poder-los defender i asesorar a los demás compañeros. Es el ercer curso de jurlídica laboral que imparte el CELLFS, y cabe decir que cada vez
con una mayor asistencia. Para complementar esa información, veremos casos prácticos de compañeros el sindicato que llevan tiempo haciendo actividad sindical en sus empresas. Va a ser una buena ocasión para conocer la forma de poner en práctica nuestras eivindicaciones. A pesar del predominio del ámbito labora, no hemos querido descuidar alguna actividad lúdica. Así pues, hemos programado una visita guiada a las Mines de Cercs para pasar un día de cultura al aire libre.
Curso gratuito de jurídica laboral

Las clases se realizaran los viernes del mes de octubre del 2009 de 19:00 a 20:30 y están dirigidas a todos y cada uno de los trabajadores/as que tengan interés en conocer y defender sus derechos como tales.

1.- Despidos, reclamaciones de cantidad y reconocimiento de derecho.

(Viernes, 2 octubre)

2.-Contratos, nóminas y Seguridad Social.
(Viernes, 9 de octubre)

3.- Derecho Sindical, huelgas y secciones sindicales.
(Viernes, 16 de octubre)

4.- Conciliación vida laboral y familiar.
(Viernes, 23 de octubre)

5.- Inspección de Trabajo y los ERE'S.
(Viernes, 30 de octubre)

La última media hora de clase de todos los días, se realizará un caso práctico, que consistirá en el seguimiento real de un caso de despido nulo, donde se redactará la papeleta de conciliación con su correspondiente demanda, y el posterior análisis de la sentencia del juzgado.

Las clases se realizaran por los compañeros de la Internacional Jurídica de Trabajadores (IJT) y miembros de la Secretaria de jurídica del sindicato.

DULCE ROLDÁN: DIPLOMADA EN REL. LABORALES
DIPLOMADA EN REL. LABORALES
MIGUEL LUCENA GONZÁLEZ: ABOGADO
GRADUADO SOCIAL

L'activitat de la CNT dins les empreses.

A càrrec de diferents delegats sindicals de la CNT.


DISSABTE 7 DE NOVEMBRE, 19:00H.
1.- ALBERTO LUQUE: DELEGAT SINDICALA L’EMPRESA SYL CREACIONES GÁFICAS Y
PUBLIC S.A. AFILIAT A LA CNT DE CORNELLÀ.


DISSABTE 14 DE NOVEMBRE, 18:00H.
2.- SERGIO CÓRCOLES ARJONA: DELEGAT A L’EMPRESA TERMINALES PORTUARIAS S.L
(PORT DE TARRAGONA). AFILIAT A LA CNT DE TARRAGONA.
Visita guiada a les mines de Cercs

DISSABTE 22 DE NOVEMBRE.
SORTIDA DES DE LA SEU DEL CENTRE D’ESTUDIS LLIBERTARIS, CTRA DE MONTCADA Nº79 A LES 9H.


El preu és de 12 euros i inclou el transport, la visita a les mines i la visita al museu. Es pot ortar menjar de casa o dinar allà. En aquest últim cas s’ha de confirmar dues setmanes bans. Per a més informació trucar al sindicat els dilluns i/o divendres a partir de les 19h.

IMPORTANT: Per apuntar-s’hi cal passar pel sindicat i pagar-ho anticipadament
Mira també:
http://www.cellfrancescsabat.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat