Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT-AIT : más locales
24 set 2009
apertura de nuevos locales
Informaros de la apertura de nuevos locales de CNT AIT

En Betanzos:
Rúa San Francisco 40-1º 15300-Betanzos
Permanencia: todos los días de 18:30 h a 21: horas

en Aranjuez:
C/ Postas,17 Aranjuez
El viernes 25-09-09 a las 18:00 h. será la Presentación del sindicato y la nueva sede; y a continuación habrá una Conferencia sobre "Crisis económica y resistencia obrera"


en Toledo:
en Centro Social Polivalente. Barrio del Polígono el viernes 25-09-09 a las 19:00h.
habrá charla sobre “Crisis económica del capitalismo: Análisis y propuestas desde el Anarcosindicalismo”

salut i anarkía

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CNT-AIT : más locales
24 set 2009
Buena noticia la que se abran mas sindicatos de CNT por la peninsula, desearos suerte desde Catalunya, y pediros nuestro apoyo cuando intentemos la reunificacion por aquí... salud y anarquia!
Re: CNT-AIT : más locales
24 set 2009
La dirección del local de Toledo es: C/río Valdeyernos, 4. Barrio del Polígono. TOLEDO.
(la charla, en el CSP)
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Luego criticais a los demás sobre las subvenciones, y los 6 millones de euros que os ha dado el estado no es una subvención ?? Habéis recibido más dinero de golpe que los subvencionaos en décadas
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Exactamente, esos locales y otros que han cambiado de ubicación por unos de mas grandes son posibles por el dinero recibido de papá estado. En otras palabras: solo con dinero de los afiliados estos nuevos locales o el cambio a unos mas grandes no seria posible.

Pero claro, luego es CGT los subvencionados. Que os den...
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
jajajajajajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaa....!!!!
Rebent diners de l'estat!!!
jajajajajajajajajajajajajajajajajaaaaaaaaaaa...!!!
Kina colla de mamons!!!
jajajajajajajaajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!
ANTICNT SEMPRE!!!
deficiente.....
25 set 2009
Joder, siempre debe salir algun deficiente mental, intento diferenciarciarlo con alguien que sufra alguna minusvalia, que no sepa o no quiera ver nada.

EN primer lugar un poco de desahogo, ya que los comentarios de arriba son un poco estupidos, llenos de rencor, gipipollas, de cortitos mentales, trolls, o simplemente policiales.

Bueno, y ahora vamos a perder 3 o 4 minutos para ver si alguien que lo desee quiere leer algo.

Parece ser que algun miembro de otro sindicato al que prefiero no acordarme, tiene una especie de odio o rencor, ya que ese dinero no ha ido a para a sus arcas. Unico motivo de quererse llamar cnt en algun tiempo.

Después solo decir que el dinero retornado en compensación de locales, dinero o bienes (imprentas etc) incautados, no son ni la mitat de lo que realmente nos debe. Por lo tanto pedimos la recuperación de todo nuestro patrimnio incautado.

Parece ser que la cnt es como si hubiera pedido en una hojita un dinero y se lo hubieran concedido. La cnt lleva años de litigios con el estado, con su perdida de tiempo, esfuerzo y económico que eso conlleva. Lo de pedir lago que no es nuestro y esperarlo con los brazos abiertos se lo dejamos a otros.

Lo siento pero discutir sobre esto es de mucha bajeza moral, y quien no sea capaz de entenderlo, o es muy corto, o tiene muchas ganas de decir estupideces.

Parece ser que compañero es arrestado, y con el una cantidad de bienes (ordenadores, dinero...).
Este compañero posteriormente es declarado inocente y no forma parte de ningún grupo terrorista, ni de financiación etc... Igual si luego pide la evolución de sus bienes, algún cabeza pensante podrà llegar a pensar que se ha vendido ya que está pidiendo un dinero al estado...

Bueno ya, no doy para más.
El tiempo pone a cada uno en su lado y como dice su refran, a cada cerdo le llega su sanmartin.

Salut
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Para algunos de arriba.

Caza fantasmas en acción!!!

Sempre antifantasmas!!!
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Hi ha qui li cou que la CNT creixi i obri nous locals, doncs que es rasqui. Com ha dit el company de dalt, l'estat hauría de retornar molts més locals a la CNT o compensar-la econòmicament, després de l'expoliació franquista. Sinó com s'entén que a Barcelona la CNT només tingui dos locals (i un dels desfederats de Joaquin Costa) o a ciutats com Terrassa o Sabadell també tenia més d'un local. A sobre que ens dónen una infíma part del patrimoni sindical que ens correspon, ens diuen venuts a l'estat, vaya tela...

I de la CGT prefereixo no parlar-ne, ells sabran el que es fan, si es volen fer dir anarcosindicalistes i rebre subvencions i tenir alliberats, ells mateixos. No cal parlar-ne gaire d'ells, si fem les coses bé s'afiliaran més treballadors als nostres sindicats.
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
eso eso la CnazionalT a montar locales a españa!
para montarlos aquí que cambien el nombre porfavor
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Ja aviso que "vinc de fora", és a dir, ni sóc anarquista ni afiliat a CGT ni CNT, però alguns dubtes:

El patrimoni que es reclama, d'on proveé? és a dir, computa també el patrimoni expropiat durant la guerra civil a la burgesia (ep, cap queixa a treure res a la burgesia eh, només per curiositat)? És a dir, s'està demandant una expropiació a la CNT per part del franquisme que provenia d'una expropiació prèvia?¿?

Que fa pensar que perquè una gent utilitzi un mateix nom s'és directament l'hereu? vaja, en el cas de l'independentisme, Estat Català a datad'avui encara existeix, i hi han passat tota una sèrie de personatges de diverses tendències, així que no entenc aquesta mania amb ser els "únics dipositaris" del patrimoni anarquista.

Pel que entenc, la CNT no era una organització de difusió anarquista, sinó una confederació de sindicats que es regien sota els principis anarquistes/anarcosindicalistes (que encara que no ho sembli, és quelcom una mica diferent), no? doncs no haurien de ser tan "hereus" ideològicament uns (CGT, amb totes les seves contradiccions) com altres (CNT, també amb totes ls seves contradiccions)?
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
'x': s'et veu el llauto 'estatcatalufo', i no se si recordes que Estat Catala fou un partit politic de taranna nazi-feixista [ultracatala, obviously]. Que protagonitza uns del capituls mes negres de la incipient Republica [1932], que afavori la victoria de la CEDA i el subsegüent 'bieni negre' de 1935, que precipità l'esclat de la guerra civil espanyola i la victoria franquista. Masses arguments en contra per poguer fer aquesta 'regla de tres' tan tendenciosa.
D'altra banda, trobo molt bona noticia que en els sectors enfrontats de l'anarquisme [CNT] i l'anarcosindicalisme [CGT] iberic es torni a parlar de 'reunificació'.
Wishful thinkin! [ojalá]
per a el que ve de fora
25 set 2009
els locals no son els expropiats, son els d'avanç de la revolució. Punt i final.
Després no es la gent que utilitza el mateix nom, és la mateixa organització, continuació. En cap moment va desapareixier, el que va passar es a la clandestinitat i al exili. Però sempre en funcionament.

I si hi ha gent que va sortir, despŕes d'intentar cambiar a la cnt, doncs que s'envagen però amb les mans buides.
No hi ha hereus, es tracta d'una organització que continua.
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Podien ser locals en propietat, pero el retorn dels mateixos i de una subvenció, si senyors subvenció de 6 milions d´euros, posa de manifest, que a diferència d´abans, la CNT no es res més que un simple apendix del Sistema. Es un sindicat groc, al qual al poder per les raons que siguin li interessa que torni a reflotar-se i per això se l´intenta reanimar amb una barbaritat de diners.
Una prova més de que el sistema finança l´extrema esquerra, ja sigui amb diners a fons perdut, o amb diners perduts que son entregats en un moment immillorable.
MORT AL SISTEMA I PER TANT: MORT A LA CNT !!!
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
6 milions d'euros, encara que fos cert, que ho desconec encarar són pocs, tu saps la de locals que tenia la CNT. I tots construïts amb la suor de milers i milers de treballadors. L'últim missate patètic... com es nota que ets un nazi fastigós. MORT AL FEIXISME, PORC! A la CNT mai li han donat res i aquesta part que a recuperat ha sigut gràcies a molts anys de lluita.

Pel Severino:

La CNT és anarcosindicalista i la CGT és un sindicat combatiu en alguns llocs. Que la CNT practiqui l'anarcosindicalisme no vol dir que no hi poguin estar treballadors que no siguin anarquistes, de fet hi ha algun treballador votant o militant convergent i sociata o d'altres partits (pocs,és cert) o gent que no té una ideologia clara. Hi són perquè creuen que la CNT és la que els defensarà millor i perquè també són treballadors pensin com pensin. La CNT és una eina de lluita per qualsevol treballador, sempre i quan respecti el model anarcosindicalista. La CGT té alliberats i rep subvencions i no practica l'anarcosindicalisme, també té forces comunistes gent del PCPC, EI, algun d'IU,etc
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Vale, cosi.
Deixant a banda QUI EXTEN ELS CARNET D'ANARQUISTA AMB EL SEGELL DE GOMA CORRESPONENT, només afegiré que la CNT ni es anarquista ni es un sindicat. Es quelcom mes semblant a un esbart folkloric que far xerrades i ven llibres. La CGT, de la que no soc militant ni afiliat, com a mínim SI que es un sindicat de classe, que fa oposició als capitalistes i als sindicats grogs i defensa interesos de classe [SEAT, TMB, benzineres, etc.]
Que potser cal recordar-vos que les sigles 'CNT' us les van concedir al any 81 uns jutjes franquistes gracies a la intercesio d'un eminent massó anomenat 'Garrigues-Cañabate', que era el vostre advocat. Si treieu els ganivets, tornarem a aixecar barricades, cosi.
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Un esbart folklòric diu... jajajaja. Això és tenir molt mala llet o ser un ignorant. La CNT tot i ser un sindicat petit ha tingut molts conflictes també: Mercadona, PC City, lluita per un conveni d'arqueologia digne, Jardiners de Sant Just Desvern,etc. La CNT també creu que l'accés a la cultura és molt important per l'emancipació d'aquesta, per això també fa un treball cultural, biblioteques, centres d'estudis, xerrades. I també grups de producció i consum autogestionats. Nosaltres a diferència de la CGT no pretenem competir amb CCOO i UGT per ser un sindicat de masses, sinó que practiquem l'anarcosindicalisme i és així com volem arribar a ser un sindicat de masses i no a qualsevol preu. Que potser cal recordar-vos que vosaltres veu marxar de la CNT per la porta del darrere ja que volieu que aquesta deixés de ser un sindicat independent de l'estat. Que potser cal recordar-vos que a la CNT i han i hi poden haver forces repressores, com policia i carcelers. Que potser cal recordar que teniu membres de partits polítics com IU exercint càrrecs. Que potser cal recordar-vos la marxa de militants de la CGT per formar Solidaridad Obrera davant la deriva burocràtica del vostre sindicat.
Que potser cal recordar-vos que un dels fundadors de la CGT va ser Enric Marco, el senyor que es va inventar haver estat en un camp de concentració.

http://sovmadrid.cnt.es/anarcocomunica.htm
http://www.cntvalladolid.es/spip.php?article104
http://www.exilioydeportacion.com/newcuandoe.htm
http://www.eleconomista.es/economia/noticias/998937/01/09/Trabajo-aument
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Error: Que potser cal recordar-vos que a la CGT i han i hi poden haver forces repressores, com policia i carcelers. (error greu, jeje)
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Molt criticons, molt criticons però desprès acabeu venint als locals del sindicat (que tant critiqueU) a demanar FAVORS... colla de dropos!
A veure si ens dona per explicar qué ens deuen alguns "indepes" de tota la vida, alguns "cegeterus" de tota la vida, alguns "anarco purs" de tota la vida...
Quan veniu a demanar no us cau la cara de vergonya hipócrites...
Ja podeu anar a fer cua amb la resta de boicotejadors de les lluites obreres.
Si no us agrada la CNT podeu anar a cagar la via. Estareu més a gust.
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Vaya, vaya..., un carcelero fascista enciende la mecha y cntistas y cgtistas se "parten la pana" y estallan para arrancarse la hiel.
No creo que a nadie de CNT le hayan dado un euro. Aquí, todos han reclamado justicia "democrática" y han pedido la devolución de su patrimonio. Incluso quienes no tenían histórico, han reclamado el "acumulado". A nadie le ha sabido mal que políticos y empresarios hayan aumentado y multiplicado su patrimonio con olimpiadas, expos, ferias, forums, world trades centers, maremagnuns, guggenheims y grandes superficies de parques temáticos y comerciales. Desde luego, las migajas que le dan a la CNT son un escándalo..., pero sólo si comparamos con las enormes fortunas que han recibido las demás organizaciones, incluyendo las grandes cantidades que han dado para encubrir las estafas de los pisos que vendían los sindicatos mayoritarios, o los desfalcos de los políticos en la Banca Catalana, o los miles de 3% que se destaparon en el Carmel, o en Palma de Mallorca, o en Seseña y el silencio consentido y cómplice de la financiación de los partidos, o el reparto del dinero de la comunidad europea para planes como el FORCEM o el papel del BOE, etc... Ni el ordenador con la memoria más potente, podría almacenar cada uno de los casos de corrupción. Sin embargo, cuando aparece un caso de justicia histórica, aquí todo el mundo se desgarra las vestiduras y se estiran de los pelos. A quien no le guste y le moleste lo poco que ha conseguido recuperar la CNT de su patrimonio, ya podemos intuir de qué y desde dónde nos habla.
Todo mi apoyo a lxs autobuserxs, lxs jardinerxs, lxs reponedorxs de supermercados, a lxs de Tomares, a lxs que luchan el Nissan o en Roca. A todxs lxs que luchan por la libertad de lxs presxs refractarios al sistema, a los que quieren a los animales libres, a las mujeres que quieren hablar con su propia voz, a quienes aman la tierra, sea en la lengua y el idioma que sea..., y todo mi desprecio a quienes nos desprecian y nos enfrentan.
Re: CNT-AIT : más locales, menos globales
25 set 2009
No estaria mal empezar a hacer autocritica, desde ambos bandos, claro... y abrir un hilo en el IMC BCN 'ni galgos ni podencos: movimiento libertario'
Someto a vuestro debate una candida pregunta para desglosar un eventual temario:

¿Si la CGT actual es lo que màs se parece a la CNT de antaño, no será que la CNT actual es el realidad la FAI-FIJL_ML de antaño?

en catala:
Si la CGT actual es lo mes semblant a la CNT d'abans, no serà que la CNT actual és en realitat la FAI-FIJL_ML d'abans?
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Jo ni opino ni entro en la vostra lluita interna, però si que us faig nomès per curiositat una pregunta (sense dobles intencions).
Fins al 18 de juliol del 1936 quantes seus tenia obertes la CNT a la ciutat de Barcelona??
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
Hola en horabuena, de verdad nos alegra que se abran más locales y existan más afiliados...
un abrazo fraterno
Re: CNT-AIT : más locales
25 set 2009
¿Si la CGT actual es lo que màs se parece a la CNT de antaño, no será que la CNT actual es el realidad la FAI-FIJL_ML de antaño?

Això serà la teva opinió. La CNT és la CNT de sempre i la CGT és una escissió posibilista d'aquesta. Si jo amb la CGT crec que es poden i s'han de fer actes conjunts per la defensa dels treballadors, però no és anarcosindicalista, és un sindicat combatiu, en tot cas.

De la FAI només en queden les cendres. La FAI és un grup anarquista i la CNT un sindicat anarcosindicalista.
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
ja no enganyeu a ningú!!
la cnt ja fa vàries dècades k no és més k una llosa per al moviment llibertari,
a pastar fang!!
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
He trobat una web on surten tots els congresos de la CNT amb tots els seus sindicats i també el nombre d'afiliats del 1931

http://www.veuobrera.org/00finest/cnt-deta.htm
http://www.veuobrera.org/00finest/931ple08.htm
http://www.veuobrera.org/00fine-x/x931conf.htm

Si algú creu que a la CNT se li ha retornat masses diners que s'ho fagi mirar...

Salut!
Re: CNT-AIT : más locales y menos globales
26 set 2009
Vale. Salut!
Pero per qué no publiqueu quans sindicats de debó teniu, quanta gent asalariada aplegeu i quins son ara mateix els vostres 'principios, tacticas y finalidades'?
I també, de passada, la pasta i els recursos materials que heu rebut del estat i 'heredat' de l'exili i quines grans coses heu fet amb aixo?
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
Girona     Lleida    
    Badalona     Figueres    
    Barcelona     Olot        
    Cornellà     La Bisbal        
    Esparreguera     Tarragona        
    Granollers            
    Hospitalet de Llobregat            
    Igualada            
    Manresa            
    Mataró            
    Montcada - La Llagosta            
    Premià de Mar            
    Sabadell            
    Terrassa    

Aquests són els sindicats que té la CNT catalana actualment, ara compara-ho amb tots els sindicats que tenia abans de la Guerra Civil i la victòria franquista: http://www.veuobrera.org/00finest/931ple08.htm

Principis, tàctiques i finalitats:

Què és la CNT?

La CNT és un sindicat obrer, fundat l'any 1910, profundament compromès amb la defensa de les reivindicacions obreres i amb una sèrie de plantejaments que fan que la CNT sigui un sindicat distint als altres. Aquests plantejaments són:


L'ACCIÓ DIRECTA, enfront dels intents de domesticació del sindicalisme i del moviment obrer, acció directa que significa, NO ACCEPTAR intermediaris dintre de les relacions laborals (comitès d'empresa, autoritats laborals, tècnics, etc.) per a anar cap a una relació directa sindicat-patronal, com millor mètode de defensa dels treballadors a l'empresa.

APOLITICISME, enfront de la intoxicació política del moviment obrer, i a aquells que es volen aprofitar del moviment sindical per a fer la seva carrera política, la Confederació es declara APOLITICA. Aquells treballadors que pertanyin a algun partit polític podran estar en la CNT com simples afiliats, però no podran ocupar càrrecs de la mateixa.

FEDERALISME, enfront dels problemes derivats tant del centralisme autoritari, com del nacionalisme patriòtic, la CNT declara la solidaritat de classe entre tots els treballadors del món, sigui quin sigui, el seu color, idioma o raça; tots fermament units per mitjà del federalisme de les comunitats i dels pobles.

REVOLUCIONARI, la CNT és un sindicat revolucionari perquè no es conformarà amb un conveni millor, o amb una reducció de jornada; això són conquestes que els treballadors anem fent, producte del nostre esforç, però el nostre objectiu és acabar amb la societat de classes, i l' explotació de l'home per l'home, per a aconseguir una societat on la JUSTÍCIA SOCIAL i la LLIBERTAT no siguin una quimera.


Cal un sindicat conseqüent!
En aquests moments d'ofensiva a gran escala de la patronal i el gran capital en general, es veu amb més claredat la necessitat que tenim els treballadors d'un sindicat fort, que ens defensi, un sindicat que no estigui manipulat pels polítics, que avui són sindicalistes però demà volen ser diputats, o per sindicalistes que demà voldran ser empresaris. Nosaltres pensem que aquest sindicat és CNT i et diem AFILIANT-TE ET FAS FORT.    

Qué es el Patrimonio Sindical Acumulado

Son inmuebles en manos del Estado pagados con las cotizaciones obligatorias de todos los trabajadores en tiempos de la dictadura franquista, por las cuotas obligatorias a los sindicatos verticales.

La ley 4/1986 y el reglamento de esta ley sobre patrimonio acumulado e histórico obliga por un lado a la devolución de los bienes incautados, que nosotros seguimos reclamando, y por otro al derecho de las organizaciones sindicales a la cesión y uso de los inmuebles para su funcionamiento y organización. El Estado otorga esta potestad a todos los sindicatos menos y a la CNT se le deniega sistemáticamente su uso.

Todos los locales de patrimonio acumulado utilizados por la CNT han sido por la ocupación sindical y no cedidos voluntariamente. Nos obligan a medidas como esta y como la que motivó a finales de los 90 los sucesos del CES (por los que hay encausados/as más de 100 personas por encerrarse en el Centro Económico y Social de Madrid para reivindicar la devolución de nuestro patrimonio). O també a Barcelona un grup de militants de la CNT es van tancar a l'estàtua de Colom.
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
Joan García Oliver, millor que no vagis per aquí. Sóc d'un d'aquests pobles que surten a la llista, i sí anomenes "sindicat" a un col·lectiu que porten l'elevada xifra de 2 persones (abans 3, però un va pirar, em sembla que ja sabeu moltes de quin poble parlo) no sé com deus anomenar llavors a sindicats que, amb totes les contradiccions que pugui tenir (a la CGT no hi han afiliades monges, ni capellans, ni sants ni màrtirs, per tant la puresa i la santíssima trinitat no la tenim) que intenta ser una eina útil de lluita.

Successors de la CNT? pel bé de la història del moviment llibertari català millor que no seguiu dient aquestes tonteries
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
Desconec de quin poble ets, ser que hi ha 1 sindicat amb molt poca gent: Igualada. Però en canvi a altres es a molta feina: Olot, Terrassa, Barcelona, Badalona, Hospitalet i Cornellà.

No, no hi han monjes però si membres de partits ocupant càrrecs, alliberats i policia. Si per alguns ser anarcosindicalista és ser un sectari defensor de la puresa, doncs seguirem sent uns sectaris.
No és que siguem successors de la CNT, és que som la CNT. I si et pica, et rasques.
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
afiliar a la cnt¿?
Re: CNT-AIT : más locales
26 set 2009
Ok. ja m'he rascat. Tornem al debat seré.
L'IMC BCN es un altaveu altermondialista i no un forum de freaks. Coneixem quin es el estat actual de l'anarcosindicalisme a catalunya i a l'estat espanyol. Sense farols i solemnitats que no ens porten enlloc.
No creieu els cenetistes que la CGT hauria de esser la CNT amb un esqueix radical pero ponderat?
En aplicar els vostres 'principis, tactiques, etc..' el resultat es que CAP EMPRESARI VOLDRIA CONTRACTAR A UN TREBALLADOR CENETISTA i en consequencia, NO TENIU TREBALLADORS ASALARIATS ALS VOSTRES 'SINDICATS'. Dos o tres, com a molt.
CGT si que es un sindicat... pero potser si que els hi fa falta gent disposada a passar a l'accio directa actuan als limits de la legalitat vigent quan s'escau.
Obrim un fil a l'IMC BCN anomenat 'anarcosindicalisme i reunificació'...
Re: CNT-AIT : más locales
27 set 2009
Doncs l'estat de l'anarcosindicalisme és fotut, certament. Tot i que la CNT està augmentant a llocs com Andalusia, Galicia,Madrid i en molta menor mesura també a Catalunya, però s'ha de reconèixer que no és res espectacular i que queda molt camí.

A veure, quan anem a buscar feina, no anem dient que som de la CNT i en segons quines empreses no formem seccions sindicals a causa de la molt possible repressió. Es fa un treball silenciós. Tampoc som tan tanoques. Pregunta'ls-hi a Terrassa si no tenen treballadors assalariats, perquè dels 300 afiliats que tenen, la immensa majoria ho són. O a Badalona, o a Olot, o a Hospitalet o a sindicats més petits com Sabadell, on pràcticament tots els seus treballadors són assalariats. Una altre cosa és Manresa, que també n'hi han, però també hi han molts punkis.

Crec que hi ha gent com tu que té molts prejudicis de la CNT, vull pensar que no són interessats. De debò informat, mira a les webs de la CNT, o vés a algun sindicat i veuràs que la majoria d'afiliats són treballadors assalariats. Una altre cosa és que siguem un sindicat petit, i no tinguem tanta capacitat per fer-nos sentir com la CGT, però de treballadors i conflictes en tenim. Salut!
Re: CNT-AIT : más locales
27 set 2009
Pues me he quedado sorprendido. Ahora resulta que si un trabajador o trabajadora, no está asalariado, no debería de tener derecho a la afiliación sindical. O quizás, los trabajadores y trabajadoras por cuenta propia, son de segunda en cuanto a derechos de afiliación. O puede que los empresarios que contratan trabajadores y trabajadoras asalariadas, son de primera y si lo hace con trabajadores y trabajadoras autónomos son de segunda. Quizás el problema es esa estúpida competencia machito-patriaracal de a ver quién tiene más grande la afiliación y , tratando los sindicatos como si fuesen franquicias o multinacionales. Puede que los problemas no tengan nada que ver con lo que se discute. Está claro, que no siempre los herederos siguen la "tradición familiar" y los tiempos no son los mismos, aunque los conflictos se parezcan con diferente contexto de "bienestar" y de comodidades. La mayoría vivimos en pisos y no vamos a recoger leña para hacer un fuego para calentarnos. Muchos tenemos interruptores con los que damos paso a la luz eléctrica y grifos con los que abrir o cerrar el paso del agua. Cocinamos comida envasada y no vamos a cazar conejos, ni otro tipo de alimañas o aves..., la vida no es como era en Casas Viejas antes de exterminar al pueblo... Y a propósito de tamaños y cantidades, con tres personas, ya se puede constituir un sindicato, y eso lo sabe muy bien tanto la CGT, como la CNT, como cualquier otra organización y asociación. Joan Garcia Oliver, cuantas más razones des, más dudas surgirán porque aquí no se pregunta para tener un conocimiento de nada, sino para intentar volver en contra de uno sus palabras para reafirmar su postura. Si tenemos dudas y las queremos aclarar, ya haremos una tesis o nos pasaremos por los sindicatos de CNT, CGT, o el que nos interese. Independientemente de unas cuantas personas sinceras y apasionadas, en estas páginas abundan los pirómanos fascistas que forman parte del funcionariado más despreciable y si quieren carnaza, que se pasen por la carnicería.
Per L'@antrx i d'altres
27 set 2009
En aplicar els principis de la contra informació, cap servidor de telecomunicacions permetría l'existencia de IMC BCN... per tant IMC BCN no deu servir de rés i llavors la meva opció és la millor , etc... bla, bla, bla,...
Re: CNT-AIT : más locales
28 set 2009
La CNT antes de la Guerra tenía locales en casi todos los pueblos de España, acabada la Guerra el Franquismo, que es el Estado, se queda con todo, durante años se llenan la arcas del mismo especulando, y nunca se devuelven más que los ocupados.
Durante la transición los sindicatos se endeudan a cuenta de tener grandes plantillas de empleados (liberados) y aparecen leyes que favorecen la devolución del patrimonio, pero claro, CNT, no se puede obviar puesto que era el sindicato mayoritario antes de la Guerra, ¿qué ocurre? pues que se ponen 100.000 trabas y condiciones para demostrar el patrimonio, y además UGT litiga todos los locales que CNT dice ser suyos. La UGT cuenta amplios equipos de investigadores de su patrimonio y aparecen papeles de debajo de las piedras, por supuesto la administración colabora. Así mientras a la CNT se le devuelven 6 millones de Euros, después de 30 años de lucha (recordar que sólo
la acción del CES costó en juicios y multas alrededor de 80 millones de pesetas)a la UGT creo recordar se le devuelven 70 millones de euros.
A los puritas esos, yo les pregunto ¿qué debe hacer la CNT con ese dinero?
-tirarlo a la basura,
-que se lo quede el Estado y se lo gaste en policia.
-Olvidar el sufrimiento y la muerte de miles de CNT y no reclamar lo que es de ellos.
-O coger ese dinero y emplearlo en infraestructuras contra el Poder. Abrir locales, centros de conspiración contra el capitalismo, gastar el dinero en luchar.
Creo que la última opción es la justa y la inteligente, lo demás son sandeces y payasadas.
Doncs ara que ho dius...
28 set 2009
i al marge del teu sofisma tant barruer i tan retoric sobre els operadors de telecos [qui paga mana... oi?]
L'IMC BCN actual, SEGRESTAT pels submarins propagandistics alter-jove-guai-dreadlocks-tatooyou de ERC [CUP-CAJEI-mauletos, etc.] serveix nomes per enrarir i desfer qualsevol possibilitat de revolta social. Ara mateix l'IMC BCN es una mena de caixa de resonancia pels Timbalers del Bruc 2.0 controlats per la mafia vaticana QUE ES IMFUMABLE I NI AMB BICARBONAT.
Som molts els que ja ens hem deixat el millors anys de la nostra vida mirant de bastir un altre mon com per tornar a començar ara de nou a fer-li la feina bruta* al nazionalisme més llefiscos com va passar al 76... que en aixo s'esta convertint l'IMC BCN: en un mullader on es barrejen els taurons i els peixos grossos [convergents-republicans] amb els al.levins d'en Ferret and co. [morralla] sota la mateixa senyera interclassista amb la coartada de l'alliberament nazional.

* Al cap i a la fi, aci es mira de proselititzar cap al pensament unic de 'la patria catalana' al jovent burges, petit-burges, desclassat o proletari :[

Una senyeeera ens agermaaana... oi?
Sindicato Sindicat