Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: xarxa i llibertat
Concentracions a Madrid per la llibertat d'Amadeu Casellas
21 set 2009
- Diumenge 27 Set. a les 12:00 a la Puerta del Sol

- Divendres octubre 2 A les 12:00 a C / Alcalá, 44. (Seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid).
amadeu2c.jpg
Amadeu Casellas és un pres anarquista que porta més de 25 anys empresonat per la seva participació en desenes d'atracaments a bancs amb els que ajudava a finançar lluites obreres en els anys 70.Igual que ara, aquell era un moment de greu crisi econòmica (és a dir, per als i les treballadores) i ell, com moltes altres persones, va veure necessari dur a terme accions com aquesta per tornar a les treballadores i treballadors el que el capitalisme els negava ajudant-los en les seves lluites i conflictes.Ha estat sempre una persona compromesa i activa.

Han passat 11 mesos des que va deixar la penúltima vaga de fam que va durar 77 dies. Els motius que el van portar a ella van ser, en primer lloc, que ja havia complert el màxim d'empresonament establert legalment, i en segon, com denúncia i protesta per la situació en què es troben les persones preses a les presons de l'estat espanyol. La tortura i els maltractaments són una realitat, sent aplicats per part d'institucions penitenciàries, sota la permissivitat i complicitat dels jutjats de vigilància i el cinisme i hipocresia dels polítics.

Va cessar la vaga de fam després d'arribar a un acord amb el Síndic de Greuges (defensor del poble català), en concret amb Ignasi García Clavel, director de Seguretat Pública i Relacions Socials. Y también por su salud. I també per la seva salut. Es va arribar el compromís de que se li començarien a donar permisos després de la seva recuperació, encaminats a la concessió d'un tercer grau (últim grau per aconseguir la llibertat). Després de signar el programa individual de tractament, en el qual es contemplava que podria sortir de permisos, Amadeu considerava que per el 20 d'abril hauria d'haver tingut dia i hora establerts. Però no va ser així, per la qual cosa va començar una nova vaga de fam que va sostenir durant 26 dies, però que va haver d'abandonar per trobar-se massa aïllat i debilitat físicament. El mes de maig es repeteix aquesta mateixa circumstància, durant la vaga de fam i set 22 dies.

Ara ja són més de 60 dies sense ingerir aliment i la salut d'Amadeu comença a deteriorar seriosament. Davant d'aquest dejuni definitiu, institucions penitenciàries reacciona, en primer instància endurint les seves condicions a la presó (el tornen a primer grau) i negant-li el trasllat a l'hospital.Més tard, gràcies a la pressió del seu advocat, Amadeu ingressa a l'hospital penitenciari de Terrassa. Davant el cansament per tants abusos, arbitrarietats i l'empitjorament de la seva situació d'aïllament, al costat d'aquesta vaga de fam, Amadeu ha iniciat una vaga de set,
Tot i que "l'imperi de la llei" prefereix veure'l mort abans que al carrer, Amadeu segueix ferm en la seva decisió "des de dins és l'únic mitjà de lluita que tinc".

Des de CNT-AIT volem el seu immediat alliberament i el final de les Cadenes Perpètues encobertes.

Llibertat per Amadeu Casellas!
Solidaritat amb la lluita dels presos i preses en lluita!
A baix els murs de les presons!
Mira també:
http://madrid.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentracions a Madrid per la llibertat d'Amadeu Casellas
22 set 2009
El furtagallines vuelve a la carga!
Re: Concentracions a Madrid per la llibertat d'Amadeu Casellas
22 set 2009
Serás tú el que apoya sin saber y el PEP "carcelero tragaldabas" que vuelve a la carga. Habla, bla, bla, bla... por tí y no en nombre de lxs demás.
Sindicato Sindicat