Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
21 set 2009
denuncaicalmasovernou.jpg
Can Masover Nou és una masia del segle XVIII, d'estil barroc que està inclòs en Pla de Protecció Arquitectònic ( PEPPA) de l'Hospitalet de Llobregat amb nivell C de protecció que significa que ha de protegir-ne la façana i la volumètrica de l'edifici.

La Masia Cal Masover Nou també forma part del inventari del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya.

L' Associació Els Verds-Esquerra Ecologista, en l'escrit denúncia que el Propietari de la Masia Can Masover està incomplint la Llei 91993, de 30 de setembre, de Patrimoni Cultural Català que manifesta que" els propietaris han de preserva i mantenir la integritat de llur valor cultural i arquitectònic", i podria estar efectuant un delicte sobre el patrimoni històric contemplat al codi penal ja que està degradant i alterant aquesta masia d'interès cultural i històric .

El portaveu ecologista Antoni Garcia " Hem portat la situació d'estat ruinós, alteració i degradació de Can Masover Nou a la Fiscalia perquè es l'única manera de que les Administracions i els propietaris de la Masia compleixin amb les seves obligacions". En aquesta mateixa líniia el portaveu ecologista ha denunciat que l'Ajuntament des de fa molts anys no ha escoltat les associacions de veïns i organitzacions socials que han demanat que l'equip de govern del PSC i ICV-EUiA que executi les seves competències per obligar als propietaris a restaurar la masia històrica".

En aquest mateix sentit el portaveu ecologista Antoni Garcia ha denunciat la poca sensibilitat del consistori per la conservació del patrimoni històric de la ciutat i de no executar les seves competències per preservar-lo.

Els actuals propietaris dels terrenys on es troba la Masia de Can Masover Nou és l'empresa Hakerson Internacional SL, que es propietaria de tres hectàreas de la zona agrícola de Can Trabal, que segons consta al Registre Mercantil aquesta societat està formada per el president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, Anna Maria Lloveres, dona de Lluís Recoder-alcalde de Sant Cugat Xavier Arbòs membre de la directiva del Barça , Joan Franquesa i Alfons Godall vicepresidents del FC Barcelona entre d'altres.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
21 set 2009
en laporta i molt d'altres com ell, aprofiten el Barça per mirar de fer projectes que sense aquesta fana no els hi deixarien fer i s'aprofiten de ser mediatics, però això no hauria de suposar que els moviments socials no lluitem per impedir els seus projectes de destrucció i d'especulació tot el contrari hauriem de saber com fer-los aturar. I els socis del Barça haurien de ser capaços de fer fora a gent com l'actual directiva i les que hi ha hagut gairebé sembre en la història del Barça que només vol el Barça per fer-ne un us propi i aconseguir aquesta fama i prestigi. Fora Laporta i demés del Barça! Prou destrucció del medi i del patrimoni. és molt bonic anar a l'Àfrica a "salvar" infants de la pobresa però aqui destrueixen el patrimoni i la vida de les persones.
Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
21 set 2009
Contra la crisi ,Laporta i tots els equips de futbol (sobre tot els que gasten mes en fitxar) DIMISIO I DISOLUCIO.SALUT.
Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
21 set 2009
contra la crisi, consumidors, capitalistes i demés fauna (sobretot els que compren més) dimissió i disolució. salut
l'esport del futbol i els clubs no en tenen la culpa, més aviat els directius, tv i sistema capitalista i de valors actuals no creus? on els futbolistes no són persones són ídols pel que cobren no pel que fan, practicar un esport.
Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
21 set 2009
el laporta ha aconseguit el millor que ha fet catalunya en la darrera década.

madrid 2 - barça 6.
Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
22 set 2009
els sous dels esportistes són totalment desmesurats i excessius. k treballin! i si, potser lafició del barça hi ha bona gent, i a la de l'osasuna i bilbao, livorno, sant pauli o el q vulguis. xo el futbol x mi és l'opi dl poble, una empresa més, com l'església. a cagar a la via! fubol si! futbol massificat no!
Re: Denúncia a Fiscalia a una empresa vinculada a Joan Laporta
22 set 2009
DEFENSEM LES ZONES AGRÍCOLES!! DEFENSEM CAN TRABAL!! MORT A L'ESPECULACIÓ URBANÍSTICA TOTALITÀRIA!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more