Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Per la Mercè torna la Festa i continua la Crisi.
20 set 2009
Per la Mercè torna la Festa i continua la Crisi.
26 de setembre de 2009 i durant tot el dia.
Plaça de Sants i Cotxeres.
Trobada de veïnes i veïns afectats per la Crisi Immobiliària i Urbanística
Les Festes de la Mercè fan part de la ocultació del conflicte social. La Crisi i les seves conseqüències les patim des de fa anys. Així com el procés de transformació urbanística que estan vivint els nostre barris degut a les intervencions de les polítiques urbanístiques i d'habitatge que porta endavant l’Ajuntament de Barcelona i que a nosaltres ens obren l’oportunitat per tal d'invertir. Es per aixó que la Comissió de Crisi de l’Assemblea de Barri de Sants convoca una trobada de veïns/es com una jornada en la que veure-n’s, donar a conèixer les nostres reivindicacions, coordinar i reiniciar les nostres lluites.
El dissabte 26/09 la trobada tindrà lloc durant tot el dia a partir de les 11h. del mati a la Plaça de Sants on estaran presents les entitats, associacions i col•lectius afectats per la Crisis Immobiliària i Urbanística del nostre barri i de la resta de Barcelona que exposaran la situació actual de les seves reivindicacions. Han confirmat la seva presencia la Plataforma pel Soterrament de les Vies, Afectats pel mobbing del carrer Vallespir, No a la Torre Malaia, Can Batlló, Pla de l’Estació, Centre Social de Sants, Associació de Veïns/es de la Bordeta etc. També participaran les afectades per Hotel Vela, Forat de la Vergonya, Clot, Bon Pastor, Pla dels Ascensors, Mini Estadi, etc. Esperem també la participació de la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns/es de Barcelona).
Al migdia es farà un dinar popular a càrrec de l’Assemblea Anti-Mobbing de Barcelona i posteriorment, ens desplaçarem tots junt al edifici de Cotxeres de Sants.
Allà durant tot el dia tindrem diferents Exposicions Fotogràfiques i Projeccions de Vídeos sobre problemàtiques del tema Urbanístic/Immobiliari i es realitzaran grafitis a la façana. També es farà una reunió informativa i de coordinació entre totes les entitats, associacions i col•lectius afectats per la Crisis Immobiliària presents durant la jornada.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat