Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
el Poble Nou amb Palestina, exposició col.lectiva a Can Felipa
18 set 2009
Can Felipa, carrer Pallars 277, 3a planta/Del 12 de setembre al 3 d’Octubre 2009 de 18 a 21 h de dilluns a dissabte, (diumenges 13 i 20 de setembre de 12 a 14 h.)
L’exposició col.lectiva que cada any convoca la Coordinadora d’Entitats del Poblenou en motiu de la Festa Major vol tenir, el 2009, una vessant solidària. Sembla que una ciutat com Barcelona, que està agermanada des de 1998 amb Gaza, no pot oblidar el que va passar fa uns mesos en aquesta ciutat palestina. Hi participen una vintena d’artistes del Poblenou que, a través de les seves obres plàstiques, volen que ens allunyem de la indiferència en la que tan fàcilment caiem. Les obres exposades pretenen el difícil repte de fixar l’atenció en una situació que ens és incòmode. S’expressen en diversos registres, escultòrics, murals, pintures, 3D, fotogràfics, maquetes, blogs... Hi ha un passi continuat de videos, (alguns d’ells d’autors isrealians). S’ha creat un espai anomenat « Habitació dels Drets Humans » a on es convida al visitant a treballar sobre el tema. Acompanyen l’exposició dues sessions:

* Dimarts 22 de setembre a les 19’30h. Documental i debat. Alberto Arce ( periodista occidental que va ser a Gaza durant el darrer atac militar israelià) presentarà el seu documental: “Barcelona Gaza Peace Park”. Posteriorment, juntament amb Ussama Khaldi, parlaran de la situació a Palestina.

* Dimarts 29 de setembre a les 19’30h: El documentalista Mikio Tzunekwa ens presentarà “Diari de guerra d´un pallasso” reportatge que relata l’experiència de l’ONG “Pallassos sense fronteres” fent riure als nens palestins. Xerrada de la Laila Serra –de la Comunitat Palestina de Catalunya - i la Gemma Serrahima -de la Xarxa d'Enllaç amb Palestina- sobre la seva experiència amb el treball amb nens en un camp de refugiats.
Mira també:
http://farm4.static.flickr.com/3182/2840914074_00cc29ed35_o.jpg

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat