Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : educació i societat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Jornadas sobre la crisis y la economia capitalista en La Bisbal (Girona)
17 set 2009
El ICEA de Barcelona realizará en La Bisbal (Girona), el proximo sabado 26 de setiembre, una conferencia titulada crisis económica y resistencia obrera. La conferencia empezará a las 18h y se realizará en l'Ateneu Llibertari Paquita en el Passeig Marimon Asprer nº16 (delante del edificio sindical). El ponente Lluís Rodríguez tratará las causas de la crisis, sus consecuencias sobre la clase trabajadora y las posibles salidas a la misma que impliquen una carga a la patronal y no a los trabajadores. La conferencia está enmarcada dentro de las “Jornades contra la crisi i l'economia capitalista” que tratarán otros aspectos relacionados con el decrecimiento y las alternativas a nivel individual, colectivo y sistémico.

Organiza: Ateneu Llibertari Paquita y CNT-AIT La Bisbal.

---

L'ICEA de Barcelona realitzarà a La Bisbal (Girona), el proper dissabte 26 de setembre, una conferencia titulada crisis econòmica i resistència obrera. La conferència començarà a les 18h i es realitzarà a l'Ateneu Llibertari Paquita al Passeig Marimon Asprer nº16 (davant l'edifici sindical). El ponent Lluís Rodríguez tractarà les causes de la crisis, les seves conseqüències sobre la classe treballadora i les possibles sortides a la mateixa que impliquin una càrrega a la patronal i no als treballadors. La conferència està enmarcada dins les Jornades contra la crisi i l'economia capitalista que tractaran altres aspectes relacionats amb el decreixement i les alternatives a nivell individual, col.lectiu i sistèmic.

Organitza: Ateneu Llibertari Paquita i CNT-AIT La Bisbal.
Mira també:
http://iceautogestion.org/index.php?option=com_content&view=article&id=132%3Ajornadas-sobre-la-crisis-y-la-economia-capitalista

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornadas sobre la crisis y la economia capitalista en La Bisbal (Girona)
17 set 2009
La CNT de la Bisbal sou 4 inútils que l'únic que feu en tot l'any és montar una barraca per la festa i gastar-vos la pasta en drogues, feu llàstima, no teniu res d'anarquistes.
Malgrat tot, espero que vagi gent a la xerrada

salut i anarquia!
Sindicato Sindicat