Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Sí a l'augment d'impostos
15 set 2009
(Carta publicada en el diari «El Punt» del dia 15 de setembre de 2009)

Sí a l’augment d’impostos a les rendes altes. Benaurada crisi que està tornant el PSOE cap al bon camí! Augmentar els impostos a les rendes altes és una mesura de bon govern, en qualsevol moment, però sobretot en moments de crisi. La causa és que, en una situació de crisi, es necessiten més recursos públics, per fer inversions públiques per crear llocs de treball, per ajudar les persones que no tenen feina, per finançar els ajuntaments... I aquests recursos han de sortir d’aquelles persones a les quals els sobren. Els impostos tenen la missió, a més de sufragar les necessitats públiques, de redistribuir la riquesa. Això sempre. En una crisi encara més.

És aberrant la campanya de crítiques de la dreta contra el projecte del PSOE. Aquests senyors no saben res. No saben, o no ho volen saber, que en una època de crisi s’ha d’augmentar la despesa pública. Això és l’abecé de l’economia. Crec que hem de donar suport a aquesta mesura proposada pel PSOE, encara que no sigui el nostre partit.

ANTONI FERRET. Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sí a l'augment d'impostos
15 set 2009
efectivament, augment dels impostos directes, però no dels indirectes (iva, benzina, ...). Ara bé, aquest augment no és tan bonic com sembla donat que amaga algunes coses, per això hem d'estar alerta als seus moviments
Re: Sí a l'augment d'impostos
16 set 2009
afortunadament a l'església queden progressistes com el bon Ferret!! des q el papa Joan Pau VI (¿?) va dir allò de "tocar a Dom Pedro es tocar al papa" que lesquerra no té poder a la santa mare. canvis ja! o sinó haurem d seguir dient q lúnica església k ilumina és la k crema jajajaja. d fet ds d dins hi ha gent q s'ha posicionat a favor de palestina, dels indis, contra el canvi climàtic, el capitalisme, pel socialisme, etc.
ara a l'octubre tindrem p. ex. el segon congrés a Bilbao de Redes Cristianas (am presència de gent com els Comitès Oscar Romero -agenda Llatinoamericana, etc.) sobre temàtica de la crisi capitalista, tema social, etc. salut
Sindicato Sindicat