Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat Aires de Batalla
13 set 2009
Hola companys,

us adjunto un comunicat que hem escrit els membres d'Aires de Batalla, per tal d'aclarir els fets pels que s'ens està difamant. Us demanem que retireu el comunicat que heu penjat a la web de barcelona indymedia, ja que solsament són calumnies i mentides; es tracta de gent, que per perjudicar als altres, no sap com fer-s'ho i ha de contaminar la gent amb les seves mentides, per problemes personals, i que l'únic que aconsegueixen, és que un mitjà que pot ser molt útil contra el feixisme, com és l'internet, perdi tota la credibilitat i deixi de ser útil, sino una eina per fer mal. Reitero, si us plau, retireu la informació i ignoreu-ho, amb el comunicat, aclarim quin tipus de gent són els que han escrit el comunicat, ho veureu molt clarament.

gràcies per l'atenció, espero que feu cas a la nostra petició.
Benvolguts companys/es

Us redactem aquest comunicat per expressar-vos la nostra total indignació i repulsa vers l’escrit emès per uns individus que es fan anomenar “Antifeixistes Tarragona” i que el seu suposat antifeixisme és més que qüestionable.

Per començar, volem aclarir, que la carta d’aquests individus, és una venjança personal, en la que hi barregen el grup de música Aires de batalla, la política, i l’estètica, per el seu interès, és a dir per difamar, i enganyar per tal de buscar-nos enemics.

Aquest col•lectiu de gent, fa referèmcia a una agressió patida per un tal Héctor, suposadament per ser anticomunista; No cal oblidar, que Héctor és company de festes i íntim amic d’ambigus i nazis declarats, només és antifeixsta quant li convé.

Desconeixem les agressions que es poguessin haver produit la nit en qüestió al port de Tarragona, però sí que coneixem, que no fa molt de temps, Héctor, junt amb els seus amics del grup musical tarragoní “Rebelión Oi”, tots majors de 25 anys, van apallissar entre un nombrós grup de gent, entre ells gent de fora de tarragona, a un reduït nombre de joves entre 15 i 19 anys, vinculats a l’esquerra independentista, que es trovaben gaudint, participant i col•laborant, en un acte lúdic reivindicatiu de la mateixa esquerra independentista. Héctor, que no és de Tarragona, sino que és de Lleida, va aprofitar que estaven en grup, per divertir-se amb els seus amics, abusant de gent més petita, i al ser de fora de Tarragona, devia pensar, que estava protegit de conseqüències.

Annexem, per demostrar la dubtosa tendència política, d’aquest grup de música, imatges, extretes del seu myspace, dels grups amb els que toquen, i el típus de gent que són (imatge 1), toquen amb grups com: ultimo asalto (imatge 2 i 3), secret army, hetairoi, acero condal, the barbarians, bulldozer, tots ells, amb connexions amb grups d’extrema dreta.Aquesta agressió covarda, que no és un fet aïllat i que ens recorda al modus operandi tradicional feixista, agredint i amenaçant a joves per diversió, aprofitant per rebentar festes organitzades amb esforç.
També recordarem, que el mateix grup d’individus, fent gala del seu antifeixisme, la diada de l’11 de Setembre de 2008, van agredir a un jove militant de l’AJT, (després d’haver-ne estat provocant a diversos més), pel simple fet de portar rastes al cabell (mostrant és clar, la seva tolerància, de la que presumeixen tant); Aquesta agressió, la van justificar dient que “anaven drogats”, que ens recorda a diverses pallisses, que s’han justificat amb motius similars. Nosaltres ens qüestionem, si aquesta gent que és tant tolerant, què pretenen exigir, comportant-se així amb la gent que realment s’implica en tirar endavant projectes.

Per acabar volem manifestar, que si aquesta gent pretenia enssorrar tot un projecte tirat endavant a base de molt de treball, esforç i il•lusió, han aconseguit l’efecte contrari, ja que aquestes accions de calumniar, difamar i fer ús de la demagògia, ja estan molt vistes, i aquesta gent, no té gens de credibilitat a Tarragona, per això han de recórrer a la mentida per a crear comfrontació que és el que realment els hi agrada. Manifestar també, que no volem entrar en el seu estúpid joc d’enviar comunicats per ferir, per tant, demanem si us plau que ignoreu les seves mentides, ja que la seva única il•lusió és fer mal, i no els donarem aquesta satisfacció, internet és un bon estri per informar, no per difamar.

Atentament.

Aires de Batalla

Aquí podem veure, els grups amb els que solen tocar.

http://img4.imageshack.us/i/cartells.jpg/
[URL=http://img4.imageshack.us/i/cartells.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/4237/cartells.jpg[/IMG][/URL]

(imatge 2)

El cantant de Rebelion amb el cantant d’Último asalto

http://img228.imageshack.us/i/uairebelion.jpg/
[URL=http://img228.imageshack.us/i/uairebelion.jpg/][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/8895/uairebelion.jpg[/IMG][/URL]

(imatge 3) En aqeusta imatge, hi podem trobar el bateria d’Ultimo Asalto (el del cap rapat), amb companyia d’un altre individu, amb samarreta de “Josué libertad”, fent referència, a l’assassinat de l’11 de Novembre de 2007 de Carlos Javier Palomino “Pollo” a mans d’un feixista. Aquests són els amics de Rebelion i d’Héctor, molt antifeixistes, com veiem. Encara hi ha més.

http://img12.imageshack.us/i/uajosuelibertad211.jpg/
[URL=http://img12.imageshack.us/i/uajosuelibertad211.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7028/uajosuelibertad211.jpg[/IMG][/URL]

Per acabar, una imatge, de la dona del cantant de Rebelion, on mostra una bandera de la seva ideologia 33. (33, feixistes catalanistes) tot i que aquests, pel que veiem tot i fer-se dir catalanistes, no tenen contemplacions en juntar-se amb espanyolistes feixistes.

http://img16.imageshack.us/i/la84f0ca241944e59a82022.jpg/
[URL=http://img16.imageshack.us/i/la84f0ca241944e59a82022.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2104/la84f0ca241944e59a82022.jpg[/IMG][/URL]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
perdona, pots ficar un enllaç amb l'escrit que dius que han emès? és que es fa difícil entendre l'escrit sinó.

Gràcies.
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/380581/index.php

aquest és el comunicat que ataca injustament a AB
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
"que no fa molt de temps, Héctor, junt amb els seus amics del grup musical tarragoní “Rebelión Oi”, tots majors de 25 anys, van apallissar entre un nombrós grup de gent, entre ells gent de fora de tarragona, a un reduït nombre de joves entre 15 i 19 anys,"

2 del grup dolentot "Rebelion" tenen 22 anys
"no fa molt de temps..." això quina credibilitat té?

Primer dius "un tal Hector" i després es veu clarament que el coneixes i a sobre escrius la motivació de l'agressió acusant l'agredit. Poc manipulador, oi?

Informació: Primera influència de Aires de Batalla? Garrotada, el cantant del qual va deixar el grup per anar a l'exèrcit espanyol i guitarra i bateria segueixen actius en diversos grups musicals de diferent índole.

Sense internet, segurament, aquestes idees vostres de lluitar contra germans no existiria. Informar? Internet és la primera eina de manipulació i difamació ja que la informació és lliure, pallasete!

La utilització de fotos sí que és ambigua i a sobre posant pel mig a una persona assassinada, amb la conseqüent influència emocional i faltant el respecte dels morts.

Tot això diu molt de la pobresa en tripijocs maliciosos
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
aquest personatge anava amb gent que porta la samarreta de suport a Josué Estebanez, l'assassí del company Carlos de Madrid. Si realment el van agredir els hi diré dues coses: moltes gràcies i la propera foteu-li més a veure si no s'aixeca
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
Anava amb gent?? o surt en una foto borratxu que ni sap on es la càmara, a més a més que el personatge surt al darrera.

Si es pot veure la mala intenció a les cares

A més que aquí no seria el lloc més indicat per parlar d'aquest fet en concret.
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
No deixem que un grup de xavals que porten un dia i mig al rollo ens facin lliçons falses de moral. Menric d'aires de batalla i de les seves lletres, que tan insiten a la violencia i ells no tenen un parell de collons de dir tot això a la cara dels seus enemics. Això demostra un gest molt lleig i molt trist de cobardia i amb clares connotacions d'incultura.

Primer dir que tot el que han escrit es mentida. ( un consell: no parleu de la gent sense coneixer pk la gent s'enfada...i molt...)
Segon només un membre de rebelion es major de 25 añs la resta ronden els 23 , tercera l'hector no es de lleida ni ha anat mai amb nazis ni es amic de la gent de Rebelion, simplement es colega de festes d'un dels membres, així que nois no barrejeu el grup amb el tema Hector pk aixo sortirà molt car. moolttt
Ja per finalitzar m'enric de tots vosaltres (Aires de Batalla) Rebelion nazis? JAJAJA Només us dic que un dels membres de rebelion es el fundador de les Brigades AantiFeixistes de Barcelona i membre actiu de la CGT, dos altres son ex membres d'un grup comunista i els altres membres són declarats d'esquerres. No parleu tan pk els de Rebelion i la seva gent portem molts anys a la lluita antifeixista, organitzant mogudes i aplastan tot el que tingui a veure amb l'extrema dreta!
No parleu sense coneixer , heu tocat un tema molt tabu, que tenia a veure l'hector amb rebelion? aquí heu patinat una mica pk heu ofès a molta molta gent i això portarà molta cua.
I ja per acabar:
Si durant tot aquest temps heu pensat això de Rebelion perquè no els hi heu dit personalment?? Sou una colla de cobards i d'hipocrites si sou grans per portar el cap rapat i dir que sou comunistes sigueu grans per donar la cara i per defensar les vostres idees COBARDS
Re: Comunicat Aires de Batalla
14 set 2009
jordi un maltractador de noies i que fa un any estaba a l'ejército español , líder (per la seva forsa fisica) del grupet de nens del grup Aires de Batallas juntamen am algun altre come-cocos...
¡¡¡akets niñitos fan penaaaa!!!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
tu si que en fas
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
Si si no ho recordo malament en Jordi tmbe es maso, i els caps de semana s'enva a menjar paelles amb en MH. Nuñez y en MH. Pujol a la costa brava. Deixeu de dir tonteries home que es bastant ridicul la veritat...
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
No deixem que un grup de xavals que porten un dia i mig al rollo ens facin lliçons falses de moral. Menric d'aires de batalla i de les seves lletres, que tan insiten a la violencia i ells no tenen un parell de collons de dir tot això a la cara dels seus enemics. Això demostra un gest molt lleig i molt trist de cobardia i amb clares connotacions d'incultura.

Primer dir que tot el que han escrit es mentida. ( un consell: no parleu de la gent sense coneixer pk la gent s'enfada...i molt...)
Segon només un membre de rebelion es major de 25 añs la resta ronden els 23 , tercera l'hector no es de lleida ni ha anat mai amb nazis ni es amic de la gent de Rebelion, simplement es colega de festes d'un dels membres, així que nois no barrejeu el grup amb el tema Hector pk aixo sortirà molt car. moolttt
Ja per finalitzar m'enric de tots vosaltres (Aires de Batalla) Rebelion nazis? JAJAJA Només us dic que un dels membres de rebelion es el fundador de les Brigades AantiFeixistes de Barcelona i membre actiu de la CGT, dos altres son ex membres d'un grup comunista i els altres membres són declarats d'esquerres. No parleu tan pk els de Rebelion i la seva gent portem molts anys a la lluita antifeixista, organitzant mogudes i aplastan tot el que tingui a veure amb l'extrema dreta!
No parleu sense coneixer , heu tocat un tema molt tabu, que tenia a veure l'hector amb rebelion? aquí heu patinat una mica pk heu ofès a molta molta gent i això portarà molta cua.
I ja per acabar:
Si durant tot aquest temps heu pensat això de Rebelion perquè no els hi heu dit personalment?? Sou una colla de cobards i d'hipocrites si sou grans per portar el cap rapat i dir que sou comunistes sigueu grans per donar la cara i per defensar les vostres idees COBARDS
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/380581/index.php

això fot pena. arregleu els vostres problemes dialogant i sense crear mals entesos. vinga nanos ànims i q s'arregli l'error. cap fred!
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
jordi maltractador de noies? si es el jordi k em penso de maltractador no en te re..
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
Sou una colla de covards... Aneu traient fotos de gent, però no teniu cullons de posar fotos vostres al myspace!!!
S'ha de ser gilipolles: per trobar-vos només cal saber quan toqueu i on!!!! :-)
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
Ostia per internet tot és tan fàcil no?
Si fa mal es perq es veritat. Sou uns farsants Rebelion i uns cobards... com si fosiu famosos foteu pena!

per cert, boicot a internet que per aqui tothom s l mes valent

puta rebelion y sus concuvinas
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
COMUNICAT DE REBELION

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/380951/index.php
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
Lo que tendriais que hacer es poner vuestros nombres cuando escribais algo PANDA DE COBARDES!
Re: Comunicat Aires de Batalla
15 set 2009
Mira que rebentar una okupa amb els judicis que tenen i tot aquesta moguda per tot aquest tema si que es bastant penos.

per que veieu en tota catalunya
com son aquesta gent.BARCELONA ANTIFA!
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
molt bé nano, t'has lluit!!!
per començar, jo de tu treuria les fotos, el comunicats i tota aquesta merda. (això et pot explotar a les mans)veig que aquí a Catalunya no som tant diferents de la gent de Madrid, oi? els copiem l'estil? calumniem per internet sense donar la cara? (amb un error, si sabem on trobar-vos)es veu que aquí es tindran que donar unes lliçons perque veig que la maduresa dels mateixos es qüestionable, quina edad teniu? aneu a eso o al parbulari?
33 feixistes catalans? ultimo asalto, rebelion, secret army etc. feixistes? apallissar un tiu amb rastes? (em sembla que aquell dia tenien altres feines.... un casament per exemple?
sou com la Rash, les Baf i totes aquestes sectes que van de antifeixistes llibertaris i tolerants i que el seu comportament no és molt distant que les d'un de l'extrema dreta, SOU UNA COLLA DE COBARDS això us pasarà factura com tots els de la resta de l'estat espanyol, el temps posa a cadascú en el seu lloc.
es molt trist tot això, deixeu a la gent que fagi la seva vida i si sou tant antifeixistes LLUITEU CONTRA ELS AUTENTICS FEIXISTES (que serà que no n'hi han!!!!)
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
molt bé nano, t'has lluit!!!
per començar, jo de tu treuria les fotos, el comunicats i tota aquesta merda. (això et pot explotar a les mans)veig que aquí a Catalunya no som tant diferents de la gent de Madrid, oi? els copiem l'estil? calumniem per internet sense donar la cara? (amb un error, si sabem on trobar-vos)es veu que aquí es tindran que donar unes lliçons perque veig que la maduresa dels mateixos es qüestionable, quina edad teniu? aneu a eso o al parbulari?
33 feixistes catalans? ultimo asalto, rebelion, secret army etc. feixistes? apallissar un tiu amb rastes? (em sembla que aquell dia tenien altres feines.... un casament per exemple?
sou com la Rash, les Baf i totes aquestes sectes que van de antifeixistes llibertaris i tolerants i que el seu comportament no és molt distant que les d'un de l'extrema dreta, SOU UNA COLLA DE COBARDS això us pasarà factura com tots els de la resta de l'estat espanyol, el temps posa a cadascú en el seu lloc.
es molt trist tot això, deixeu a la gent que fagi la seva vida i si sou tant antifeixistes LLUITEU CONTRA ELS AUTENTICS FEIXISTES (que serà que no n'hi han!!!!)
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
Porque hay que ser diferente? un antifa es igual en tarragona, en madriz, en china o en corea del norte, no? Que problema hay en madriz?

Parece que hay algo que os preocupa, y siempre salen los nombres de RASH,BAF, sectas y sectarios etc...
Si de verdad soys tan antifascistas, y de izquierdas como parece que berreais en vuestro comunicado , porque os rallais tanto con esto?
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
AILA ERS UNA ZORRA DE MIERDA EL NOMBRE TE LO VOY A DECIR EN LA CARA CUANDO TE VEA GORDA..
TU ERES LA PRIMERA K IVA DE SUPER-MEGA-ANTIFA Y AORA SOLO SABES IR CON GENTUZA PQ SON MAS GRANDULLONES..VAIA UNA PAYASA ESTAS EXA!!!

Y TU NOVIO Q ES UN POBRE DESGRACIAO K LO AN MARGINAO TODA SU VIDA EN EL KOLE ESTE TAMBIEN VA A FLIPARLA ROBANDO Y DESTROZANDO OKUPAS..

QUE ASCO DE FASCISTAS ESTAIS EXOS MADRE MIA
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
Si això podriem està parlant una estoneta... I tinc ganes de parlar-ne:
Comencem: Com es que rebelion són feixistes? si moltissimes botigues 100% ANTIFAS d'arreu d'Espanya venen el seu CD ?
Comencem pel Dani: Porta organitzant mogudes desde que tenia 15 anys en contra dels nazis. Ha sigut membre de la UAAS (Unitat d'accio antifeixsita skinheads) avui ja dissolta de Barcelona, membre i fundador de les BAF BARCELONA un col.lectiu que ha fotut moltissima caña als nazis de merda i gent realment amb collons. Dintre d'aquest col.lectiu també en formava part la Sara (dona del cantant de Rebelion)... Les Brigades Antifeixistes Barcelona no ha sigut una broma, ni s’han quedat amb unes simples sigles per demostrar algu “xungu”, ha sigut gent que ha marcat un abans i un després i realment s'ha jugat el coll als carrers per defensar els seus ideals antiracistes, gent amb un gran esperit combatent que han tingut mil mogudes judicials per agredir brutalment a boneheads. Digne d'admirar companys digne d'admirar! Després nens que porten dos dies els caps rapats ens esteu dien feixistes? Nose si riure o plorar, AIXÒ ÉS IMMORAL I NO HO PERMETREM! PK AIXÒ ES REALMENT MOLT OFENSIU! però bé seguirem: M'agrdaria apuntar també ja que estem parlant del DANI, que fa 4 anys va muntar ell pel seu compte juntament amb la gent del Vallès, un col.lectiu anomenat ARS (ANTI RAC SKINHEADS) (us fico que vol dir cada sigla pk segurament amb la poca trajectoria que porteu molts de vosaltres que tan critiqueu ni us sona tot això...) la Ars vallès ha montat molts concerts Antifeixistes i m'agradaria agraïr des de aqui a tots els seus membres per tot el que han fet pel moviment. Seguim: El senyor Dani el que vosaltres denomineu com a feixista l'any passat quan el nostre company Carles Palomino va morir en mans d'un nazi va ser l'unic de Reus que es va dignar a muntar una concentració. O d’això ja no us enrecordeu? Weno trankils no passa res us refrescarem les idees.
Seguim amb el Carles, el tan odiat i taxat cantant de Rebelion com ja apuntat puturm ha fet coros amb el grup Agresión ha sigut fundador del grup Rebelion un grup que està arrivan molt lluny que si no fos pel seu esforç i dedicació no hauria tocat mai amb Cockney rejects , Sham 69, Evil Conduct, i altres grups que tots admirem i admireu. Recordem que Carles és el que va fundar Nastic Crew,ha sigut membre de SHARP Tarraco i apart porta un programa de radio dedicat a la musica negra. Deixant de banda això si fos tan ambiguo, el Carles no compartiria una bona amistat gent de la vieja escuela antifeixista tan de Barcelona com de Madrid, de Lleida,Terrassa,Girona.. pk ell mai s'amagat de res, pk no ha fet res pel qual amagar-se. Porta anys sentint quatre flipats com critiquen del seu grup, però amb dos collons ha demostrat que no te res a veure amb el feixisme per això mai ningú ha aconseguit enfonsar-lo!.
Seguim:
El Berenguer de Rebelion es mes d'esquerres que tots vosaltres junts, ha tocat amb el grup Garrotada (grup que tots coneixem) toca amb el grup Extracto de Lupulo, grup antifeixitsa declarat que també tocarà a les Barraques, i tots sabem que mai ha tingut cap contacte amb alguna cosa relacionada de l’extrema dreta. El Berenguer ja en te prou amb els nombrosos grups de musica dels quals es membre, que no es ficarà amb aquests temes, pk estem parlant d’una persona realment amant de la musica que li agrada i sap tocar-la ( no com aires de batalla que quan els sento em sangren els timpans de lu malament que ho fan), dic el Berenguer com el seu germà Arnau (també membre de Rebelion) que ni tots junts teniu la mitat de cocu que te aquest xaval, un noi realment antifeixista i en contra de tot el que te veure amb el podrit sistema que tans ens alinea, una persona amb una ideologica molt solidificada, que no perd el temps criticant sino llegint. Cosa que us caldria fer alguns que parleu sense saber. Tampoc hem vull deixar el Cuni, que no cal dir que és del mateix perfil que tots els altres dels grups,i parlo x ell pk es un currante que no te ni temps per entrar a les vostres histories! Vull recordar que el Cuni al seu temps va portar a tocar Brigada Flores Magon i Opció K-95. ( grups que gaire feixtes no son...)

Tot això ho dic pk reflexioneu tots, pk ens entengueu a nosaltres el pk de tot això que s'està liant... No ens agrada gents que anomeneu racistes i feixistes per tots els arguments que us he donat. Dir FEIXISTA algú no es un joc qualsevol ni una broma i més si ens ho dieu a nosaltres. ENS OFÈN. M’agrdaria veureus AIRES DE BATALLA si durant el vostre temps lliure podreu fer la mitat de coses que s’han fet.
Una altra cosa, que m'agrdaria preguntar-vos: Si penseu tot això i realment sou comunistes de veritat pk mai ens ho havieu dit a la cara, igual eske els vostres ideals no son tan solids com penseu? O putser no tenieu el que s’ha de tenir per ser un super SKIN?

Ara ens podeu dir cobards, pk nem tots a l'espina, però nosaltres actuem amb grup pk apart de la lluita, l'amistat i la lleialtat són els principis més clars que tenim, i encara que tinguem les de perdre sempre ens ajudarem entre nosaltres pk som AMICS, som una brigada que no ens fa falta posar-li nom pk realment tenim molt clar el que pensem el pk actuem. Si toquen algu de nosaltres es com si ens toquessin a tots.Per això ens ofenen tant aquests comentaris.
Us dono un consell a tots aquells xavals que fa poc han començat al rollo i es fiquen amb nosaltres com la gent d’Aires de batalla: Abans de ficar-vos en contra de REBELION haurieu de saber que apart de la gent de Tarragona que apoia aquest grup us podeu buscar molts més enemics d’altres llocs, quan dic molts estic parlant de centenars de persones que donarien la cara per molts membres del grup ( gent del rollo i no del rollo) no us emerdeu de veritat i no es una broma, no estic parlan de gent que li agradi la musica de rebelion, estic parlant d’amistats de fora que en un moment concret si això va a més poden apareixer per aqui. No feu més falses calumnies, nosaltres no volem atentar contra cap casa OKUPA pk defensem aquesta lluita, però amb calent i després del comunicat us hem ficat al mateix sac pk ens heu demostrat que tot això que heu publicat porteu molt de temps pensant-ho tots i cada un de la espina! Nosaltres mai ens hem ficat amb la vostra ideologia és més l’apoiem 100% però no ens agrada que ens tractin de tontos tampoc i menos de feixistes!
SALUT
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
aires de batalla son 4 niños de papa ke tocan como el culo
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
potser abans era la epoca que tindrieu mes el antifeixisme com una lluita,pero ara es facil donarvos la ma amb gent de ultimo asalto,acero condal etc....an lluitat alguna vegada ells per el antifeixisme o han condenat el feixisme??¿


aquests grups no tenen res a veure amb el antifeixisme ,ademas ultimo asalto
uh deixa ben clar a les seves lletras.
sino per que molt agent a barcelona
no els pots ni veure,xk sera???
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
hombre acero condal antes (area de combate y cirrosis) hacian la cancion 'puta bonehead' y secret army a tocado con grupos miticos pioneros del oi!(porlotanto tambien son nazis?) pero bueno ke mas da si vosotros de nucleo estiercol y kaos rumano no salis, por cierto ¿que pinta aires de batalla versioneando a un grupo apolitico como suburban rebels? ejemplo 'gotic bootboys'
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
YO ME CAGO EN TU PUTA MADRE KIEN SEAS KONTESTA KON TU PUNTO NOMBRE Y KEDAMOS KUANDO KIERAS PAYAS@ LOLOLO PK NO PONES TU NOMBRE AY ME PARECE KE TE HAS EKIVOKADO Y NO SABES DONDE TE HAS METIDO JEJEJE CAGAD@!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
ya vale de amenazas y comunicados, tanto unos como otros pareceis tontos.
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
YO ME CAGO EN TU PUTA MADRE KIEN SEAS KONTESTA KON TU PUNTO NOMBRE Y KEDAMOS KUANDO KIERAS PAYAS@ LOLOLO PK NO PONES TU NOMBRE AY ME PARECE KE TE HAS EKIVOKADO Y NO SABES DONDE TE HAS METIDO JEJEJE CAGAD@!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
YO ME CAGO EN TU PUTA MADRE KIEN SEAS KONTESTA KON TU PUNTO NOMBRE Y KEDAMOS KUANDO KIERAS PAYAS@ LOLOLO PK NO PONES TU NOMBRE AY ME PARECE KE TE HAS EKIVOKADO Y NO SABES DONDE TE HAS METIDO JEJEJE CAGAD@!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
sois todos unos putos cagaos de mierda
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
sois todos unos putos cagaos de mierda
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
algo mas productivo k calumniar. quería preguntar si alguien sabe algo de FASH Barcelona. Esta en activo?
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
KAYATE GORDA VETE A GRITAR VENDIENDO ROPA EN EL MERCAO Q SOLO SIRVES PA ESO NO ME DAS NINGUN MIEDO YA NOS VEREMOS TRANKILAAA, PERO TU SOLITA EEE GORDAKA
Re: Comunicat Aires de Batalla
16 set 2009
SI SI PERO NO DICES KIEN ERES POR ALGO SERA SI TE PIENSAS KE ME ASUSTAS TE EKIVOKAS PERO VAMOS ME RIO DE LO SUBNORMAL KE ERES
Re: Comunicat Aires de Batalla
17 set 2009
AILA CON TU PAR DE OVARIOS LES METES A TODOS JAJAJA SON UNAS NENAZAS QUE POR AQUI MUCHO HABLAR Y LUEGO MUCHO LLORAR... Y LUEGO DICEN 3 CONTRA 1 QUE NO ES JUSTO? PUES TODAVIA QUEDA PARA LLEGAR AL 15 CONTRA 1 COMO LE HICIERON AL HECTOR ASI QUE... SOYS UNAS "MARIKITA PEREZ" Y TU EL QUE INSULTA A LA AILA DI QUIEN ERES PEAZO CAGON/A QUE LE TIENES MAS MIEDO QUE OTRA COSA!!!! VISCA REBELION "EL VOSTRE ODI ES LA NOSTRA FORÇA!" JAJAJA
Re: Comunicat Aires de Batalla
17 set 2009
AILA CON TU PAR DE OVARIOS LES METES A TODOS JAJAJA SON UNAS NENAZAS QUE POR AQUI MUCHO HABLAR Y LUEGO MUCHO LLORAR... Y LUEGO DICEN 3 CONTRA 1 QUE NO ES JUSTO? PUES TODAVIA QUEDA PARA LLEGAR AL 15 CONTRA 1 COMO LE HICIERON AL HECTOR ASI QUE... SOYS UNAS "MARIKITA PEREZ" Y TU EL QUE INSULTA A LA AILA DI QUIEN ERES PEAZO CAGON/A QUE LE TIENES MAS MIEDO QUE OTRA COSA!!!! VISCA REBELION "EL VOSTRE ODI ES LA NOSTRA FORÇA!" JAJAJA
Re: Comunicat Aires de Batalla
17 set 2009
AILA CON TU PAR DE OVARIOS LES METES A TODOS JAJAJA SON UNAS NENAZAS QUE POR AQUI MUCHO HABLAR Y LUEGO MUCHO LLORAR... Y LUEGO DICEN 3 CONTRA 1 QUE NO ES JUSTO? PUES TODAVIA QUEDA PARA LLEGAR AL 15 CONTRA 1 COMO LE HICIERON AL HECTOR ASI QUE... SOYS UNAS "MARIKITA PEREZ" Y TU EL QUE INSULTA A LA AILA DI QUIEN ERES PEAZO CAGON/A QUE LE TIENES MAS MIEDO QUE OTRA COSA!!!! VISCA REBELION "EL VOSTRE ODI ES LA NOSTRA FORÇA!" JAJAJA
Re: Comunicat Aires de Batalla
17 set 2009
aila no seas tonta, y no te creas los escritos que hablan aki intentando picarte, pq se ve claramente que son para meter zizaña, no les sigas el juego. pq nadie de ese bando sabe tanto para meterse contigo ni saben tanto para decir eso del dani. y lo sabes.
Re: Comunicat Aires de Batalla
18 set 2009
realment creieu que li van pegar 15 contra 1?????
Re: Comunicat Aires de Batalla
22 set 2009
No he pogut evitar-ho...QUE FEU AIRES DE BATALLA A MYSPACE POSANT UNA FOTO JUNTAMENT AMB FRED SKARFACE??????? QUE NO SABEU QUE ERA UN ANTIC NEO-NAZI, MANAGER DE BANDES DE R.A.C FRANCESES?????? AAARGH Aires de Batalla de cap al dossier també!!!

Preocupeu-vos de tocar millor, que és el que us toca, mainada!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
30 set 2009
jordi no te folles a la novia del joni cuando este trabaja!!
Re: Comunicat Aires de Batalla
30 set 2009
desde que hicisteis aquella reunion deno saludar no quiero vivir
Re: Comunicat Aires de Batalla
30 set 2009
desde que hicisteis aquella reunion deno saludar no quiero vivir
Re: Comunicat Aires de Batalla
03 oct 2009
jajaja otro mas?¿ por lo visto esa ha pasado por mas de uno seguro, entre los que se encuentran el riki, sisi nunuuuu cuernudaaaa!! , el edgar y algunos mas. Se ve que esta abierta con esa gentuza jajaja!!
Sindicato Sindicat