Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
[Arenys de Munt]: Membres de la plataforma cívica denuncien amenaces i coaccions de grups feixistes
12 set 2009
L'organitzador de la consulta d'Arenys de Munt rep protecció policial

Membres de la plataforma cívica denuncien amenaces i coaccions de grups feixistes

La por que s'ha instal·lat a Arenys de Munt (Maresme) per l'anunci d'una manifestació falangista d'aquest diumenge, coincidint amb la consulta independentista que organitza el Moviment Arenyenc Per l'Autodeterminació (MAPA), ha obligat als responsables del referèndum a prendre mesures. El president d'aquesta entitat independentista, Josep Manel Ximenis, rep des de fa uns quinze dies protecció policial i diversos membres de l'organització han rebut amenaces de grups feixistes. L'alcalde arenyenc, Carles Móra, també tindrà aquest diumenge protecció policial tot i que no ha rebut amenaces personals.
Josep Manel Ximenis ha reconegut que hi ha molta gent del poble que està rebent “amenaces i coaccions”. Aquesta afirmació és ratificada pel membre de la comissió organitzadora de la consulta, Ramon Pujol, que ha denunciat que s'han rebut trucades amenaçadores. A través d'un escrit difós pel Facebook, Pujol ha lamentat que el jutge doni la raó a La Falange i permeti la manifestació “malgrat que aquesta setmana han amenaçat telefònicament amb cremar els bars i els boscos d'Arenys de Munt”. A més, ha afegit que “intenten per tots els mitjans que no fem el referèndum simbòlic, utilitzen la por i el terror per fer-nos abdicar del nostre dret a la llibertat”, un objectiu que Pujol està convençut que “no podran”.

Aquesta setmana, la justícia ha autoritzat que la manifestació de Falange se celebri el mateix dia de la consulta independentista, malgrat que el departament d'Interior de la Generalitat l'havia ajornat una setmana al·legant raons de seguretat a causa de la coincidència amb la convocatòria de la consulta.
Mira també:
http://www.avui.cat/cat/notices/2009/09/l_organitzador_de_la_consulta_d_arenys_de_munt_rep_proteccio_policial_71486.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Arenys de Munt]: Membres de la plataforma cívica denuncien amenaces i coaccions de grups feixistes
12 set 2009
ESTAT ESPANYOL = DEMOCRÀCIA NO, FEIXISME SI!
ESTAT ESPANYOL = LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ NO, LLIBERTAT PK EL FEIXISME EXERCEIXI COM A TAL SI!
ESTAT ESPANYOL = TERROSITA I VERGONYA PER A QUALSEVOL DEFENSOR DE LA LLIBERTAT SIGUI CATALÀ O D'ON SIGUI!!
NO ENS FARAN CALLAR!! NI UN PAS ENRRERA!!
LLIBERTAT PELS PAÏSOS CATALANS!!
Re: [Arenys de Munt]: Membres de la plataforma cívica denuncien amenaces i coaccions de grups feixistes
14 set 2009
l'alcalde aranyenc és l'spiderman?

quina pena feu. ara teniu por? no volieu la independència? sabeu com la va aconsguir croàcia? és això el que busqueu? aviseu-me amb temps, que pugui fer les maletes amb calma i agafar el tren cap a cerbère, gràcies.
Re: [Arenys de Munt]: Membres de la plataforma cívica denuncien amenaces i coaccions de grups feixistes
14 set 2009
Doncs ja pots anar passant super heroi que de caguets i traidors ja en tenim molts al pais, no fos cas que ens descuidessim d'avisar-te quan tot comenci.

Sols recordar-te que al cementiri hi ha tants covrds com valents... i que no hi ha res més trist que no haver intentat, tot i que tots som lliures.
Sindicato Sindicat