Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
Com pot ser que l'Esquerra Independentista promogui que anarquistes espanyols es dediquin a cridar "Fuera, Fuera!!!" cada cop que sonaven els segadors en l'ofrena a Rafel de Casanova?

No ens confonguem, els dels "Fuera, Fuera!!!" no eren els teballadors de la ROCA i la NISSAN, eren en primer lloc militants de CGT contraris al nacionalisme (...especialment el català)i ho feien palès cada cop que sonaven els segadors.

No crec que molts dels treballadors d'aquestes empreses es sentin representats per aquesta gent. És clar que mereixen solucions laborals justes i dignes, però això no passa per protestar contra l'himne de Catalunya. I reitero, les protestes a part dels polítics van ser molt clarament contra l'himne del nostre país.

Tot si val? no es té suficient pes per a protestar i cal que l'EI "fitxi" una claca mediàtica espanyola per que surti a tots els mas media la xiulada als segadore?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre el paper dels Dentistes a la Esquerra de l'Eixample
12 set 2009
potser per que en Casanova aquest, a banda de 'playboy avant la lettre' fou un mercenari que defensava els interesos de l'oligarquia local, la casa del Habsburg, la casta sacerdotal i enviaba a la mort una colla de infeliços?
potser per que ell es va amagar quan la cosa es va posar lletja a casa del seu germa a Sant Boi?
potser per que mesos despres demanà perdó al rei borbó -que li va concedir- i visque una vida regalada fins que es va morir de vell?
potser que 'Catalunya' sigui una estafa -i.e. sistema de dominació- tan gran si no més que 'Espanya'?
potser que els Segadors sigui un himne tan feixiste si no més que 'Deutchland Ubber Alles'?
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
nuni frança, ni espanya, ni estat català...
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
Supongo que se pitaba porque el himno sonaba cuando llegaba un cortejo. Y el himno sólo sonaba en los cortejos politicos e insticionales.

Porcierto, que el segadors lo escribio un anarquista.

VISCA LA CLASSE OBRERA!
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
El pueblo de cataluña estuvo detrás de la barrera, rodeado de un ejercito de policía catalana, representado por los compas de ROCA y NISSAN, o estuvo colándose vilmente dentro del circuito como hicieron los de la Asamblea de Parados de Barcelona. Para ellos no sonó en ningún momento el himno dels segador, que si tocó para políticos e instituciones.

Pero digamos que el pueblo que estuvimos allí ya teníamos nuestro propio himno, como dice la prensa, en el momento en que la asamblea de parados se "descubrió" y desplego camisetas y pancarta, lo que le salio a todo el mundo de las entrañas, a los de roca, a los parados a los de nissan, fue "obreros unidos jamás serán vencidos".

SEGUEM ARRAN!
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
«(...) eren en primer lloc militants de CGT CONTRARIS AL NACIONALISME (...especialment el català)i ho feien palès cada cop que sonaven els segadors (...)»

A veure, en què quedem, L'EI és nacionalsita, és independentista però no nacionalista...? Si no sou nacionalsites, què teniu en contra dels no nacionalistes, dels anti-nacionalsites, dels apàtrides i, senzillament, de la gent amb dos dits de front que es caga en totes les nazions?

Salut i comunisme llibertari!
(i no ems deixem manipular, els treballadors, aturats, precaris, exclosos, ... els pàries en definitiva, haurem d'auto-emancipar-nos; ningú, i menys els gafapastes nacionalistes - o independentistes amb base a la nació - farà res que no sigui enarbolar una bandera, quin heroisme, una bandera que ja penja de molts ajuntaments des de fa anys)
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
12 set 2009
nuni maltrador
ni espanya
ni francia
ni estado
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
13 set 2009
L'EI va defensar els treballadors que xiulaven perquè és coherent amb el seu ideari, per molt que els pesi als pallassos patrioteros i als drogadictes anarcastissos. Els de la CGT no són els únics que xiulen als voltants del monument, què passa, no poden fer-ho en castellà?
Endavant la lluita obrera i la lluita per un estat català socialista. No estem per utopies...
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
14 set 2009
xiulaven als polítics no als segadors. per la defensa d'un estat obrer, comunal o federat
Re: Sobre el paper de l'Esquerra Independentista
15 set 2009
bona pregunta sy oliver
Sindicato Sindicat