Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[ Barcelona ] Ni oblit, Ni perdó! Fotos i crònica de la concentració.
11 set 2009
005.jpg
003.jpg
001.jpg
Català:


Concentració en memòria de Carlos Javier Palomino a Barcelona.

Tal i com estava previst a les 20h de la tarda del 10 de setembre s’ha iniciat la concentració a plaça Sant Jaume , on darrera d’una pancarta amb el lema “Carlos: Barcelona no t’oblida . El millor homenatge continuar la lluita”, s’hi ha reunit al voltant d’unes 200 persones.
La concencentració s’ha desenvolupat sense cap tipus d’incident i amb poca presència policial, i sota la mirada de veïns i turistes s’han pogut sentir càntics en memòria de Carlos i demés companys assessinats a mans de feixistes.
Durant el transcurs de la concentració s’han repartit octavetes per tal de que totes les persones que passaven per allà coneixessin el motiu de la concentració.
Al voltant de les nou de la nit, s’ha llegit el manifest i s’ha recordat la manifestació del dissabte 12 a Madrid ( per la qual la Plataforma Antifeixista de Barcelona ha preparat un bus per tothom qui hi volgui assistir), i també s’ha fet menció a la convocatòria del diumenge 13 a Arenys de Munt.

Plataforma Antifeixista de Barcelona.



Castellano:

Concentración en memòria de Carlos Javier Palomino en Barcelona.

Como estaba previsto, a las 20h de la tarde del 10 de septiembre se ha iniciado la concentración en plaza Sant Jaume, donde detrás de una pancarta con el lema “Carlos: Barcelona no te olvida. El mejor homenaje continuar la lucha”, se han reunido alrededor de 200 personas.
La concentración se ha desarrollado sin ningún tipo de incidente y con poca presencia policial, y bajo la mirada de vecinos y turistas se han podido escuchar cánticos en memoria de Carlos y demás compañeros asesinados en manos de fascistas.
Durante el transcurso de la concentración se han repartido octavillas para que todas las personas que pasaban por allí conocieran el motivo de la concentración.
Alrededor de las nueve de la noche, se ha leído el manifiesto y se ha recordado la manifestación del sábado 12 en Madrid (por la que la Plataforma Antifeixista de Barcelona ha preparado un bus para todo aquel que quiera asistir), y también se ha hecho mención a la convocatoria del domingo 13 en Arenys de Munt.

Plataforma Antifeixista de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ Barcelona ] Ni oblit, Ni perdó! Fotos i crònica de la concentració.
11 set 2009
RECORDA També:

El dissabte 12, concentració a les 19h a la plaça lluis companys contra la presència de feixistes als carrers de Korneyà.

El proper dissabte 12 de setembre tindrà lloc a l'Estadi del Espanyol que es troba a Korneyà el partit de futbol Espanyol-Real Madrid. Arran els esdeveniments que van tenir lloc el dia de la inauguració del camp ( es descriuen al bando que adjuntem) el passat mes d'agost, veÏns i veÏnes del barri convoquem una concentració per denunciar la presència de les Brigadas Blanquiazules i d'altres elements nazis i feixistes al barri de Cornellà Riera.
Així com la passivitat de l'Ajuntament i la seva policia per permetre que aquests elements nazis campin pel barri amenaçant veÏns, comerciants immigrants i d'altres i provocant al personal "lluint" simbologia nazi i feixista.
Repetim, tot això amb total impunitat i éssent observat pels mossos d'esquadra.



FORA NAZIS I FEIXISTES DELS CARRERS DE KORNEYÀ !
salut


bando: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/380219/index.php
Re: [ Barcelona ] Ni oblit, Ni perdó! Fotos i crònica de la concentració.
11 set 2009
qui arma aquestes consciències i botes feixistes? reconec que apallissar als nazis no deixa d'ésser necessari, però no és la solució a lendèmica situació que d'altra manera durarà anys. cal atacar les idees i no a les persones. no és qüestó tampoc de posar gulags. si avançem, però, cap a l'anticapitalisme conscient, estem al bon sender
Sindicato Sindicat