Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
[Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
10 set 2009
[Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
mani_arenys.jpg
El 13 de setembre, el Moviment Arenyenc Per l'Autodeterminació ha convocat un referèndum independentista a la població maresmenca d'Arenys de Munt. Per a boicotejar la realització d'aquest, el partit ultradretà i ultraespanyolista Falange Española ha expressat públicament la seva intenció de concentrar-se el mateix dia a la localitat. Així doncs, considerem que la presència de Falange Española és una provocació que no podem ignorar, estiguem o no en sintonia amb les entitats i partits convocants de la consulta. I és que un grapat d'energumens, emparats sota el jou i les fletxes, no són ningú per decidir per nosaltres.

Així, diversos col•lectius i persones de la comarca hem decidit convocar una concentració antifeixista, per demostrar a la Falange que, al Maresme, no són ben rebuts!

Donat que els propis partits arenyencs tenen intenció d'obviar la presència feixista en el seu municipi, som la gent dels pobles els qui ens organitzem per aturar l'avenç d'aquests indesitjables.

Per això, us cridem a participar en la concentració de rebuig convocada el 13 de setembre a les 10.30 del matí a l'entrada de la Riera.

Perquè avui, com ahir, NO passaran!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
10 set 2009
Fora policies d'Indymedia. Aneu-hi i veureu els feixistes, els que es diuen entifeixistes amb la cara tapada i el smitjans per retransmetre la notícia que diu que la independència porta a la violència i al trencament social. Això mateix deia la Falange. No caiguem en provocacions.
Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
10 set 2009
La Falange diu que prioritzar la indpendència del caputalisme pel damunt de marcs territorials convencionals i prioritzar la unitat de classe porta "al trencament social"? Ospa, deuen esnifar coca amb una mànega de xuclar vellanes
Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
11 set 2009
ALERTA!

Els feixistes tenen la intenció de fer guàrdia a la Pça de Catalunya (on hi haurà la concentració dels nazi-feixistes) la matinada del dia 12 al 13. Falta saber si ho faran però si hi ha un parell de pelats la matinada del dia 12 al 13 allà asseguts ja sabeu què fan i QUI SÓN.
Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
11 set 2009
CAT com t´has assabentat d´això? Ho has mirat a alguna pagina d´aquests feixistes?

Ho dic perque podem quedar per fer-hi una ullada a veure qui hi ha.
Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
12 set 2009
Ho he vist en dues pàgines: una que ara m'és impossible trobar via Google i l'altra és el fòrum d'Infonacional (mira el subapartat "Foro general y camaradas").
Re: [Arenys de Munt] Convocatòria Antifeixista Maresme
12 set 2009
no s'ha de caure a la primera provocacio pero a mi hem faria vergonya que al meu poble es pasegesin aquets energumens tranquilament i ningu els hi digues res i anes amb el cap abaixat.

qui prefereixi anar amb el cap baix per la por del que puguin dir els mas merdes que es quedi a casa

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more