Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La Teixidora: Festa Major Poblenou.
10 set 2009
Activitats de la Festa Major de Poblenou. Construïm el nostre barri.
festa-major-poblenou.jpg
#file_1#

després de l'estiu tornem acompanyades i acompanyant les festes del barri amb;

DIMECRES 16 DE SETEMBRE A LES 18h.
JOC DE ROL FUTURISTA
APOKALIPSIS POBLENOW
2039: ASSALT AL 22@

Vine disfressada de cyberpunk, portat't la bici (o monopatí, patinete, patins...)i prepara't per mullar-te!
al c/Pallars amb c/Bilbao


DIVENDRES 18,
19h. A La Teixidora
Passi del documental LA CUIDAD SUPLANTADA. Presentació a càrrec d'Adolfo Castaños.

DISSABTE 19,

12h.RUTA PEL PASSAT DE LLUITA OBRERA A POBLENOU. A càrrec de l'Ateneu Enciclopèdic Popular. (inici a La Teixidora)

22h. CONCERTS amb:
Sota Zero
Ai, Ai, Ai
Radio Raheem

(co-organitzat amb Assemblea de Joves de Poblenou, AP Octubre, AE Rakxa i Assemblea x un casal de joves al Poblenou). <http://farm3.static.flickr.com/2483/3785197794_153f09ed25_b.jpg>;

(al c/Pallars amb Bilbao)

This work is in the public domain

Comentaris

Joc de rol futurista. 2039. Assalt al 22@
10 set 2009
cartell-rol.png
APOKALIPSIS POBLENOW
2039: ASSALT AL 22@
La tardor de 2009 serà recordada per les grans riades i les plujes ininterrompudes que van durar mesos. Eulàlia fóu el nom que rebè la primera de les tempestes tropicals que assolaren la mar Mediterrània. Aquest cicló destruí completament el parc del fòrum i inundà Sant Adrià i els barris del Besós. Nous tifons, acompanyats de la pujada del nivell del mar i fins a tres tsunamis van acabar per inundar el que antigament es coneixia com el barri del Poblenou.
Políticament, les grans multinacionals van acabar per exercir les funcions militars, policials i de control social que fins llavors havien correspost als estats: la regió de Barcelònia és escenari de guerres corporatives i terrorisme patronal. Molts creien que seria La Caixa qui acabaria dominant l'àrea metropolitana, altres apostaven per Pans&Comany o Bicing, però finalment va ser FCB, més coneguda com a Barça, la que obtindria el poder.
Alguns barris inicien la resistència armada contra el domini blaugrana, creant grups aurònoms i guerrilles que s'enfronten als paramilitars dels Grups d'Autodefensa Culé. Fa un any, l'onze de setmbre de 2038, durant la inauguració de la Sagrada Família, el líder mig cyborg del club que es més que un club, Nuñito de la Carcacasa, va ser segrestat per un d'aquests grups dissidents: el Moviment per l'Alliberament de Vallcarca i el Putxet (MAVP). L'episodi acabà amb l'assalt i destrucció de tot el barri-TAZ de Vallcarca, i la mort del President.
Sota la direcció del nou president, Pep Guardiola, la Corporació Blaugrana acabarà per conquerir la majoria de barris del pla de Barcelònia, estabilitzant-se el front obert amb els rebels a l'alçada de Fabra i Puig. Moltes poblenovines vieuen en camps de refugiats al Clot i el Camp de l'Arpa, després de veure com les seves cases han estat engolides per l'aigua. Els Boixos Nois patrullen pels carrers i la gent del Poblenou somia amb fugir i unir-se a la resistència, per acabar d'una vegada amb el tirànic imperi Culé.
Fins que un dia, reciclant en un contenidor, fan una troballa sorprenent...
Re: La Teixidora: Festa Major Poblenou.
10 set 2009
Molt bo el text.
En aquests temps que corren cal saber utilitzar l'humor com a arma revolucionària.
Sindicat Terrassa