Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
No porteu material aprofitable a les deixalleries
10 set 2009
Una directiva tècnica de la Generalitat de Catalunya sobre les deixalleries regulades a Catalunya prohibeix l'aprofitament directe de materials per part de part de particulars ni entitats.
Les modernes deixalleries regulades per la Generalitat de Catalunya comencen a rebutjar la visita i sol·licitud de qui demana trobar objectes aptes per a la seva reutilització.

Si portes qualsevol tipus d'objecte aprofitable o en bon estat a una deixalleria se la queda l'administració, i la única sortida que tindrà són les empreses autoritzades de classificació i desguàs.

La millor sortida ciutadana que pot tenir tota mena de material és l'oferiment i l'intercanvi entre persones i entitats.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No porteu material aprofitable a les deixalleries
10 set 2009
Jo he tingut aquesta experiència, a les deixalleries no et deixen agafar res de res, potser no tens tele i en veus una llencada a la deixalleria, ni et molestis en demanarla perquè no et la deixaran agafar.
Re: No porteu material aprofitable a les deixalleries
10 set 2009
Potser cal entrar en tromba i emportar-s'ho tot, en comptes de permetre aquest "mamoneo" amb els colegues recicladors.
Re: No porteu material aprofitable a les deixalleries
11 set 2009
Aquest diumenge 4 d'octubre hi ha el Mercat d'Intercanvi de tardor tant a la Vila de Gràcia com a Sant Antoni. Allà podeu veure i fer intercanvis de tot tipus amb altra gent.

http://intercanvis.net/tiki-index.php?page=Xic-Gr%C3%A0cia+Qu%C3%A8+%C3%

http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/xaingra
Sindicato Sindicat