Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
17-S Vaga de Bancs / Huelga de Bancos / Banks Strike‏
08 set 2009
17-S Vaga de Bancs / Huelga de Bancos / Banks Strike‏
CASTELLANO / El mensaje en castellano está justo debajo del catalán.
ENGLISH / The email in english is at the end.


CATALÀ

Benvolgut company/a,

Aquest missatge és per destacar-vos que el proper 17 de Setembre entorn de la campanya "Podem viure sense capitalisme" comença la vaga d'usuaris i usuàries de bancs

Suposem que segurament ja saps de què es tracta aquesta vaga, però per si de cas un recordatori:

¿En què consisteix la Vaga de Bancs?

La campanya per la Vaga de Bancs es va convocar el 12 de novembre del 2008 com a rebuig de moltes persones a les pràctiques abusives dels bancs i al seu poder econòmic, social i polític.

L'objectiu d'aquesta vaga és aconseguir de mica en mica reduir el poder econòmic dels bancs i el seu impacte en la nostra societat. Quants més siguem els que hi formem part, cadascú dins les seves possibilitats -tancant comptes, minimitzant el seu ús, eliminant els rebuts, deixant d'utilitzar targetes, traspassant diners a entitats financeres ètiques, deixant de pagar els deutes...-, menors seran els beneficis d'aquestes entitats i menor el mal que poden fer.

Convidem a que s'hi apunti el major nombre de persones, de totes les professions, de totes les edats i de tota mena de situació econòmica. Avui en dia ja hi ha alternatives molt bones als bancs i tenim ganes de mostrar a tothom que ho vulgui les millores socials que es derivarien d'aquesta forma de consum més responsable.

En la pàgina www.podem.cat apareix un comptador a l'esquerra amb el nombre de persones apuntades, si en vols formar part segueix el següent enllaç i omple el formulari:

http://www.podem.cat/ca/formulari-participar-la-vaga-dusuaris-i-usuaries

La vaga de bancs pel 17-S

Proposem que aquest 17-S cadascú en la mida de les seves possibilitats realitzi una acció individual: treure tots els diners del banc, eliminar targetes de dèbit/crèdit, tancar comptes corrents, enganxar els adhesius de vaga de bancs que hi hauran a les taules informatives a l'interior d'oficines bancàries ... i fer-ho públic en els punts de trobada organitzats. (portant les targetes trencades, o el document de cancel.lació de comptes)
Mireu el llistat dels punts de trobada a partir de l'11 de setembre, per saber quin és el punt de trobada que us queda més aprop.

Grup de Vaga de Bancs a la web www.podem.cat

Hem obert un espai a la web, on es tracten tots aquells temes relacionats amb la Vaga de Bancs. És un espai per a trobar recursos que ens poden interessar i per a compartir amb altra gent les nostres idees en relació a alternatives a la banca. Esperem que hi participeu.
http://www.podem.cat/ca/grup/vaga-de-bancs-huelga-de-bancos

Només ens queda dir-te que esperem que participis tant als punts de trobada del 17-S com a la vaga de bancs.

Una abraçada,

Coordinació vaga de bancs
Campanya podem viure sense capitalisme
www.podem.cat

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CASTELLANO

Apreciado compañero/a,

Este mensaje es para destacar que el próximo día 17 de Septiembre en relación a la campaña "Podemos vivir sin capitalismo" empieza la huega de usuarios y usarias de bancos.

Suponemos que seguramente ya sabes de qué se trata esta huelga, pero por si las moscas un recordatorio:

¿En qué consiste la Huelga de Bancos?

La campaña por la Huelga de Bancos se convocó el 12 de noviembre del 2008 como rechazo de muchas personas a las prácticas abusivas de los bancos y a su poder económico, social y político.

El objetivo de esta huelga es conseguir poco a poco reducir el poder económico de los bancos y su impacto en nuestra sociedad. Cuántos más seamos los que formamos parte, cada cual dentro sus posibilidades -cerrando cuentas, minimizando su uso, eliminando los recibos, anulando tarjetas, traspasando dinero a entidades financieras éticas, dejando de pagar las deudas...-, menores serán los beneficios de estas entidades y menor el daño que pueden hacer.

Invitamos a que se apunte el mayor número de personas, de todas las profesiones, de todas las edades y de toda clase de poder económico. Hoy en día ya hay alternativas muy buenas a los bancos y tenemos ganas de mostrar a todo el mundo que lo quiera las mejoras sociales que se derivarían de esta forma de consumo más responsable.

En la página www.sincapitalismo.net aparece un contador a la izquierda con el número de personas apuntadas, si quieres formar parte sigue el siguiente enlace y llena el formulario:

http://www.sincapitalismo.net/es/formulario-para-participar-en-la-huelga


La huelga de bancos para el 17-S

ProponemoS que este 17-S cada uno en la medida de sus posiblidades realice una acción individual: quitar todo el dinero del banco, eliminar tarjetas de débito/crédito, cerrar cuentas corrientes, enganchar las pegatinas de huelga de bancos que habrán en las mesas informativas en el interior de oficinas bancarias... i hacerlo público en los puntos de encuentro organizados. (llevando las tarjetas partidas por la mitad, o el documento de cancelación de cuentas)
Mirad el listado de puntos de encuentro a partir del 11 de septiembre, para saber cual es el punto de encuentro que os queda más cercano.

Grupo de Huelga de Bancos en la web www.podem.cat

Hemos abierto un espacio a la web, donde se tratan todos aquellos temas relacionados con la Huelga de Bancos. Es un espacio para encontrar recursos que nos pueden interesar y para compartir con otra gente nuestras ideas en relación a alternativas a la banca. Esperamos que participes.

http://www.podem.cat/ca/grup/vaga-de-bancs-huelga-de-bancos

Sólo nos queda decirte que esperamos que participes tanto en los puntos de encuentro del 17-S como en la huelga de bancos.

Un abrazo,

Coordinación huelga de bancos
Campaña podemos vivir sin capitalismo
www.sincapitalismo.net

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH

Dear collegues,

The reason of this email es to explain you that the next 17th of September, inside the campaign �We can live without capitalism�, begin the Banks Strike.

We guess you probably already know about the strike, but just in case I remind you:


¿What is the Banks Strike campaign?

The campaign for the Banks Strike started at 12th of November 2008 as a rejection of many people to the abusive practices of banks and their economic, social and political power.

The objective of this strike is to reduce gradually the economic power of banks and their impact in our society. The more the members (each within their possibilities) who are closing their accounts, minimizing the use of banks, eliminating the bills, stop using credit cards, switching to ethical banks, leaving debts to pay ...-, the less benefit these organizations will have.

Invitamos a que se apunte el mayor número de personas, de todas las profesiones, de todas las edades y de toda clase de poder económico. Hoy en día ya hay alternativas muy buenas a los bancos y tenemos ganas de mostrar a todo el mundo que lo quiera las mejoras sociales que se derivarían de esta forma de consumo más responsable.

We invite to get involved everybody, from all professions, from all ages and all types of economical power. Today there are already a lot of bank alternatives. We would like to show everyone the social improvements that derive from this form of responsible consumption.

On the website www.17-s.info a counter appears on the left with the number of people involved, if you want to join us follow the link below and fill in the form:

http://www.17-s.info/en/node/250


The Banks Strike 17-S

A good way to make visible the strike is the 17-S where everyone could perform a single action: removing your money from the bank, cancelling debit / credit cards, closing accounts, stick the Banks Strike stickers inside banks (you will find them at the meeting points) ... and do this action in public at the organized meeting places. (Bring the cut credit card or the account cancellation)

We add a link showing the confirmed meeting points:
http://www.podem.cat/punts-de-trobada-puntos-de-encuentro

The group of Banks Strike in www.podem.cat

We have created a space on the site, which deals with all matters related to Banks Strike. It's a place to find resources that may interest you and to share our ideas with other people about alternative banking. We wish you participated.

http://www.podem.cat/ca/grup/vaga-de-bancs-huelga-de-bancos

We can only tell you that we hope you will participate in the meeting points on 17-S and to Banks strike campaign.

Best Regards,


Banks Strike Coordination
We can live without capitalism campaign
http://www.sincapitalismo.net/en/publi17m

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa