Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
07 set 2009
El proper 11 de setembre de 2009, Rescat organitza la manifestació de cada any a la 1 del migdia al passeig del born per la llibertat dels represaliats i represaliades catalanes, empresonades moltes de d'elles des del 2001 en diferents presons de l'estat espanyol i francés acusades de col.laborar amb l'escamot del comando Barcelona de l'organització armada basca. Fem una crida a participar a la´mobilització per l'Amnistia dels presos preses polítiques catalanes i a tots els actes que l'esquerra independentista que ha organitzat enguany, en motiu de l'11 de setembre a Barcelona.

http://rescat.wordpress.com
rescatset2009[1].jpg
102009_11s2009[1].jpg
Aqui us deixem amb el comunicat de Rescat en motiu de l'11 de setembre i del pres polític català Zigor Larredonda empresonat al Centre Penitenciari d'Albacete des del 2001.

Comunicat de Rescat :

Un altre any.

I una altre Diada.

I un altre comunicat.

Rescat som un dels pocs col·lectius que lluita per la seva desaparició, però encara no ho hem aconseguit, tot i que treballem, i de ferm, en aconseguir-ho. Treballem per aconseguir que al nostre país no hi hagi ni presos ni preses polítiques. Treballem per aconseguir superar les causes que van originar la seva existència, que és tant com dir que treballem per a que el nostre país pugui decidir lliurament el seu futur.

Per a nosaltres és imprescindible treballar des de la perspectiva d’una solució del conflicte però sabent que la seva no resolució o l’estancament i l’agreujament de la situació i l’enduriment de les condicions dins les presons, farà que la nostra feina sigui necessària a l’hora de denunciar les condicions de dispersió, aïllament, les restriccions i arbitrarietats de funcionaris, carcellers, jutges i ministres de la guerra.

Al gener del 2010 sortiran al carrer els nostres companys Zigor Larredonda i Diego Sànchez i ho faran després de complir íntegra la condemna imposada per l’Audiència Nacional -tribunal polític hereu del Tribunal de l’Ordre Públic franquista-, sí, és cert, però ho faran amb la coherència de no haver-se rendit mai i amb la mirada digna de qui no ha cedit als xantatges de l’enemic. En cap moment, l’estat espanyol, amb tota la seva força i tota la seva impunitat, ha pogut sotmetre en Zigor i en Diego malgrat les pressions per accedir a tercers graus penitenciaris o la dispersió a presons tant allunyades com Albacete o Almeria. I no ho ha pogut fer, per dos motius ben simples, la fermesa de les militants preses, i el suport que des del carrer han rebut i reben en forma de mobilitzacions, encartellades, pintades, fotografies, ajudes econòmiques, visites a la presó, cartes d’afecte, i tantes d’altres expressions de solidaritat. Si seguim així mai no podran doblegar a la Laura, ni sotmetre a la Lola, ni fer-li xantatge a la Marina.

Perquè sols el poble salva al poble seguirem treballant en el següent Rescat fins portar-les lliures a una Terra Lliure.


Comunicat del Pres Polític Catàlà, Zigor Larredonda Muñoz des de la presó d'Albacete.Estimats i estimades companyes de lluita,




Un altre cop em permeto dirigir-me a totes vosaltres per a acompanyar-vos durant aquest 11 de setembre, durant la nostra diada nacional. Va passant el temps, ja són unes quantes diades a les que no he pogut acudir, però en totes elles sé que he estat present. No només per la meva voluntat de viure-les també des d’Albacete, sinó encara més per la vostra voluntat de recordar a les persones que estem preses i que lluitem i somiem per la llibertat del nostre poble. Per la llibertat del nostre poble i dels altres pobles que, al igual que els Països Catalans, no poden decidir el seu propi futur. Així que em permeto d’escriure-us unes paraules de cara a agrair el vostre permanent suport. I alhora, demostrar que per molt fort que sembli l’enemic, per molt que s’escarrassin en fer-nos desaparèixer, per molta repressió que utilitzin, i per moltes presons que construeixin, no poden fer-nos desistir dels nostres plantejaments, de la nostra ferma voluntat de lluitar. De fet, com ja sabeu, no són capaços ni de treure dels carrers d’Euskal Herria les fotos dels seus lluitadors, dels seus gudaris. Ara, estem en la preparació del circ dels polítics de cara a la sentència del Tribunal Constitucional respecte a l’Estatut. Escotant-los cada dia dir que si cal una manifestació abans de la sentència, de si cal una després, de si cal esperar a veure què hi diu la sentència, que s’haurà d’acatar...Quins pocavergonyes!!! Sembla que no va haver prou d’anar de genolls a Madrid per a que deixin fer un nou Estatut. Ara toca acatar que uns jutges que juguen a ser déus, i que com sempre defensen allò d’Una Grande y Libre, ens diguin qué som i on volem anar. Doncs no, que es mengin amb patates el seu Estatut, que mai ha estat el nostre, i els polítics del Parlament vagin a per les engrunes. Que nosaltres no volem cap estatut que ens lligui a Espanya, que el que volem és disposar de la capacitat per a poder ser independents i socialistes. No crec que sigui tant difícil d’entendre.

És clar que és lluny l’horitzó de la llibertat, però només existeix una manera d’avançar que és fent camí. Són molts els pals a les rodes que ens van ficant, estenent l’espanyolisme a casa nostre. Que si la selecció espanyola és la de tots, que la pantalla gegant a Terrassa és per fer un homenatge a Xavi...doncs no! Demostrem que els seus esforços no els hi donaran fruits, que estem disposats a no deixar-nos vèncer. Recordem als que van lluitar abans que nosaltres, continuem el seu camí, organitzem-nos, lluitem, i arribarem al nostre destí.

Per acabar, us envio una forta abraçada a totes vosaltres, i en especial a la Laura, el Diego, la Lola, i la Marina, sempre juntes, sempre rebels.


Visca Catalunya Independent i Socialista!

Visca l’Internacionalisme Revolucionari!

http://rescat.wordpress.com

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS CATALANS!

MARINA,LOLA,DIEGO,ZIGOR I LAURA
US VOLEM A CASA !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
08 set 2009
Stop basquitis!
Per la diada, llibertat presos i preses corsos i dels tigres tàmils!
Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
08 set 2009
ja t'ho trobaràs beneit. Si no ets us simple intoxicador, ets un amargat d'aquests, ressentit amb el moviment, perquè veu que no hi ha res a fer, que l'Ei no renuncia a la defensa dels nostres presos i preses. Ragrupament t'espera amb els braços oberts...
Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
08 set 2009
hola, el text i el comunikat semblan de puta mare, enkara ke s'hi parla bastant dels NOSTRES presos politiks, CATALANS O BASCS, kom si fossim un grup diferent de gent. Llegint entre linies un missatge de caire nacionalista.
Vull dir, hem de treballar per alliberar els pressos politics, sense cap dubte, pero NO perke siguin catalans, o bascos, sino perke son PRESSOS POLITICS.
Inclos els pressos NO politiks, han de ser lliures! no es veu ke kualsevol persona ke esta apressada es perke no te els cales suficients per pagar la seva llibertat?
(sense kap anim d'ofendre a ningu)
Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
08 set 2009
Solidaritat amb els NOSTRES presos. Endavant amb l'internacioanlisme revolucoonari!!
Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
08 set 2009
¿Por qué, de una puñetera vez, no habláis con propiedad?.-

No son presos políticos; son terroristas y, en la medida en que os solidarizáis con ellos, os hacéis merecedores del mismo tratamiento.-
Prou hipotecar la nostra lluita.
09 set 2009
Son presos politic bascos, no pas catalans.
Re: Els i les volem lliures en una Terra Lliure ! 11-S Mani - Amnistia Presos Polítics
09 set 2009
per agente 0069.
defineme terrorista?
porke yo tengo el sello de terrorista en mi pasaporte por estar en una manifestacion kontra el G8, en bicicleta (sin ke la policia me lo komunikase).
Me entere en alemania, cuando al pasar el borde me pidieron los datos, y al komprovarlos les aparecio ke ´legalmente´ yo era TERRORISTA.
Kuando en mi puta vida he usado la violencia en kontra de ninguna persona, sin embargo lucho por ke no se use la violencia contra nadie para conseguir poder...
ESTO ES TERRORISMO?
DEVERIA YO ESTAR EN LA KARCEL TAMBIEN!?!?

Dejemos de decir gilipollezes, ostyas!
Sindicato Sindicat