Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : especulació i okupació
Primer Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita (06-09-09)
05 set 2009
El diumenge 6 de setembre, a partir de les 10 hores, hi haurà el «I Mercat d'Intercanvi de Sant Carles de la Ràpita». Es farà un dinar popular, i a la tarda hi haurà una xerrada i passi del vídeo sobre la Marxa pel Decreixement, Tot sobre la marxa, i la simulació d'una proposta d'economia contrahegemònica, el joc del Nap. Aquesta jornada ha estat preparada per diversos col·lectius de les Terres de l'Ebre, coordinats a través de la xarxa «Natros decreixem».
podeu consultar
www.intercanviemlebre.blogspot.com


També volem recordar que diferents grups territorials de la Xarxa pel Decreixement han convocat unes trobades locals el 17 i 18 d'octubre, sota el títol de «Trobades per la cooperació local. Podem decréixer per viure com volem».


Les properes convocatòries dels diferents grups territorials són:

- Barcelona: la primera reunió per constituir un grup promotor serà el proper dilluns dia 7 de setembre, a les 19.30 a l'Infoespai.

- Comarques de Girona: el 18 de setembre s'iniciarà un cicle de xerrades per preparar la trobada local. La propera reunió serà la primera quinzena de setembre (a concretar)

- Camp de Tarragona: també el 18 de setembre començarà una marxa en bicicleta pel decreixement a les comarques del Camp, Tarragonès, Conca i Priorat, que culminarà en la trobada local. La propera reunió per preparar-la és el dia 8 a Duesaigües (a concretar).

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat