Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La M.A.T o el Silenci dels Anyells
28 ago 2009
LA M.A.T ÉS UNA INFRAESTRUCTURA PEL TRANSPORT I COMERÇ INTERNACIONAL D'ENERGIA ELÈCTRICA QUE TE GREUS CONSEQÜÈNCIES, SOCIOECONÒMIQUES, MEDIAMBIENTALS I PAISATGÍSTIQUES, PEL TERRITORI PER ON DISCORRE.
MAT, EL SILENCI DELS ANYELLS

Moltes veus intenten fer-se sentir per explicar o proposar el que creuen que cal o convé més per al futur de les nostres contrades, que no deixa de ser el llegat que deixarem als nostres descendents.

Moltes també resten en silenci, massa. Sigui per comoditat, ignorància o imposició, els silencis són cada dia més profunds.

El soterrament de la MAT por esdevenir un fet històric, innovador i fins i tot revolucionari per a la clàssica concepció de les infraestructures elèctriques, i també, en la manera de concebre en el futur qualsevol infraestructura.

Però, per aconseguir aquest punt de transcendència que pot significar el soterrament d'una infraestructura com la MAT, cal que moltes veus es facin sentir. No n'hi ha prou amb la dels alcaldes, la dels ciutadans afectats, la dels col·lectius més proteccionistes amb l'entorn, o la dels col·lectius que ja demanen aquest canvi.

Queda tot un munt de veus per escoltar, i al final seran aquestes veus, o el seu silenci, el que convertirà o no el soterrament de la MAT en un fet històricament transcendent.

"El Punt 25/08/09"

This work is in the public domain
Colera camping CNT