Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
L’alcalde Carles Móra entrega a la conselleria un informe al•legant els perills que comporta fer un acte d’aquest tipus el mateix dia de la consulta independentista
colsulta_arenys_475.jpg
CARTELL-COC130909.jpg
Feina feta. Ara la decisió torna a estar sobre la taula del Departament d’Interior. L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, tal com va demanar el conseller Joan Saura ha entregat avui un informe al Departament d'Interior en el qual demana que s'ajorni la manifestació de la Falange del pròxim dia 13 a aquest municipi per possibles aldarulls i per la “perillositat que encarna”.

Segons l’alcalde aquest “és un argumentari prou vàlid perquè s'ajorni la manifestació de la Falange” que coincideix amb el referèndum independentista, per tant, ara la decisió torna a estar en mans de la conselleria, que fins ara en tot moment ha assegurat que s’ha de preservar el dret a manifestar-se i la llibertat d’expressió. Cal recordar que també el mateix dia, per contrarestar la primera. Maulets també ha convocat una contramanifestació.

Móra ha explicat que a l’informe hi ha, entre altres arguments, una exposició de casos semblants i un recull de cartes d'entitats i associacions del poble demanant que es canviï de data. Els veïns estan preocupats.

“Som conscients que encara que s'ajorni aquesta data de la manifestació hi haurà persones independentistes i antifeixistes i per altra banda hi haurà gent de dreta i ultradreta”, ha indicat l’alcalde. Per això Móra creu que encara que no es faci la manifestació i ja s’hagi organitzat un grup de quaranta voluntaris per mantenir la pau al poble el dispositiu policial s'ha d'organitzar igualment.

L’alcalde també ha aprofitat aquest gest per demanar una millora de les lleis que donen “cobertura legal a grups com Falange”. “No es pot legalitzar un grup que un dels seus objectius sigui no permetre l'expressió lliure d'una col•lectivitat”, ha afegit.
Mira també:
http://www.coc130909.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
Demanar la il·legalització de Falange és d'una ingenuïtat que fa riure. Falange és la fundadora de l'Estat espanyol instaurat el 1939 i que encara patim. PP i PSOE son Falange, com es pot veure en els recents atacs falangistes a locals del País Basc que havien estat assenyalats pel PPSOE. A Espanya, l'únic que és il·legal és la llibertat. I qui ens impedeix decidir no és un partit minoritari sinó el propi Estat espanyol.

http://www.kaosenlared.net/noticia/consejero-ares-pide-no-entre-determin
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
Malauradament és tal com ho diu "llibertat".

Aquí tindrem que armar al poble al final, com al 36 a Barcelona ...
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
Però no senyors....no ens armaran. Els independentistes Arenyencs promotors de la consulta giren la cara davant de la manifestació falangista.

I seguin el simil de "redempció", no en armaran....i passarà com el 37, que els independentistes aniran a pels que volien la unitat popular. A la merda la unitat popular quan per davant posen la unitat nacional....així sou els independentistes que esteu promovent això. Autoritaris i manipuladors, vanguardistes: el dia que pogueu ens eliminareu a tots els que no siguem dels vostres, malgrat ser d'esquerres i apostar pel canvi social.
Sou chusma.
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
tu si k ets xusma desgraciat!!
nosaltres no volem eliminar a ningú, simplement construir un Poble Lliure i un Món de Pobles Lliures i de persones lliures!! no és tan difícil,
kuan es estàs titllant d tot el k dius akí, fas el mateix k fa xusma com Esperanza Aguirre, Boadella, Albert Rivera, Rosa Diez, Vidal Quadras...etc, i akesta gent si k estan entre la flor i nata del frankisme més caspós per tal d'anorrear la voluntat de ser del poble català, basc, gallec...etc.
Bé, el teu discurs si k és perillós i demagògic total,
en poques paraules, ves a fer la mà tros de troll!!!
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
Deixeu de contaminar la paraula xusma. Cap de vosaltres la mereix, sou molt pitjor. Colonialisme, i nacionalisme.
Tant de bo l'Alguer ens bombardegi.
Sou l'equivalent catala a l'escoria epanyolista.
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
28 ago 2009
Sometent es l'equivalent català al Ku Klux Klan.
Son lo mes reaccionari del mon. Com gosses signar aixi.
Re: La decisió sobre la manifestació de Falange a Arenys torna a la taula de Saura
29 ago 2009
Està bé, aquest que va de gran teoritzador simplement per posar-se del costat dels falangistes. Seria interessatnq ue els catalans aprenguéssim a ser més perspicassos i menys ingenus. Tenim certa debilitat d'intentar convencer a tothom, i a vegades és possitiu perquè aquesta és la base de la unitat popular, però està clar que aquest individu sent moltes més simpaties per la Falange que per nosaltres.

A partir d'aquí i s'entèn això és més fàcil entendre segons què.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more