Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Treballadors de TMB renombran la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez
17 ago 2009
Treballadors de TMB renombran la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez
DSCF1552.JPG
DSCF1553.JPG
DSCF1555.JPG
Després de 5 anys de l’acomiadament i posterior suïcidi del treballador d’autobusos de TMB i company Pablo Díez, treballadors de TMB van decidir renombrar la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez.
D’aquesta manera, aquests treballadors volian retre homenatge a aquest treballador que va ser acusat falsament per la Direcció de TMB de robar l’import d’un bitllet (1’10 euro) i que va ser acomiadat després de 15 anys a l’empresa. Finalment, i després de la seva mort, recordem que la Direcció va haver d’acceptar que la havia acomiadat improcedentment.
Els treballadors d’autobusos de TMB han volgut d’aquesta manera posar de manifest que no obliden aquesta historia i que, per molt que la Direcció, hagi pasat pàgina i mai s’hagi disculpat, encara som molts els treballadors d’autobusos de TMB que tenim en la nostra memòria al company Pablo Díez.

Afegim fotografies de l’acció i adjuntem enllaç amb una cronologia de la historia del company Pablo Díez: http://www.pablodiez.com/Cronologí;a.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Treballadors de TMB renombran la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez
18 ago 2009
Seguiu aixi!

Sou uns lluitadors i un exemple pel moviment obrer avui dia tant desintegrat. Combinar la lluita sindical amb les reivindicacions socials i l'apropament a d'altres moviments és la millor manera de crear una conciència comuna de solidaritat.

Salut
Re: Treballadors de TMB renombran la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez
21 ago 2009
no us atureu, per la dignitat i la justicia social!
Sindicato Sindicat