Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
El dia 5 de setembre es realitzarà una Assemblea per escollir una nova junta.
Benvolgut amic, benvolguda amiga

Volem començar la nova etapa de la Plataforma pel Dret de Decidir fent un gran acte a Barcelona el dia 8 de setembre al vespre amb la participació de representants d’entitats i associacions i de representants dels diversos sectors socials del nostre país. L’acte va encaminat a fer una reflexió de la situació política actual i, especialment, del col·lapse del sistema estatutari per tal de començar a dissenyar noves estratègies de treball des de la societat civil.


L’acte constarà:

* D’una breu presentació audiovisual a càrrec d’AraItaca sobre el col·lapse de l’Estatut

* Una intervenció de 5 o 6 persones en representació de diversos sectors socials

* Lectura de les conclusions a càrrec del nou president o presidenta de la PDD

* Lectura d’un manifest que reculli el que s’ha dit a l’acte i es lligui amb l’Onze de setembre.


Creiem que la vostra presència seria molt important per la qual cosa us convidem a assistir a aquest primer acte de treball de la societat civil.

Cordialment.


Elisenda Romeu
Presidenta de la PDD
info ARROBA tenimeldretdedecidir.org
Telf. dilluns dimarts i dijous de 16h a 20h i dimecres i divendres de 10h a 14h.Properament us enviarem el lloc i l’hora exactes, de totes maneres us agrairíem que ja confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic o telèfon.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
Reflexions rapides: situacio actual: som una puta provincia. O sigui que estem fotuts i expol-liats.L'estatut actual es una merda. Unitat es el que cal, ni esquerres ni dretes ni res. Catalans i prou, despres ja ens ho farem.
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
Encara us creieu (22 anys de pujolisme de merda lobotomitzen a qualsevol) que la fiscalitat reverteix del caputal al treball. Així triomfa l'interclassisme nazionalista dels collons. Quan els rosers donin alls, potser tombarem el capital...
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
Visca l'Elisenda Romewu mort a la sabata, unitat total des del nostre punt de vista!
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
això de la pdd cada dia ens serveix de menys als catalans/es. però esta clar que si que és un putu trampolí per tots aquells que volen fer el paper de vedette de la política. O sigui molt soroll per putes quatre migolles del pastís. I a sobre haver de sentir comentaris de desgraciats com el Pep cridant a fer lectures burgeses de la política. A sudar de les dretes, catalanes o no, que està clar que ells no tenen ni puta idea d'articular una merda sense les esquerres, per acabar fotent punyalades per l'esquena per quatre putes migolles de pà.
de que serveix la unitat interclassista? catalans o no el projecte nacional de les dretes passa abans de res per mirar si així s'omplen més les butxaques, i després per fer algunes mamades per intentar aconseguir alguna poltrona o embutxacar-se algun agent social que faci guanyar influència a una o altre sigla de partit polític.
Amb la pdd i aquesta suposada unitat cap on caminem? cap a la majoria absoluta de ciu? o cap a fer guanyar algunes eleccions a erc?
no gràcies! després de 30 anys hauríem de veure clar que aquests titelles primer emplenen la bossa i després fan petons a qui els hi manin, però d'acció política autodeterminista nai de nai.
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
15 ago 2009
independència i socialisme!!!! semse revolució no hi ha futur just pels Països Catalans i les seves classes populars
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
16 ago 2009
Prou de marques blanques dels partits parlamentaris pseudo-catalanistes.

Reunificació, Independència i Socialisme!
Re: La Plataforma pel Dret de Decidir comença una nova etapa
16 ago 2009
Prou drag-queens amb sabates de Plataforma pel dret a "decidir" (*)!

Prou reclamar jous més ajustats i més "a mida de la idiosincràsia i la idiotesa vernàcula"!

Fora jous, fora homogeneitzacions en nom d'identitats artificials!

Fora nazionalismes! Fora lobotomitzacions de les classes populars! Que vagin ells mateixos als seus espectacles de titelles, que hi vagi Sanguinyol, patró dels titellaires!!

REVOLUCIÓ COMUNISTA LLIBERTÀRIA JA!!!!

(*) a "decidir" en una societat segrestada pel capital. O sigui, sense llibertat, hem de decidir sobre arbitrarietats d'origen feudal i burgès i amb les eines demopollacràtiques burgeses. PRIMER, LLIBERTAT i emenacipació econòmica, supressió de les classes socials. Desprès, en llibertat, decidim si ens agrupem en municipis, en cooperatives de producció i consum o en grups excursionistes.
Colera camping CNT